Renaultova percepcija Slovenije

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Scenic se poslavlja, zato je omejena ponudba. Simple as that. Pred pol leta si komot kupil tudi 2.0 dCi in 2.0T. Če si opazil, tudi privilege opreme ni več na voljo.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj točno pa je "pamtnega" ga laguni kupe? to da misli da je konkurenca švabski trojki
confused-1.gif

Ima xenon in električne sedeže. Ampak bilokakšna druga značka bi mogla bit spredaj (no ne ravno dacia), pa bi bil vreden 25 k eur.
Ne vem, od kje so prišli na 35 k eur
bonk.gif

grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj točno pa je "pamtnega" ga laguni kupe? to da misli da je konkurenca švabski trojki
confused-1.gif

Ima xenon in električne sedeže. Ampak bilokakšna druga značka bi mogla bit spredaj (no ne ravno dacia), pa bi bil vreden 25 k eur.
bonk.gif

grin1.gif

a tok pride al kaj?
bonk.gif
a so normalni pa ni čudno da so v krizi za tako ceno se dobi že kaka bavarija pa vsej veš kaj imaš ne pa nekega renaulta!

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Ja, moj sanjski 3 Coupe
grin1.gif

...vsaj lahko rečeš, da maš avto
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, moj sanjski 3 Coupe
grin1.gif

...vsaj lahko rečeš, da maš avto
grin1.gif

res je!
zmaga.gif
sem pa ravno včeraj gledal pri SELMARJu eno belo M3 dokaj novo mislim da ptujski grb ko jo je mehanih postavil v garažo kaka pa štima kak je to hrumelo res noro zha slišat

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
confused-1.gif

bonk.gif

grin1.gif

a tok pride al kaj?
bonk.gif
a so normalni pa ni čudno da so v krizi za tako ceno se dobi že kaka bavarija pa vsej veš kaj imaš ne pa nekega renaulta!

No dej vzami osnovno Laguno Coupe 2.0 turbo GT oprema, pa vzami podobno motoriziran BMW 3 coupe, pa dodaj vso dodatno opremo, ki je pri Laguni serijsko, pa povej na kakšno ceno si prišel.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tut če je razlika tistih par evrov pri bavariji veš kaj imaš pri renaultu pa boš še dolgo ugibal zakaj si ga vzel!

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Laguna pride 34k€, coupe 325i s podobno opremo pa 48k€, 320i je pa recimo 5k€ cenejši. Na navadne Lagune je trenutno cca 4k€ popusta, ne dvomim da bo kmalu tudi za coupe verzijo.

Če ne bi bila spredaj tako grda, bi to bil prav dober avto.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Laguna pride 34k€, coupe 325i s podobno opremo pa 48k€, 320i je pa recimo 5k€ cenejši. Na navadne Lagune je trenutno cca 4k€ popusta, ne dvomim da bo kmalu tudi za coupe verzijo.

Če ne bi bila spredaj tako grda, bi to bil prav dober avto.

pol pa se vprašaj kok boš dal za popravila elektronike in podobnih stvari pri renaultu in kok pri bavariji!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
zadaj pa je lepa?
17758-icon_confused.gif

sem pa danes zjutraj videl višek rižote in to serijske. Verjetno ste že opazli da renault na svoje kaj jaz vem kere modele lima neke srebrne dodatke, ki so grdi. No in danes vidim črnega megane kabrio z srebrnimi loki in srebrnim kosom plastike zadaj, ki predstavlja spojler
bonk.gif
mater kot da se trudijo naredit vsako leto grši avto

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Očitno nekateri tule dojemajo avtomobilizem nekako takole:

"Laguna Coupe je SHIT, ker je Renault".
Po defaultu, zaradi značke, tako izdaleka. Pa avta še pogledali niso. Važno, da je nemc, pa magari Audi 200, letnik xy. To je avto, ne pa Laguna.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
jaz dojemam laguno tako:

1. je renault - low end evropska roba v zadnjem desetletju
2. z dizajnom delajo eksperimente, ki so za kozlat
3. kujejo svoje zvezdice v nebo, ker je to še edino kar je ostalo za kovanje
4. ceno napihnejo samo zaradi tega ker če so se oni zdaj spomnili naredit kupe, morajo to kupci zdaj ustrezno plačat

Ta avto bi se rad kosal z nemško trojko, oz. vsaj tako novinarji pišejo, če je res ne vem. No dejansko pri nemški trojki veš kaj imaš. Tukaj nimaš nič in čeprav je cenejši od njih, je še vedno predrag

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Oprosti ampak klobasaš na pamet. Tolko kolikor stanejo primerljivi švabi se nebi smel nikoli nobeden pokvariti. Da ne govorimo o dragih servisih.
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kot prvo klobasaš ti na pamet ker če smo že pri servisih, imajo bmw 4 valjni bencin motroji cenejši servis kot pa clio! Kot drugo noben ni rekel da se švaba ne kvari, se pa bistveno manj kot francoski sekreti.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Koliko pa kaj stane servis za cliota? Da vidim koliko sem v minusu. Zadnji redni servis na 90kkm, interval 30kkm me je prišel 60€. Verjetno imajo überwagni kar tisto rabljeno olje iz friteze pa najlon štumfe za filtre, da so tako poceni.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
sicer nevem kakega cliota maš ti to, ampak kolega je plačeval nonstop okrog 160€, za bmw 318 pa je bil tu nekje oz. malo manj. je pa to nekaj let nazaj, verjetno je bmw že vmes kaj dvignil tarifo, renault pa znižal
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Koliko pa kaj stane servis za cliota? Da vidim koliko sem v minusu. Zadnji redni servis na 90kkm, interval 30kkm me je prišel 60€. Verjetno imajo überwagni kar tisto rabljeno olje iz friteze pa najlon štumfe za filtre, da so tako poceni.

Evo iz prve roke ti napišem servis za kupeja 318ci olje in oljni filter ter delo doma 45 evrov. Če pa je Castrol txt 5/40 za tebe olje iz friteze pa ne morem kaj priznam imam olje iz friteze
bonk.gif
! Torej sem potrdil tezo, ki jo je nekdo napisal! aja sevis pa je bil na cca 200.000 oktobra ali novembra lani!