Rent-A-Car

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Mozno,ampak jaz ti vseeno povem koliko mi je bilo povedano da bo placilo za vsak dodatni dan
smirk-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Na BMWju verjetno,proti primernemu plačilo, saj najemi vozil so običajno dražji od nadomestnega vozila ( torej če vozilo pri njih servisiras).

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Od Lupota do Phaetona...Bima pa ni vmes. Ni dost fina lokacija Puænik erport
rolleyes-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
No, cena je hudo konkurenčna. Edino kar me moti, je to, da to ponuja "kr en", ni nobena firma. To za sabo lahko potegne veliko neprijetnega. To da je variant, bi morda še "požrl", da pa ima CE registrsko, pa le stežka - saj se mi bodo vse do meje smejali...
wink-1.gif

Med brskanjem sem naletel tudi na http://sl.europcar.si/ Jih morda kdo pozna? Že najemali pri njih? Pri njih mi je najbolj všeč to, da imajo poslovalnico na Celovški, kar bi mi zelo olajšalo prevzem/vračilo vozila, saj je zelo blizu službe.

Če rezerviraš vozilo prek neta in bi rad, da ti ga dostavijo, kako potem sploh plačaš - če ne greš k njim v poslovalnico?

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zelo dobre izkušnje imam z Sixt rent a car. Plus zbiranje milj se mi upošteva.

Tudi jaz sem se na koncu odločil za njih. Sem se sinoči vrnil iz Italije, vse super, so upoštevali vse moje muhe (glede prevzema in vračila avta). Sicer avto, ki sem ga rezerviral že en teden vnaprej kljub temu ni bil na voljo, vendar so mi za isto ceno zrihtali enakega automatika, tako da se ne morem ravno pritoževati
smile-1.gif

Bottom line, odlična izkušnja. Bom uporabljal tudi v prihodnje.
cheer.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Npr. prejšnji teden pri Sixt-u, Golf V variant Bluemotion, stekleno strešno okno, navigacija... Prevzet in vrnjen v Hannovru - 286€ za 2dni.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz sem ga vzel direktno na šalterju. Brez rezervacije, s tem, da so mi najprej turili seveda nekega Touarega za 380€ za dva dni.

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kok dni, kok žvenketavčkov?
Nominalno en dan, dejansko pa od 18:00 zvečer, do zgodaj zjutraj naslednji naslednji dan. Avto plus zavarovanje za škodo in tatvino, pa zimske gume, vinjeta, ddv, skupaj 138 evrov. Vendar te cene veljajo samo za rezervacijo prek neta, direkt v poslovalnici je precej višja.