Resno vprašanje glede preselitve na svoje..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Maver:
Zakaj do 30 nisi imel dekleta ti res ne znam povedat.
Lahko da so starsi in zivljenje pri njih neka psihicna zavora ki se je spoh ne zavedaš. Pojdi v najem/na svoje postavi si ne prevec stroge kriterije glede dekleta ki bi jo. Rad spoznal in zacni delat na tem. Na netu, v klubih, mogoče pojdi na plesni tečaj, s plesom se nekako lazje približas dekletu kot pa po petem pivu (pa ne znam in prakticno tudi ne morem plesat, ampak...) zacni hoditi na vaske veselice (tudi na obrobju ljubljane jih je precej, prejsnji teden sem dve noci (delal na veselici) opazoval dekleta na veselici, ne mores verjet koliko jih je bilo samih, s prijateljicami... Vclani se v drustvo ki ti je njegova dejavnost zanimiva, skratka pojdi v družbo. Ce bos gledal filme in bral knjige doma, iz te moke ne bo kruha. En mesec in pol imas se časa da gres vsaj med vikendi veckrat na morje, bled, mogoce hribi.... Kaj jaz vem kaj te zanima. Mene so zanimal gasilci, pa sem jo preko gasilcev spoznal (pa ni gasilka). La se prej motoristi in ob gasilcih sem se hotel se malo med kolesarke "podtakniti".
So what bi rekel Borči.

Nazadnje urejeno:

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Višina najemnine je odvisna tudi od lokacije. Če živiš v mestu je višja, kot če živišizven. Samo morš pa potem vzet v zakup pevoz (stroški javnega prometa/avtomobila). Mislim pa,da boš okol 500€ kr nekako mogu met na strani (pa ne pozabi še na hrano , kar tudi ni zanemarljiv strošek).

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Pojdi čimprj na svoje in ne kompliciraj, boš videl kako boš užival. Sploh, če si finančno ok. Ostalo bo že prišlo samo od sebe. Na silo ne boš nič naredil. Takšni idioti, ki so sredi dvajsetih sanjali in iskali večno ljubezen so vedno na koncu izviseli k špaget. A boš babo s štrikom vezu nase? Še prehitro jo boš imel potem zadosti. Verjemi

Tukaj sploh nimaš kaj razmišljati. A te mamica drži? Da si moj sin bi letel skozi vrata kakor si dolg in širok. Najslabša popotnica, ki jo lahko dajo starsi otroku, da ga vežejo nase in ne vržejo v vodo z morskimi psmi, ko je še mlad in neumen. Potem pa hodijo s sinovi na razgovore v sluzbo in podobne kretenizme.

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik Maver pravi:

Ostale so mi pa itak nedosegljive.

Zakaj že?

Ne vem, tega tudi sam nisem nikoli dojel. Pac sem za zenske popolnoma nezanimiv, nekaj je ocitno konkretno narobe z mano. Kaj je narobe, pa ne bi vedel. Ampak to je ze druga tema.

Ko boš pa "staknu" punco, boš pa še pogrešal mal več miru :D Glede na to,da si še mlad se na tvojmu mestu sploh nebi sekiral okol tega. Tako,kot ti je napisal si njadi kak hobi, pa ne obremenjuj se s tem, kok si nezanimiv za punce, ker to je pomojem marsikdo mislu
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Kje živiš oz kam bi se preselil?

Punce praviš da nimaš, bi vseeno raje šel v toliko večje, da potem ko jo boš imel, se ne boš rabil spet selit, itd, ali pa če zaradi lastnega udobja imaš raje večje stanovanje? Ali ti je dovolj samo ena "luknja"? Avto imaš, rabiš garažni prostor, v garaži?

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

ce gres samski na svoje, imej cimveč hobijev... k drugac se ga boš zapil, ali pa boš cele dneve delal v sluzbi...

probej še s fanti, če ni zanimanja pri puncah...
wink-1.gif

Nekaj hobijev imam, sicer pa me sluzba kar resuje, da pozabim na probleme. To, da bi oddelal se kaksen vikend zraven je tudi opcija (veliko boljsa od alkoholizma verjetno).

