In kako si bil zadovoljen?
Pozen odgovor, pa vseeno.....
Ob prevzemu avta je gospodična na šalterju ponudila še neko njihovo dodatno zavarovanje, katerega sem prijazno odklonil. Vsiljevala ni.
Avto je že imel vpisani 2 poškodbi (praske) in ob pregledu se jih je našlo kar še nekaj + odrgnjena alu platišča. Tipu kateri izdaja avtomobile na parkingu sem rekel naj dopiše vse poškodbe, kar mu sploh ni bilo všeč češ, da je to normalno in ni neke panike.
Ko sem avto vračal je bil tam seveda nek drug tip, kateri je avto pregledal v nulo in ni našel nič novega
Ker sem vzel poln tank, sem 4km pred letališčem natankal do fula....tip preveri z neko app na telefonu stanje in pravi da je samo 9/10 notri....kazalec v avtu seveda stoji na F(ul)
Na papirju ob prevzemu je bilo označeno, da je kazalec na F.....in s tem sva zaključila pogovor.
Moj nasvet: autoeurope, supercover opcija, večji/znani ponudnik (avis, europcar ipd.), avto ob prevzemu temeljito pregledat in vse poškodbe napisat na prevzemni list, pazit makaronarje na cesti in ne bo težav na dopustu (vsaj z avtom ne
).