Tole je samo za Top-up denarja preko Google Pay-a.. Za NFC plačevanje z Google Pay-em nima veze.Revolut uvodi naknade za nadoplatu putem Apple i Google Paya
Svi oni korisnici, kojima je želja putem Appleovog ili Googleovog sustava za mobilna plaćanja nadoplatiti svoj račun na Revolutu, mogli bi ubuduće za takav novčani transfer platiti i određenu naknadu, Revolut naknada za uplate na račun preko sustava Apple Pay ili Google Paywww.bug.hr
Bomo videli, koliko časa.Tole je samo za Top-up denarja preko Google Pay-a.. Za NFC plačevanje z Google Pay-em nima veze.
Vault je tudi zavarovan 100.000 €Torej, če premaknem denar v Vault, kaj tam je še zmeraj zavarovan po tej shemi?
Nekaj, časa sem ga imel na investicijskem, pa sem pogruntal da ni zavarovan... vsaj klasično (tisto je broker).
Gledam, da za te obresti, da bi se mogoče mi splačalo premaknit.
Eh, hvala... sem narobe gledal potem. Reddit berem, pa mislim da vsi pišejo svetovno.Si gledal UK ali SI stran. Ne vem še, da bi v EU bile na voljo obresti.
Edit: Trenutno velja samo za UK.
Budget Planner | Budgeting Analytics | Spending Tracker | Revolut Slovenia
Use our spending tracker and budgeting analytics to take control of your spending. Take control of your money with smart budgeting and analytics tools so you can manage your money better.www.revolut.com