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Torej je tvoja težava kako "ujeti" bejbo, ali te je strah grmenja?
confused-1.gif

Ni me strah grmenja, strah me je samote. Nekako se bojim, da bom s selitvijo izgubil se tisto malo socialnih stikov, ki jih imam izven sluzbe. Ne vem, mogoce se motim. Zato pa sprasujem, kako to izgleda ziveti sam.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Maver:
Zakaj do 30 nisi imel dekleta ti res ne znam povedat.
Lahko da so starsi in zivljenje pri njih neka psihicna zavora ki se je spoh ne zavedaš. Pojdi v najem/na svoje postavi si ne prevec stroge kriterije glede dekleta ki bi jo. Rad spoznal in zacni delat na tem. Na netu, v klubih, mogoče pojdi na plesni tečaj, s plesom se nekako lazje približas dekletu kot pa po petem pivu (pa ne znam in prakticno tudi ne morem plesat, ampak...) zacni hoditi na vaske veselice (tudi na obrobju ljubljane jih je precej, prejsnji teden sem dve noci (delal na veselici) opazoval dekleta na veselici, ne mores verjet koliko jih je bilo samih, s prijateljicami... Vclani se v drustvo ki ti je njegova dejavnost zanimiva, skratka pojdi v družbo. Ce bos gledal filme in bral knjige doma, iz te moke ne bo kruha. En mesec in pol imas se časa da gres vsaj med vikendi veckrat na morje, bled, mogoce hribi.... Kaj jaz vem kaj te zanima. Mene so zanimal gasilci, pa sem jo preko gasilcev spoznal (pa ni gasilka). La se prej motoristi in ob gasilcih sem se hotel se malo med kolesarke "podtakniti".
So what bi rekel Borči.

Sem iz vasi drugace, tako da so mi te zadeve znane ... med studijem sem pa zivel v LJ, tako da mi je znano in mestno in vasko zivljenje. Ampak pac ne gre, nisem clovek za spoznavanja. Lahko grem na morje (ali kaj podobnega) 15x, pa zagotovo nikogar tam ne bom spoznal. Tako da s tem sem se ze sprijaznil, utopicno je pricakovati, da se bo kaj spremenilo.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Tukaj sploh nimaš kaj razmišljati. A te mamica drži? Da si moj sin bi letel skozi vrata kakor si dolg in širok. Najslabša popotnica, ki jo lahko dajo starsi otroku, da ga vežejo nase in ne vržejo v vodo z morskimi psmi, ko je še mlad in neumen. Potem pa hodijo s sinovi na razgovore v sluzbo in podobne kretenizme.

Noben me ne drzi, kot sem ze povedal. Drzim se edino sam, ker sem v dvomih ali je to "zdravo" narediti ali ne.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Kako si se pa v študentu vključil v družbo? je šlo? ali si bolj sameval v sobi in na faxu?

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Meni to malo tiči že na depresijo, glede tvojega preselitve bi jaz počakal in si našel kakšno strokovno pomoč. Vidim da si sam sebi ne zaupaš in te skrbi da bi si kaj lahko naredil..

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Kako si se pa v študentu vključil v družbo? je šlo? ali si bolj sameval v sobi in na faxu?

Na faksu je bilo super (zivel sem sicer v privat stanovanju z vecimi kolegi). Nisem bil ravno party animal, ampak smo ga pa kar zurali s frendi in sosolci ... imam res lepe spomine na tiste case. Imam se vedno stike z njimi in parkrat na leto se vidimo, ampak to seveda ni to. Kot sem ze rekel, zivijo svoja zivljenja in niso ravno blizu, da bi se lahko dnevno z njimi dobival.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
Meni to malo tiči že na depresijo, glede tvojega preselitve bi jaz počakal in si našel kakšno strokovno pomoč. Vidim da si sam sebi ne zaupaš in te skrbi da bi si kaj lahko naredil..

No ja, trenutno si vsekakor ne bi nic naredil, res pa je, da se nekoliko bojim, da bi zdrsnil v to smer, v primeru selitve.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik Abomination1 pravi:
Kaj misliš da bo punci bolj všeč; da jo pelješ v "svoje" stanovanje ali k tašči?

