Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj točno pa je "pamtnega" ga laguni kupe? to da misli da je konkurenca švabski trojki
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj točno pa je "pamtnega" ga laguni kupe? to da misli da je konkurenca švabski trojki
Ima xenon in električne sedeže. Ampak bilokakšna druga značka bi mogla bit spredaj (no ne ravno dacia), pa bi bil vreden 25 k eur.
Ne vem, od kje so prišli na 35 k eur
Citat:
Uporabnik Toro pravi:
Upam, da s FAPKer pre novem, najnaprednejšem meganu ga tudi ni.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, moj sanjski 3 Coupe
...vsaj lahko rečeš, da maš avto
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ima xenon in električne sedeže. Ampak bilokakšna druga značka bi mogla bit spredaj (no ne ravno dacia), pa bi bil vreden 25 k eur.
Ne vem, od kje so prišli na 35 k eur
a tok pride al kaj?a so normalni pa ni čudno da so v krizi za tako ceno se dobi že kaka bavarija pa vsej veš kaj imaš ne pa nekega renaulta!
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Laguna pride 34k€, coupe 325i s podobno opremo pa 48k€, 320i je pa recimo 5k€ cenejši. Na navadne Lagune je trenutno cca 4k€ popusta, ne dvomim da bo kmalu tudi za coupe verzijo.
Če ne bi bila spredaj tako grda, bi to bil prav dober avto.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Koliko pa kaj stane servis za cliota? Da vidim koliko sem v minusu. Zadnji redni servis na 90kkm, interval 30kkm me je prišel 60€. Verjetno imajo überwagni kar tisto rabljeno olje iz friteze pa najlon štumfe za filtre, da so tako poceni.