Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Tukaj sploh nimaš kaj razmišljati. A te mamica drži? Da si moj sin bi letel skozi vrata kakor si dolg in širok. Najslabša popotnica, ki jo lahko dajo starsi otroku, da ga vežejo nase in ne vržejo v vodo z morskimi psmi, ko je še mlad in neumen. Potem pa hodijo s sinovi na razgovore v sluzbo in podobne kretenizme.
Noben me ne drzi, kot sem ze povedal. Drzim se edino sam, ker sem v dvomih ali je to "zdravo" narediti ali ne.
Zdravo naredil, ce bos ostal pri mamici? Mamice se morajo navaditi, da svoje sincke vrzejo skozi vrata takoj, ko opravijo obvezno solanje in zacnejo srati doma ali v okolici. Najbolje, da ga dajo v internat, po srednji pa obvezno delat. Pravzaprav bi jih morali fotri ampak so ponavadi zapiti ali pa zena nosi hlace, ponavadi pa oboje.
Vcasih smo med solskimi pocitnicami (osnovna sola) hodili na tabore, na kmete, se locili od starsev tudi po en mesec skupaj. Nas nihce ni vprasal ali bi sel ali ne. Nismo imeli telefona, televizije, racunalnikov, ena kartica po PTT na teden in basta. Potem tudi ni bilo problema zaziveti na svoje, ker si se socializiral od majhnega. Verjamem, da vam je danes mulariji tezko, ker poznate samo virtualni svet racunalnistva, mame vam pa kuhajo in perejo pri 20 letih, da ubogi sinovi ne bodo lacni.
Ce ne znas preziveti sam, toliko bolje za druzbo. Zakon narave pac. Kje pa pise, da moramo ostali prezivljati nesposobneze?
Najbolj bizarno pri vsem pa je, da poleg vseh tezav, ki jih imas isces se zensko. Idealna kombinacija nezrelega cloveka in kakrsnekoli ze zenske. Kombinacije si lahko predstavljamo. Ampak normalne iscejo drugacne. Ti bos sel pa po stopinjah svojega oceta.