Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Koliko pa kaj stane servis za cliota? Da vidim koliko sem v minusu. Zadnji redni servis na 90kkm, interval 30kkm me je prišel 60€. Verjetno imajo überwagni kar tisto rabljeno olje iz friteze pa najlon štumfe za filtre, da so tako poceni.
Evo iz prve roke ti napišem servis za kupeja 318ci olje in oljni filter ter delo doma 45 evrov. Če pa je Castrol txt 5/40 za tebe olje iz friteze pa ne morem kaj priznam imam olje iz friteze
! Torej sem potrdil tezo, ki jo je nekdo napisal! aja sevis pa je bil na cca 200.000 oktobra ali novembra lani!
Sem plačal za Twingiča servis na pooblaščencu 200 EUR. Za Porscha dobim brezplačno olje od kolega, kateri dela na servisu in si ga malce ''sposodi'' pri vsaki stranki, filter pač eni stranki ne menja, bo že zdržal do drugega servisa, saj je Porš
, svečke sem pa v Anetu nabavil. Menjavo mi je pa drugi kolega, kateri mi je dolžan zato ker sem mu zrihtal sestro za enega hitrega, uredil brezplačno pod kozolcem.
Mater jim .... Renaultovsko, kako so me ocurili. Za Twingiča sem plačal 200 EUR, za Poršča me je pa prišel 6x5 EUR = 30 EUR.
Ergo, servis za Porša je cenejši od servisa za Twingiča.
Off: sej vem, da vam BMW-jašem ne bo jasno, kaj sem hotel povedat, ampak ok...