Resno vprašanje glede preselitve na svoje..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Koliko ljudi povabis na rojstni dan?
Vsak vikend pojdi drugam, pa ne se drzat sam za sankom. Pojdi v druzbo. Ce pa si tip alpine, pa pojdi v hribe. Tam so ljudje obicajno "odprejo" pa nad jurja ni greha.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Torej nimaš problemov z navezovanjem stikov.
Kot so že predlagali ostali: hobi, družba, itd....pa bo s časom zihr tudi punca se našla.
Ampak moraš biti družaben, sama nebo potrkala na vrata in rekla a bi bil moj?

Srečno!
zmaga.gif

Z istim spolom ne, z nasprotnim pa ja. Sicer pa me je vedno zanimalo, kaj naj bi pomenilo tole "druzba". A lahko en prakticen primer? Kam naj grem sam "v druzbo" pa kako nej bi to sploh izgledalo?

Ko je mene prva punca pustila sem se vpisal k pihalnemu orkestru (ok, špilat sem znal že prej) in je blo full dobr. Sedaj sem v srečni vezi (ne preko orkestra), vendar še vedno igram pri njih.

Zate pa nevem kaj je družba? pač skupina ljudi ki jih družijo isti interesi. Ti moaš vedeti kaj te veseli. Maš pa malo morje dejavnosti: skupna telovadba, ples, ribiči, gasilci, pivovarji, orkestri, modelarji...kar te pač zanima, poiščeš po netu, pokličeš in se učlaniš, oz. začneš z dejavnostjo. Je pa res da če iščeš punco, bi bilo mogoče kul nekaj, kar vsebuje tudi veliko ženskega spola.

Aja, pa še en dober dejavnik proti osami: Pes. Pol pa sprehodi, pa srečuješ tam druge punce ki jih sprehajajo

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.989
113
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pojdi na kakšne skupinske vaje aerobike, joge, ipd, tam je praviloma več žensk, niso pa moški prepovedani.

Pa nogavico v hlače in boš glavni.

Glavni? Glavna tarca posmeha si mislil? Sicer pa ne, na tole ne bi sel, ker mi ni do takih zadev.

Minili so cajti, ko so bile to izključno ženske dejavnosti. Je pa res, da ženske prevladujejo... Razen pri kakem RPM, tam gre kamot tudi v korist moških, sploh v zimskih mesecih. Če te pa že zadeve ne veselijo, je pa seveda brez veze. Gre pa tudi obratno, pri marsikateri pregovorno moški dejavnosti ženske niso izjeme, notri niso lezbe ali mozace. Minili so cajti, ko se nekdo ne ukvarja s stvarmi, samo zato ker so rezervirane za nasprotni spol. Pol imajo pa tudi tipi tam kake sestre, prijateljice, znanke... Saj se ne gre za izolirane grupe. Edino kar je, je to, da greš "ven". Drugo pride samo od sebe.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pojdi na kakšne skupinske vaje aerobike, joge, ipd, tam je praviloma več žensk, niso pa moški prepovedani.

Pa nogavico v hlače in boš glavni.

Glavni? Glavna tarca posmeha si mislil? Sicer pa ne, na tole ne bi sel, ker mi ni do takih zadev.

Zato pa si sam ko volk, kaj se čudiš
bonk.gif
idi na salso, moških primanjkuje, z lopato jih boš vstran odmetaval. Vaja dela mojstra, mojster dela vajo, pomagalo bi ti da premagaš "strah" pred ženskami

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Cim prej od doma. Najdi si flet nekje tako, da lahko gres do starsev polepetat, ce ti manjka druzbe.
Verjemi, ko bo enkrat zenska v bajti bos imel drug problem - kako se navadit na vse, kar pride zraven (polne omare cunj, cevljev, lasje v odtoku,..). sploh, ce je stanovanje majhno je bolj to problem, kot pa samota.
In ja.. ce ti je dolgcas gres na sprehod (ce si v lj je res najmanjsi problem najt druzbo), kam v naravo, na morje, kaj preberes, na pivo v center, razlicni hobiji, gres na igriscw in meces na kos.. ziher najdes nekoga prej ali slej.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Punce še zmeraj čakajo... klik

Pomoje je bolj tole problem, razen da tega služba rešuje. klik

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vsak vikend pojdi drugam, pa ne se drzat sam za sankom. Pojdi v druzbo. Ce pa si tip alpine, pa pojdi v hribe. Tam so ljudje obicajno "odprejo" pa nad jurja ni greha.

Nikogar, ne praznujem rojstnih dnevov z nekimi zuri. S sodelavci in kolegi spijemo kaksno pivo, to je pa to.

