Reklame ... pa kdo si jih zmišljuje ???

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no shit
smile-1.gif
pac sm bolj malo pred tvjem...pa mi reklame ne delajo takih preglavic, kot drugim

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.676
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni osebno vsaj to, da bi lahko izbral slovenski komad ...
wink-1.gif

oz. - za hrvaški trg hrvaškega, pač, za vsako državo pripadajočega ... če je ta reklama recimo v vseh deželah bivše Yuge, seveda ...

konceptualno je pa dobra reklama, dejansko ma rep in glavo in nekaj smiselnega pove ...
wink-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
NE bom jest tebe šlatal po kolenih, ti je jasno !!!

evil.gif

Nč. Sam je totalni mimosun. "Preočitno" predolga "reklama".

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Men osebno najbolj annoying reklama je AJS AJS PINGVIN, sledijo ji vse reklame za faking čudežne pralne praške, pa tale nova za Tuš je tud bogpomagaj...
Aha, pa za barve za lase in šampone ki naredijo iz treh las neverjeten volumen, samo kupite ga in boste videli razliko... Pa maskare, ki podaljšajo trepalnice do čela in še dalj.. Prav uno, poneumljanje.

Prav zarad takih bebavih reklam NE kupim niti enega takega izdelka, izjema je Ariel pralni prašek ki ga itak kupim pa če je reklama ali ne, kupujemo ga že od nekdaj tko da..
Raznih tun Calvo ki se mi je zamerla s tisto reklamo ne kupim, prav tko ne kupujem kozmetike ki se jo na veliko oglašuje kot najboljšo (zihr je najslabša, zato pa rabjo tok reklame da vsaj neki prodajo), pa Activie iz inata ne bom kupila, ker vem da je najboljši čisto navaden jogurt, če že + ovseni kosmiči notr.

Grrrr...
Ahm, pa za Nutello - da je to ZDRAV začetek dneva za otroke? Ma nemoj, res Nutella je polna samih vitaminov in sploh ni nezdrava, ane...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Že kako leto se vrtijo skoraj izključno reklame za Schwarzkopf, vse po istem kopitu, prav živce najedajo.

Ena bolj bednih je nova za Mercator, ko folk brez posluha recitira neke bedarije na podlago od pesmi "Dodirni mi koljena".

Zmagovalna v kategoriji "fail of the year" je pa itak ta nova za Lekadol, ko ena mama preoblečena v Supermana pristane v avtu na zadnjih sedežih in z izjemno tečnim glasom vrešči nekaj o Lekadolu.

a to je una škotska super babica???

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Pa ne vem no ... Tjaša ... mi postajaš kar všeč ...

mislm, tale tvoj mail pove tisto, kar zgleda ni namen reklam: poneumljanje (potencialnih) kupcev. Točno tko se počutim sam.

Še reklama o podjetju Pridi k nam manjka, pa zmagajo ...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Pozabila sem pa na eno simpatično reklamo; za DM, slogan; Sem to kar sem. Taka nevsiljiva je, smeh mi je ko mamica hoče nahranit otroka pri mizi z njegovo papico, otrok poka frise prou uno k se vid kok mu je hrana odvratna, potem pa mami proba iz kozarčka njegovo hrano, ji je pa fajn...
hysterical-1.gif
pa un tipo na konc k se maže in parfumira... Ta reklama mi je kjut in jo prou rada pogledam.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Snicker ima dobre reklame.

Vse ostale, res ne vem kaj so imeli v glavi ko se spravili delati. Da ne omenim reklame za rdečega M, sej bi rekel, da če je Jankovič še vodilni ampak tako . . . niso resni, imbecili in še vse trgovine imajo sedaj te touchscreen blagajne, jao! Kam vse to pelje? (Da v M ne pelje to že vem)

Push up, sem že mislil, da je reklama za kapico siamskih dvojčic.
Še 5 letni otroci imajo več domišljije.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Gledalci športnih prenosov seveda ne smejo pozabit katero olje je najboljše za vaš avto.

Ajv bin on meni plejsis, kold plejsis, hot plejsis...
jezen.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Sem nekaj brskal za starimi reklamami (Frutek itn) in sem naletel na tole, ki jo je RTVSLO menda prepovedala:

Sicer ni bogvekaj, je pa vseeno boljša kot zgoraj omenjene.
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Ne razumem prepovedi...a una od sun-mix vsaka ma svoj faktor je bla pa kj drugačna?