Pridni ste biliEvo en aktualen racun, za filing
Stejk je za kaj? V mehiški na jedilniku nisem nikoli prišel do stejkov, sem se vedno ustavil precej prej. Sem bil kar presenečen ko sem ugotovil, da jih tudi pripravljajo...
Pridni ste biliEvo en aktualen racun, za filing
Gruzijska je bojda ok v pri Šujici - Zlato runo. Nisem pa še bil.Grška in gruzijska sta obetavni, definitivno.
Glede hobotnice; verjamem. Ampak pred leti sem v Italiji jedel hobotnico (predjed) olupljeno z nekaj omake in je bila super. Pri nas tega do sedaj nisem še videl. Verjamem da je stvar in materiala in priprave. Zanima me kje bi dobil vsaj nekaj primerljivega italijanom.
Kake limone? Nek bv lager iz soda je toPa ni to obično pivo. Limone so itak bio in ročno ožete.
Ti verjamem za Čompo. Ni mi všeč, ko ponudniki nimajo menija na spletu, pa se ne morem odločiti ali je to dober ali slab znak. Bova šla pogledat od blizu. Hvala
Fino, bo za pogledatGruzijska je bojda ok v pri Šujici - Zlato runo. Nisem pa še bil.
E vidiš, zato berem forume (in tudi vprašam). Ker na Čompo ne bi niti pomislil, če bi bil kje blizu pa ne bi šel not. Sem že bil blizu in nisem šel not. Zdaj bom šel, ker berem forumeDaj ti nehat malo brat forume in malo manj študirat ter debatirat, tvojo nabaši v avto in direkt v Čompo. Rezervacija prej obvezna, ker so prilično zasedeni. Čompa je sigurno najjača izkušnja od vsega tukaj gori naštetega. Hodim tja že od 2011, ko sem v LJ niti pomislim ne na kaj drugega.
Poznam Carlsbera, meni dober lager.Kake limone? Nek bv lager iz soda je to
Compa dejansko top 3 za meso v LJ. Cena za dva s predjedjo in glavno jedjo 100 eur (plus kozarec vina za vsakega)Eno vprašanje; se je Imperio mexicano res pokvaril zadnje leto ali dve? Z mojo sva bila ene dvakrat v Cityparku in enkrat v Aleji (enkrat lani se mi zdi), pa mi je bil čisto v redu. Ampak berem neke slabe kritike, pa tudi kolegica pravi, da so bili prejšnji teden v Cityparku pa da je bila hrana katastrofa. Jaz se pa ravno brusil, da grem malo ogret jezik tja.
Pa ene dvakrat/trikrat sem bil v mehiški v Knaflejevm prehodu, nazadnje lani, tudi nimam pripomb.
Nisem ravno zahteven gost in ne pričakujem, da kelnerji padejo na teme ko me zagledajo, pač ne pustim trinkgelda, če nisem zadovoljen z njimi. Ampak hrana pa mora biti dobra ...
Svinjska pečenka pa "iz tastarga šporgeta" pri Pečnikarju v Šentjakobu. Za prste polizat. Pravim pa da je bilo tako pred mnogimi leti, kako je sedaj ne vem.Vcasih je bil pohan piscanec tudi renome za Zajca na Mali loki.
Kaj je sedaj nimam pojma.
Dvomim pa da je piscanec kaka elita ki odstopa od PP ali Pivke. Ali pac?
Bil tam par let nazaj (pred kovidom). Ne vem kako bi rekel, ampak jaz bi naredil boljšega. Preveč ... naraven okus, za moj okus. Bog je dal na zemljo sol in začimbe z razlogom. Vsaj za mene ...Po piščancu je znan tudi Pirc na Rovah pri Radomljah. Imajo celo slogan "Najboljši ocvrti piščanec že od 1892".
Svinjska pečenka pa "iz tastarga šporgeta" pri Pečnikarju v Šentjakobu. Za prste polizat. Pravim pa da je bilo tako pred mnogimi leti, kako je sedaj ne vem.
Čisto iz firbca; katera sta pa po tvojem okusu ostala dva top za meso v Lj?Vcasih je bil pohan piscanec tudi renome za Zajca na Mali loki.
Kaj je sedaj nimam pojma.
Dvomim pa da je piscanec kaka elita ki odstopa od PP ali Pivke. Ali pac?
Ne jem po gostilnah, sploh pa ne po ljČisto iz firbca; katera sta pa po tvojem okusu ostala dva top za meso v Lj?
Ali pa Burica v Dragomlju on so tudi dobri za PPNe jem po gostilnah, sploh pa ne po lj
Mesa imam zaenkrat dovolj tako po moji kot njeni žlahti
Ker pa sem nekoc zivel blizu Domžal, sem napisal kaj so nekoc govorili za Zajca.
Popolnoma nič posebnega, ko nimajo vrta, pa še cel dan "dišiš" po menzi. Moja izkušnja tam je bila zelo slaba, preveč opevana in preveč reklame. Že to, da nimajo na mizi jedilnika oz.dopisanih cen, ti da misliti da je to en nateg. Glede na ocene na spletu, je totalno nahajpano, na koncu z računom in celotno vsebino, priporočam obvoz.H. Domača - Striček, vendar samo kosilo, pa kmalu gredo na dopust