Alpinist ravno nisem, v hribe pa grem veckrat in to rad ... ze zaradi kondicije je fajn. Vseeno pa si ne predstavljam, da bi v hribih koga spoznal.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Nikogar, ne praznujem rojstnih dnevov z nekimi zuri. S sodelavci in kolegi spijemo kaksno pivo, to je pa to.

Alpinist ravno nisem, v hribe pa grem veckrat in to rad ... ze zaradi kondicije je fajn. Vseeno pa si ne predstavljam, da bi v hribih koga spoznal.

Včlani se v planisko društvo. Pa boste hodili z avtobusi na izlete v hribe, ogromno folka, verjamem da tudi kakšna samska

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Minili so cajti, ko so bile to izključno ženske dejavnosti. Je pa res, da ženske prevladujejo... Razen pri kakem RPM, tam gre kamot tudi v korist moških, sploh v zimskih mesecih. Če te pa že zadeve ne veselijo, je pa seveda brez veze. Gre pa tudi obratno, pri marsikateri pregovorno moški dejavnosti ženske niso izjeme, notri niso lezbe ali mozace. Minili so cajti, ko se nekdo ne ukvarja s stvarmi, samo zato ker so rezervirane za nasprotni spol. Pol imajo pa tudi tipi tam kake sestre, prijateljice, znanke... Saj se ne gre za izolirane grupe. Edino kar je, je to, da greš "ven". Drugo pride samo od sebe.

Pa sej nisem zapeckar, grem ven. Ali na sprehod, ali v hribe, ali z rolerji ali pa s kolesom/motorjem kam. Ampak na recimo aerobiko in take zadeve pa ne bi sel, ker pac mi ni do tega. Tudi psa imam, kar je nekdo prej omenil ... Pes je sicer zakon, ampak pes je še vedno pes, ni človek.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
In ja.. ce ti je dolgcas gres na sprehod (ce si v lj je res najmanjsi problem najt druzbo), kam v naravo, na morje, kaj preberes, na pivo v center, razlicni hobiji, gres na igriscw in meces na kos.. ziher najdes nekoga prej ali slej.

Vse to sem ze delal oz. delam ... desetletje, ucinka ni.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Začni nekaj delati na povečanju penisa, pa bodo peečke kar same prihajale.

Nazadnje uredil moderator:

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Pa sej nisem zapeckar, grem ven. Ali na sprehod, ali v hribe, ali z rolerji ali pa s kolesom/motorjem kam. Ampak na recimo aerobiko in take zadeve pa ne bi sel, ker pac mi ni do tega. Tudi psa imam, kar je nekdo prej omenil ... Pes je sicer zakon, ampak pes je še vedno pes, ni človek.

Izkoristiga za "lovljenje" punc.
Sam za tole boš moral ven iz vasi. Jaz sem šel enkrat z mojim mopsom na lj. grad, pa so ga vse hotle božat...psa seveda
hysterical-1.gif

Pol pa steče pogovor, pa kava/pivo itd...

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
spoznala sva se na ona on..to vtipokaj vgugl pa dobiš še pa još parov ki so se ustvarli s pomočjo ona on

malo si poglej kako so tile začeli iskati partnerja potem pa .... its up tu ju.

Sem probal z eno podobno zadevo kaki 2 leti nazaj, pa ni bilo nic. Dlje kot do prvega zmenka ni nikoli prislo.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

??? Kaj ima pa tole veze?

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
spoznala sva se na ona on..to vtipokaj vgugl pa dobiš še pa još parov ki so se ustvarli s pomočjo ona on

Sem probal z eno podobno zadevo kaki 2 leti nazaj, pa ni bilo nic. Dlje kot do prvega zmenka ni nikoli prislo.

Koliko zmenkov si izpeljal?
Če prvič ne rata, probaš znova.....šele po kakem 10 neuspelem biš lahko rekel da delaš nekaj narobe

Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:

glej maš kupi, ona on, badoo v skrajni sili kake avanture.....registriraj se na večih portalih , pa pazi da ne bo povsod enak profil, in potem pač operiraš na več frontah...nekje boš pa ja zmagovalec

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

??? Kaj ima pa tole veze?
Imaš fizični problem, ki ima velik vpliv na psiho. Bojiš se vzpostaviti stik z žensko, ker bo padla v smeh in krohot,ko bo zagledala tvojega črvička. In od tukaj izvira pomanjkanjezamozavesti in tvoja odklonilnost do žensk.

Lahko pa še vedno stopiš med pedre.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Koliko zmenkov si izpeljal?
Če prvič ne rata, probaš znova.....šele po kakem 10 neuspelem biš lahko rekel da delaš nekaj narobe

Ene 3 ali 4. Pomojem niti ni problem v tem, da bi delal kaj posebej narobe. Bolj je v tem, kakšen sem. Ne vem, ne znam razložit. Nekaj je z mano gotovo narobe, pa še sam ne vem kaj.