Resno vprašanje glede preselitve na svoje..

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne obupuj, no..imamo tukaj na forumu tudi eno tako obupano, počakaj, da se javi..
cool-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kaj pa kakšno katolibansko združenje/društvo?

Tam imaš punce ki komaj čakajo situiranega samca, s katerim bi imele kopico otrok.
evil.gif

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne obupuj, no..imamo tukaj na forumu tudi eno tako obupano, počakaj, da se javi..
cool-1.gif

Ne obupujem ... no, vsaj ne nad drugimi. Nisem kot nekatere zenske, ki za vse krivijo moske. Hudicevo dobro se zavedam, da je problem v meni in ne da so vse zenske cudne.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
cool-1.gif

Ne obupujem ... no, vsaj ne nad drugimi. Nisem kot nekatere zenske, ki za vse krivijo moske. Hudicevo dobro se zavedam, da je problem v meni in ne da so vse zenske cudne.
Obupuješ nad sabo, še sploh čutiš kak smisel življenja?

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Koliko zmenkov si izpeljal?
Če prvič ne rata, probaš znova.....šele po kakem 10 neuspelem biš lahko rekel da delaš nekaj narobe

Ene 3 ali 4. Pomojem niti ni problem v tem, da bi delal kaj posebej narobe. Bolj je v tem, kakšen sem. Ne vem, ne znam razložit. Nekaj je z mano gotovo narobe, pa še sam ne vem kaj.

In kakšen si? mislim, kakšno imaš mnenje o sebi, najsi bode fizično ali osebnostno? do sedaj sem opazil samo da si ekstremno nesamozavesten in da se vidiš ženskam neprivlačen....

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ded se sploh ne zaveda, da najhujši loleki lahko dobijo najboljše babe. Po rokah jo bo nosil, okrog se bo lahko vlačla, pa nikoli je ne bo pustil, ker lolek vse oprosti.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs
samo sedaj pa ne vem ali je tema res zašla al je tale mauro tole tako speljal na neko drugo temo...

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Obupuješ nad sabo, še sploh čutiš kak smisel življenja?

Pa zaenkrat ja, brat bo recimo jeseni sel studirat v tujino, pa bom jaz tole v vecini financiral. Za nekej sem torej se dober.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
In kakšen si? mislim, kakšno imaš mnenje o sebi, najsi bode fizično ali osebnostno? do sedaj sem opazil samo da si ekstremno nesamozavesten in da se vidiš ženskam neprivlačen....

Sem precej povprecen kar se tega tice. Ne vem, kaj bi lahko o tem vec povedal.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kzs
samo sedaj pa ne vem ali je tema res zašla al je tale mauro tole tako speljal na neko drugo temo...

Uf, se opravicujem. Res sem ukradel temo. Nisem pa zelel "zenitvenih posvetov", ceprav sem nekako pricakoval, da bo slo v to smer. Se vedno ko sem kje vprasal kako je ziveti sam je debata skrenila na to pot.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
normalno, živeti sam je lepo, vendar v tvojem primeru ti ne svetujem. Vsaj dokler se uspešno ne zaposliš (ne mislim službe, ampak tvoj čas, da ne boš mislu na to kok ti je bad) in si poiščeš konkretne družbe ali celo punce.
Če boš sam zaprt v stanovanju, bo jeba...sploh kake nedelje znajo biti nevarne, že bolš da si pri starših in lahko vsaj zunaj kaj delaš.
Vsekakor pa moraš začeti delati na samozavesti, vedi da če si še nevem kako "povprečen" boš za kakšno punco zelo zanimiv.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Itak..skoraj vsak lonec najde svojo pokrovko..
smile-1.gif

sem pa že mislil, da je mavro iz MON-a prišel sem stokat, ampak zgleda, da je tale mlajši..še ima upanje.
evil.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Tukaj sploh nimaš kaj razmišljati. A te mamica drži? Da si moj sin bi letel skozi vrata kakor si dolg in širok. Najslabša popotnica, ki jo lahko dajo starsi otroku, da ga vežejo nase in ne vržejo v vodo z morskimi psmi, ko je še mlad in neumen. Potem pa hodijo s sinovi na razgovore v sluzbo in podobne kretenizme.

Noben me ne drzi, kot sem ze povedal. Drzim se edino sam, ker sem v dvomih ali je to "zdravo" narediti ali ne.

Zdravo naredil, ce bos ostal pri mamici? Mamice se morajo navaditi, da svoje sincke vrzejo skozi vrata takoj, ko opravijo obvezno solanje in zacnejo srati doma ali v okolici. Najbolje, da ga dajo v internat, po srednji pa obvezno delat. Pravzaprav bi jih morali fotri ampak so ponavadi zapiti ali pa zena nosi hlace, ponavadi pa oboje.
Vcasih smo med solskimi pocitnicami (osnovna sola) hodili na tabore, na kmete, se locili od starsev tudi po en mesec skupaj. Nas nihce ni vprasal ali bi sel ali ne. Nismo imeli telefona, televizije, racunalnikov, ena kartica po PTT na teden in basta. Potem tudi ni bilo problema zaziveti na svoje, ker si se socializiral od majhnega. Verjamem, da vam je danes mulariji tezko, ker poznate samo virtualni svet racunalnistva, mame vam pa kuhajo in perejo pri 20 letih, da ubogi sinovi ne bodo lacni.

Ce ne znas preziveti sam, toliko bolje za druzbo. Zakon narave pac. Kje pa pise, da moramo ostali prezivljati nesposobneze?
Najbolj bizarno pri vsem pa je, da poleg vseh tezav, ki jih imas isces se zensko. Idealna kombinacija nezrelega cloveka in kakrsnekoli ze zenske. Kombinacije si lahko predstavljamo. Ampak normalne iscejo drugacne. Ti bos sel pa po stopinjah svojega oceta.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Pa ti ne mislim nic slabega, samo malce mimo mi je dvajset let in vec starega cloveka uciti kaj mora delati, da bo prezivel in kaksne hobije se mora iti. To se dela z majhnimi otroci v prvi triadi devetletke.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Zato pa pojdi do nekega psihologa ali podobnega terapevta ki mu je to podrocje bolj domače. Ali prek zdravnika ali pa reskiraj za samoplačniško.
Aja, najbrz te je strah take stvar razlagat tujcu. Ocitno ne, na alterju si se precej odprl.

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Škoda denarja ... naj poskusi s povečanjem penisa v obliki bmw, audi, ... deluje 100%. Bo sigurno pridobil na samozavesti.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Ce ne znas preziveti sam, toliko bolje za druzbo. Zakon narave pac. Kje pa pise, da moramo ostali prezivljati nesposobneze?
Najbolj bizarno pri vsem pa je, da poleg vseh tezav, ki jih imas isces se zensko. Idealna kombinacija nezrelega cloveka in kakrsnekoli ze zenske. Kombinacije si lahko predstavljamo. Ampak normalne iscejo drugacne. Ti bos sel pa po stopinjah svojega oceta.

Kdo je rekel, da ne znam preziveti sam? Pa poleg kaksnih tezav, o cem govoris? Po kakih stopinjah svojega oceta? Kaj ima pa on tu veze? Ne razumem.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zato pa pojdi do nekega psihologa ali podobnega terapevta ki mu je to podrocje bolj domače. Ali prek zdravnika ali pa reskiraj za samoplačniško.
Aja, najbrz te je strah take stvar razlagat tujcu. Ocitno ne, na alterju si se precej odprl.

Bom verjetno sel v kaksno tako varianto, ja. Hvala za nasvet.