Citat:
Uporabnik Drejchi pravi:
Zakaj bi čakal R210, ki ne omogoča 43kW? Razlika med 22kW in 43kW je ogromna. Recimo, zadnjič sem šel preizkusit tisto hitro polnilno postajo pri Kristelni palači...
Citat:
Uporabnik Drejchi pravi:
BTW... zakajtu ne dela? Zakaj ne morem linkat slik?
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Kako je pa s počasnim polnjenjem doma, baje je bilo pri starem ogromno izgub na polnilcu, ravno zato naj bi šli z novim modelom na manj močen polnilec.
Citat:
Uporabnik Drejchi pravi:
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Kako je pa s počasnim polnjenjem doma, baje je bilo pri starem ogromno izgub na polnilcu, ravno zato naj bi šli z novim modelom na manj močen polnilec.
doma ne polnim. Imam kabel, ampak zakaj bi doma polnil, če imam eno polnilno postajo 800m od službe in tisto hitro pri Kristalni 5km od doma
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Tega ne razumem najbolje...torej doma sploh ne polniš nikoli,ker nimaš te možnosti? Eno praktično vprašanje: kako polniš za vikende,ga voziš polniti na 5 km oddaljeno postajo,kjer čakaš da se napolni? Kaj narediš,ko ga rabiš napolniti,pa je postaja zasedena?
Ne provociram,čisto resno sprašujem,ker me zanima,kako v praksi izgladajo te tvoje akrobacije brez polnjenja doma(razen če to ni tvoj edini avto,potem je vsa stvar razumljiva)
Citat:
Since this is a Zoe forum your comments may be misleading. The onboard Zoe charger is of course capable of both triphase loading as well as loading with power ratings up to 43 kW (22 and 43 kW will cost extra due to the high wear of the leased LiIon battery).
Citat:
Uporabnik Drejchi pravi:
No, ugibanja izpred treh let, predno je avto prišel ven.
Kot, da vmes niso minila tri leta in Renault v tem času (skupaj z Nissanom, ki v Leafu sicer uporablja svoje, ASEC baterije, za katere celo sami pravijo, da so slabše od LG Chem-ovih, ki so v ZOE) ni prodal več kot četrt milijona EV.
Citat:
Na terenu pride v poštev polnjenje 11kW, 22kW ali 43,5kW
doma lahko uporabiš tudi počasno polnjenje 3- 11 kW
Za uporabo hitrega polnjenja 43,5kW doplačaš 2 EUR za vsako polnjenje
Najem akumulatorja je najmanj 79EUR mesečno za 12.500 km letno
Tudi jaz se spomnim tega zapisa.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
To niso bila ugibanja. Cena polnjenja za 43kW polnjenje, je bila zapisana v ceniku najema baterije. Očitno so to umaknili.