Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Una z bizonom je še med najboljšimi, je vsaj malo duhovita...
Cilj reklam pa je, da ti zlezejo v podzavest, da ko boš naslednjič kupoval črno srajco in se boš bal, da bo obledela, boš mami naročil (namenoma ne punci, ženi ali bohnedaj, da bi pral sam), naj ti kupi uno zadevo, ki jo potegne una punca sredi gledališča... pa ko boš razmišljal, kateri šampon kupiti, boš verjetno izbral tistega, ki v reklami prikazuje najlepše lase...
Ne poznam nobenega nikjer k bi karkoli zaradi reklame take kupil nekaj...nikol nism za srajco,al pakarkol reku dej stistim oper
Če se zjebe,se zjebe in greš po novosimpl as that
Citat:
Uporabnik doktor pravi:
KSZ
Men se zdi pa dobra od Mercatorja tista, k je zadaj od kreslina komad.
Drgač pa ne morm verjet, da noben v temi še ni omenil reklame za Old Spice. K en tip leti na eni fitnes napravi, pa prleti v eno kočo. Pa pol tm na plaži:
"Jaz tega ne uporabljam. Ker sem ženska."
"Saj se hecam. Nisem ženska, moški sem. In uporabljam vse."
Mojbog, keri preobrati ... Ta reklama me res srat prime.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Una z bizonom je še med najboljšimi, je vsaj malo duhovita...
Cilj reklam pa je, da ti zlezejo v podzavest, da ko boš naslednjič kupoval črno srajco in se boš bal, da bo obledela, boš mami naročil (namenoma ne punci, ženi ali bohnedaj, da bi pral sam), naj ti kupi uno zadevo, ki jo potegne una punca sredi gledališča... pa ko boš razmišljal, kateri šampon kupiti, boš verjetno izbral tistega, ki v reklami prikazuje najlepše lase...
Ne poznam nobenega nikjer k bi karkoli zaradi reklame take kupil nekaj...nikol nism za srajco,al pakarkol reku dej stistim oper
Če se zjebe,se zjebe in greš po novosimpl as that
Ooo, Erik, pozdravljen!!!
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik doktor pravi:
KSZ
Drgač pa ne morm verjet, da noben v temi še ni omenil reklame za Old Spice. K en tip leti na eni fitnes napravi, pa prleti v eno kočo. Pa pol tm na plaži:
"Jaz tega ne uporabljam. Ker sem ženska."
"Saj se hecam. Nisem ženska, moški sem. In uporabljam vse."
Mojbog, keri preobrati ... Ta reklama me res srat prime.
hm, to sem pa kljub temu, da bolj malo gledam tv, celo videl. Žal. A to je tist tip, o katerem je govorila pa3cia?
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Trenutno je moja najljubša za slovensko čokolado (brez imen, da ne bomo delali reklame).
Citat:
Seveda, Coca Cola, VW, Toyota Sony, Danone, Anheuser-Busch InBev, Colgate-Palmolive, DT, Loreal, Kraft Foods, Mars, Pfizer in podobni nič ne prodajo, zato največ oglašujejo. In več ko prodajo, več porabijo za oglaševanje. Zgleda da lažejo o prodaji in v bilancah?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ena bolj bednih je nova za Mercator, ko folk brez posluha recitira neke bedarije na podlago od pesmi "Dodirni mi koljena".
Tale?Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Tud za izi mobil al kaj je ona: kaj, konec perona aaaaaaaaa?