Referendum

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.139
7.022
113
Ta "anketa" glede na to, da je bil zahtevan referendum o "parlamentarni preiskavi" stane dodatno ravno toliko kolikor je bilo več porabljenega črnila za tisk. Kdo je zahteval referendum o parlamentarni preiskavi pa je znano.

A je koga strah mnenja ljudstva?

• Objave ne odobravam
Reactions: Samo Svoj

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.707
-2.059
63
A je kaka razlika, če si proti 4x ali pa 4x4?

Razlog: trust me bro.

Poglej priponko 109063
No pa poglejmo: Odkupil si malo stanovanje z malimi stroški po Jazbinšku in nimaš stroškov z najemnino. Če si skromen so tudi mali stroški z elektriko, vodo,... Ne rabiš vsak dan vstajat, se uredit in se vozit na delo, kjer delaš min 8 ur in potem domov. Če si doma, lagodno, brez stresa vstaneš, v miru poješ zajtrk, prelistaš kataloge, kje je kaj poceni (v akciji) in greš peš (se giblješ, brez stresa) to iskat (si kupil ceneje, kot tisti ki dela za minimalca, saj bo popoldne/zvečer ko bo on to lahko šel kupit že zmanjkalo). Potem greš obiskat prijatelja, ki ima vrt, popiješ kavico in si nabašeš sveže zelenjave. Pozimi z veseljem gledaš skozi okno ko sneži in delovno obvezni čistijo avtomobile, da lahko gredo služit denar, tudi zate! Počakaš da je ščiščeno in se sprehodiš po sveže žemljice,...
Seveda, pa invalidom in ne zmožnim za delo pripada socialka, oz. še več!

Zakaj so Jankoviću odpisali milijone?

Res misliš, da RTV ni pristranska in ni skrajno levićarsko trobilo?

Poglej si odstotek tujerodnih v Kranju, Slovenski bistrici,...

4 x ZA

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.475
11.672
113
očitno kaj takega še nisi videla...
Ti greš tukaj kot birokrat
prinesi ti 80% pologa
Če kupec prinese 80 % vrednosti avtomobila v gotovini (ali jo nakaže), se postopek "neuradno" izpelje na naslednje načine:

1. Minimalno tveganje za lizinško hišo
Ko je financirati treba le še 20 % vrednosti vozila, je tveganje za lizinško hišo praktično nično. Če avto stane 15.000 €, kupec plača 12.000 € pologa, lizing pa krije le še 3.000 €. [1]
  • Neuradni pristop prodajalca: Nekatere avtohiše imajo z določenimi komercialnimi lizingi (npr. NLB Lease&Go ali manjšimi hišami) dogovor za t.i. "hitre odobritve". [1]
  • Pri tako nizkem znesku financiranja sistem včasih sploh ne zahteva potrdila o plači, ampak le osebni dokument in bančni izpisek, saj je mesečni obrok smešno nizek (npr. 40 € ali 50 € na mesec). Prodajalec v sistemu preprosto označi "odobreno", saj ima lizing v rokah avto, ki je vreden 5-krat več kot preostanek dolga.
in tega pri socialcih ni malo, seveda gre večinoma za rabljena ne nova vozila!
Mater, ta AI pa tebe resno nese v propad. Bo treba na kako izobraževanje kako pravilno uporabljat AI, ker si zglajzal. AI je super zadeva, sam ti očitno nisi zadost brihten, da bi znal izluščit bulšite ki ti jih ven meče kadar nima pravih podatkov (v tvojem zadnjem primeru 10 let star članek), pol pa namest da bi rekel...u fak, zajebal sem, se greš z Jabe pregovarjat (ženska ki ne bulšita) in začneš z jezus kristus. Pol ko je pa res kritično pa mrkneš in se pojaviš kot Feniks iz pepela ali raje optipleks iz driske in udariš spet v svojem znamenitem bulšit hajping teknadom slogu, na kratko jestsmpoveduvsebomprefukupofuku.

