Referendum

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
587
151
43
se približujemo Švici, vsaj po številu referendumov:

A to oni nalašč? Burk pri nas itak ni, dovoljen bo pa nikab. Jebe lud zbunjenog in mobilizacija z bebavimi vprašanji, da bo folk glasoval za interventni zakon. A oni to mislijo pol proračuna za referendume zmetat?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.928
15.667
113
kod Džej-Zija
A to oni nalašč? Burk pri nas itak ni, dovoljen bo pa nikab. Jebe lud zbunjenog in mobilizacija z bebavimi vprašanji, da bo folk glasoval za interventni zakon. A oni to mislijo pol proračuna za referendume zmetat?
Saj veš, da posvetovalni referendumi ne obvezujejo k ničemur, kaj ne? Glede stroškov, tole obešajo na interventnega, ki so ga zakuhali sindikati. Tam išči krivce za stroške.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
587
151
43
Saj veš, da posvetovalni referendumi ne obvezujejo k ničemur, kaj ne? Glede stroškov, tole obešajo na interventnega, ki so ga zakuhali sindikati. Tam išči krivce za stroške.
In zato bodo zdaj razpisovali referendume za vsako pasjo procesijo? Pa šuntali desne da bodo nadlegovali ženske s hidžabi?
Bebave posvetovalne razpisujejo za mobilizacijo svojih volilcev.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.400
9.697
113
Ja, ampak tam so ugotovili, da lahko odgovoriš na vprašanja tudi drugače kot 4x za ali 4x proti

Ampak ne bi bilo smešno da bi "glas ljudstva" rekel proti nižjem ddv, sploh sindikati :valjamse:
Se bolj smešne bi bile stojnice svobode kjer bi pisali 2x Da, 1x Proti! :valjamse:

1000029347.jpg

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.928
15.667
113
kod Džej-Zija
frodoo: Si le dojel. Čestitam. Ampak glede stroškov se vprašaj, kdo jih zares povzroča. Posvetovalci so seveda namenjeni mobilizaciji, ker nimajo praktičnih posledic, ampak stroške v osnovi naredijo zakonodajni, ki ležijo pod vsemi posvetovalnimi.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
587
151
43
Ok. Ampak me res zanima kako se bo razpletlo. Že v torek me je presenetila vrsta na volišču, danes pa berem da nas je predčasno volilo 4,44 %.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.327
9.456
113
In zato bodo zdaj razpisovali referendume za vsako pasjo procesijo? Pa šuntali desne da bodo nadlegovali ženske s hidžabi?
Bebave posvetovalne razpisujejo za mobilizacijo svojih volilcev.
Niti en niti drug referendum ni potreben. Zato smo jih izvolili, da delajo in mislijo namesto nas in predvsem ZA nas.

• Všeč mi je
Reactions: corsol

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
587
151
43
Zasipali nas bodo z referendumi, da se nam bo zdelo neumno glasovati in da bomo otopeli. Ker kako si pa sploh drznemo zoperstaviti se oblasti?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.336
958
113
Če ne bo 3 od 4 proti, bo hud udarec za levico.

Itak je Slovenija bolj leva kot desna, že to bi moralo biti dovolj.
Kampanja na levi je pregazila desno, kjer se je zdelo kot da se jim ne da ukvarjati z referendumi.
Mogoče ne bo kvoruma za zakonodajni. Ampak je udeležba na predčasnih je dobra in zna biti tesno.

corsol

Guru
11. mar 2010
4.217
1.613
113
....naj bi
Niti en niti drug referendum ni potreben. Zato smo jih izvolili, da delajo in mislijo namesto nas in predvsem ZA nas.
Z referendumi (večina do sedaj )se delajo norca iz ljudi.
Tam so izvoljeni in naj delajo, ne da razpisujejo referendume , ki jiih potem ni treba upoštevat.
So se vsi sami javli , ne vem če kdo tam sedi, ki je prisiljen v to in se mu hlače tresejo pred ljudstvom.
Otresajo večino vsi po vrsti edino z jeziki.