Tistih placljivih sklepam da to ne moti, ostale so mi pa itak nedosegljive.
s takim odnosom vsekakor...

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik Maver pravi:
Citat:
Uporabnik pocast pravi:

Na faksu je bilo super (zivel sem sicer v privat stanovanju z vecimi kolegi). Nisem bil ravno party animal, ampak smo ga pa kar zurali s frendi in sosolci ... imam res lepe spomine na tiste case. Imam se vedno stike z njimi in parkrat na leto se vidimo, ampak to seveda ni to. Kot sem ze rekel, zivijo svoja zivljenja in niso ravno blizu, da bi se lahko dnevno z njimi dobival.

Torej nimaš problemov z navezovanjem stikov.
Kot so že predlagali ostali: hobi, družba, itd....pa bo s časom zihr tudi punca se našla.
Ampak moraš biti družaben, sama nebo potrkala na vrata in rekla a bi bil moj?

Srečno!
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
Se tudi jaz nagibam k temu, mogoce zadnji stavek se ni aktualen, zna pa biti nekoc.
Pojdi v najem lahko samo za nekaj mesecev, obrazloži to staršem, da te bo doma postelja čakala ce bo v najemu slabse kot doma. Pa mogoce ne iti ravnon 100km od starsev. Imas brate sestre, sestricne bratrance? Si kdaj z njim "zunaj". Vcasih znajo taki kaksno "punco rihtat" ce vidijo da si jo zelis pa da si bolj sramezljiv ali nedruzaben (kar ocitno si, pises ze tako)

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Torej nimaš problemov z navezovanjem stikov.
Kot so že predlagali ostali: hobi, družba, itd....pa bo s časom zihr tudi punca se našla.
Ampak moraš biti družaben, sama nebo potrkala na vrata in rekla a bi bil moj?

Srečno!
zmaga.gif

Z istim spolom ne, z nasprotnim pa ja. Sicer pa me je vedno zanimalo, kaj naj bi pomenilo tole "druzba". A lahko en prakticen primer? Kam naj grem sam "v druzbo" pa kako nej bi to sploh izgledalo?

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se tudi jaz nagibam k temu, mogoce zadnji stavek se ni aktualen, zna pa biti nekoc.
Pojdi v najem lahko samo za nekaj mesecev, obrazloži to staršem, da te bo doma postelja čakala ce bo v najemu slabse kot doma. Pa mogoce ne iti ravnon 100km od starsev. Imas brate sestre, sestricne bratrance? Si kdaj z njim "zunaj". Vcasih znajo taki kaksno "punco rihtat" ce vidijo da si jo zelis pa da si bolj sramezljiv ali nedruzaben (kar ocitno si, pises ze tako)

100 km proc zagotovo ne bi sel, zaradi sluzbe. Trenutno sem le par kilometrov stran, kar je zelo prakticno. 200 km se pa ne bi vozil vsak dan zaradi sluzbe, ce mi ni ravno potrebno. Z "zlahto" nisem nikoli zunaj, tako da to bolj ali manj odpade, itak pa so ze prakticno vsi poroceni in zivijo s svojimi druzinami. Aja, pa nisem sramezljiv ali nedruzaben ... vsaj noben mi se tega ni rekel, mogoce kaksekrat prej nasprotno. Sem pa nesposoben kar se tice nasprotnega spola, ampak to pac tko je. Sej ze statisticno nas more bit nekaj takih, tu ni dileme.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Pojdi na kakšne skupinske vaje aerobike, joge, ipd, tam je praviloma več žensk, niso pa moški prepovedani.

Pa nogavico v hlače in boš glavni.

Maver

Pripravnik
15. jul 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pojdi na kakšne skupinske vaje aerobike, joge, ipd, tam je praviloma več žensk, niso pa moški prepovedani.

Pa nogavico v hlače in boš glavni.

Glavni? Glavna tarca posmeha si mislil? Sicer pa ne, na tole ne bi sel, ker mi ni do takih zadev.