Zdej smo ugotovil, da kej dost socialcev ki bi se vozil z novimi avti in veselo cele dneve popivali (prosto po Reberšku) ravno ni, če izvzamemo Mijiće in Snežiće ki so poklicni prevaranti sistema. Ker Reberškov scenarij ni ravno poceni, čip pijanci pijejo dobrovolkjčka, ali pa merkator pivo, ne pa sedijo cele dneve po lokalih. Gremo dalje in poiščimo kak drug argument za.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.475
11.672
113
No pa poglejmo: Odkupil si malo stanovanje z malimi stroški po Jazbinšku in nimaš stroškov z najemnino. Če si skromen so tudi mali stroški z elektriko, vodo,... Ne rabiš vsak dan vstajat, se uredit in se vozit na delo, kjer delaš min 8 ur in potem domov. Če si doma, lagodno, brez stresa vstaneš, v miru poješ zajtrk, prelistaš kataloge, kje je kaj poceni (v akciji) in greš peš (se giblješ, brez stresa) to iskat (si kupil ceneje, kot tisti ki dela za minimalca, saj bo popoldne/zvečer ko bo on to lahko šel kupit že zmanjkalo). Potem greš obiskat prijatelja, ki ima vrt, popiješ kavico in si nabašeš sveže zelenjave. Pozimi z veseljem gledaš skozi okno ko sneži in delovno obvezni čistijo avtomobile, da lahko gredo služit denar, tudi zate! Počakaš da je ščiščeno in se sprehodiš po sveže žemljice,...
Seveda, pa invalidom in ne zmožnim za delo pripada socialka, oz. še več!

Zakaj so Jankoviću odpisali milijone?

Res misliš, da RTV ni pristranska in ni skrajno levićarsko trobilo?

Poglej si odstotek tujerodnih v Kranju, Slovenski bistrici,...

4 x ZA
Pa ti si res reinkarnacija enega izmed bratov Grimm. Če je življenje na sociali tok pravljično, zakaj pol tega ne počneš?

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

D_K

Guru
24. sep 2007
3.276
1.046
113
Pa ti si res reinkarnacija enega izmed bratov Grimm. Če je življenje na sociali tok pravljično, zakaj pol tega ne počneš?
Ker je to generacijsko... tako kot se oni ne morejo spravit delat, tako tudi jaz ne morem na socialko. Vzgoja pač.
In dokler delovno sposobnim ne odvzameš žepnine, tako dolgo ne bodo delali.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

böc

Guru
1. avg 2007
2.548
595
113
3744311.max-1280x1280.format-webp.webp

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.820
9.904
113

Ne vem, a to napoveduje udeležbo v nedeljo, ampak na predcasnem galsovanju je bilo ogromno ljudi. Ne vem, katero vprašanje je bilo tisto, ki jih je najbolj zmobiliziralo. Najbrz volitve in sociala. To so take teme "blizu" srca.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.700
862
113
tu in tam

Ne vem, a to napoveduje udeležbo v nedeljo, ampak na predcasnem galsovanju je bilo ogromno ljudi. Ne vem, katero vprašanje je bilo tisto, ki jih je najbolj zmobiliziralo. Najbrz volitve in sociala. To so take teme "blizu" srca.
Menim, da je to znak vsesplosnega nezadovoljstva s to cudezno vlado..

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.475
11.672
113
Ker je to generacijsko... tako kot se oni ne morejo spravit delat, tako tudi jaz ne morem na socialko. Vzgoja pač.
In dokler delovno sposobnim ne odvzameš žepnine, tako dolgo ne bodo delali.
Ti rajši pazi da nekoč ne pristaneš na socialki, boš mogoče hard way doživel, da ni tko rožnato, se pa fajn sliši ja, gremo zjebat socialce lenuhe, fajn mobilizacija. Kar jaz poznam lenuhov generacije so lepo na socialki ki se ji reče mamica, takih srečkotov, ki jih opisuje dečko ki si ritke ne zna obrisat jaz ne poznam prav dosti.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.930
15.668
113
kod Džej-Zija
Vem, vidim, da se ljudje teh funkcij ravno ne otepajo. Pa všeč so mi posvetovalni referendumi, ker so tako...

...posvetovalni, neobvezni. Take referendume imel bi tudi jaz.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.276
1.046
113
Ti rajši pazi da nekoč ne pristaneš na socialki, boš mogoče hard way doživel, da ni tko rožnato, se pa fajn sliši ja, gremo zjebat socialce lenuhe, fajn mobilizacija. Kar jaz poznam lenuhov generacije so lepo na socialki ki se ji reče mamica, takih srečkotov, ki jih opisuje dečko ki si ritke ne zna obrisat jaz ne poznam prav dosti.
kaka mobilzacija.. zdrav razum... kdor dela naj "je". Dela je za enkrat še dovolj.

Še vedno pravim, da je to generacijsko. Če so starši lenuhi, bodo po po vsej verjetnosti tudi otroci. Me pa skrbi kako boš zdaj takega lenuha pripravil, da bo spsosben delat 8 ur brez, da naredi več škode, kot koristi.

1. => gremo zjebat socialce lenuhe" - če je samo en taki, naj se spravi delat.
2. => Tistih o katerih pa ti govoriš, da ne obstajajo, pa jih imamo cela naselja :)

Do sedaj nisem še 1 dan bil na socialki, če pa bom pa bom naredil vse, da tam ne ostanem. Nevem zakaj bi vlekel socialko, če lahk odelam...ni mi jasno.