Referendum (anketa): Arbitražni sporazum

Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Sloven

• Skupaj glasov
    322
  • Glasovanje je zaprto .

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.120
1.279
113
42
Kameleon kaj pa če sebo dobro izkazalo za SLovenijo. Sej je lepo da zagovarjaš svoje argumente samo nevem zakaj si tako negativen.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

Super stran takšnih neumnih referendumov je ta, da lahko vsi tisti, ki bomo na voliščih, nekaj zaslužimo, seveda na račun tistih, ki na vsak način hočejo referendume. In se seveda ne zavedajo, da to stane miljone evrov... Jaz temu rečem easy money. Sploh v teh časih, ko bi se ta denar lahko koristneje uporabil... Še dobro, da so davkoplačevalci tako velikodušni in se očitno strinjajo z referendumom.

Takšna vprašanja, ki bodo v tem referendumu, se ne rešujejo z mnenjem ljudstva, ker itak 3/4 folka spoloh ne ve, za kaj se v arbitražnem sporazumu sploh gre. Ostala 1/2 od preostalih 1/4 pa je takšnega mnenja kot KameleON, ki si rešitve mejnega vprašanja ne želi rešiti drugače kot z vojno... Ker seveda vsebine arbitražnega sporazuma niti približno ne razume...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, kak pa boš služil? Pivo prodajal zraven?
smile-1.gif

Se strinjam , da je vsaj polovica refendumov v Sloveniji bedarija.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
preostalih 1/4 pa je takšnega mnenja kot KameleON, ki si rešitve mejnega vprašanja ne želi rešiti drugače kot z vojno... Ker seveda vsebine arbitražnega sporazuma niti približno ne razume...

smile-1.gif
vi2 z turbogobo tekmujeta slučajno?

Ne veš JAZ sem polapismen in nevem da sem v Kanegri gledal leta 94 slovensko morje 100m od obale sedaj ga pa gledam na polovici zaliva.....

Ujkoti so ko razvajeno dete....bolj ko boš popuščal več bo njihovega.......super bodimo liberalčki pa se jim naguzimo plosk plosk
aplauz.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.120
1.279
113
42
A tistih časih ko je vladala LDS? :D ma dej zajebavam te. Sicer nevem zakaj nebi šla meja po sredini zaliva. Sej je logično da gre.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hmm, kak pa boš služil? Pivo prodajal zraven?
smile-1.gif

Se strinjam , da je vsaj polovica refendumov v Sloveniji bedarija.
Vsak član volilne komisije na volišču dobi za tole plačano... In jaz sem tudi med njimi. Plačano pa sploh ni slabo, za tistih nekaj uric sedenja.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne veš JAZ sem polapismen in nevem da sem v Kanegri gledal leta 94 slovensko morje 100m od obale sedaj ga pa gledam na polovici zaliva.....
A 100 metrov nazaj je bilo v barvah slovenske zastave, pred obalo pa v šahovnici? Ali kako si to videl?
17758-icon_confused.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa sem mislil, da v EU velja prost pretok blaga ...
Kako? A nisi še zadnjič pisal, kako bi fajn zaračunaval cestnino tujim tovornjakarjem?
Kaj ima plačevanje uporabe umetno zgrajene in vzdrževane prometne infrastrukture veze s plovbo po odprtem morju?
sprasujem se.gif
Govorila sva o prostem pretoku blaga. (plačljivem)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In kaj ima ladja na odprtem morju veze z uporabo plačljive infrastrukture?

Ker plovbe po odprtih morjih se nikjer po svetu ne plačujejo.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.827
852
113
toti Maribor
Ti naši politiki so vsi eni veliki kekci. Sedaj se obtožujejo drug drugega, kdo je kaj zaj.....Mejni spor bi se moral reševati že takoj na začetku, ne pa čakat skoraj 20 let, da so nam hrvati jemali malo po malo. Če bi takoj na začetku, ko so recimo hrvati zgradili mejni prehod plovanije na naše ozemlju, mi lepo poslali tja bagerje, ga podrli ne bi prihajalo do takih problemov.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Mi se pogovarjamo o plovbi skozi hrvaško teritorialno morje.

Glej, se četi rabiš infrastrukturo, ti lahko tud eno bojo tm naštimajo da boš srečen ko bodo kasirali kljub prostemu pretoku blaga.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
.....Mejni spor bi se moral reševati že takoj na začetku, ne pa čakat skoraj 20 let, da so nam hrvati jemali malo po malo. Če bi takoj na začetku, ko so recimo hrvati zgradili mejni prehod plovanije na naše ozemlju, mi lepo poslali tja bagerje, ga podrli ne bi prihajalo do takih problemov.
Tko je. Ni se pa odveč spomniti, da je bil predsednik vlade, ki je zajebala Petrle, notranja in zunanja ministra pa Bavčar in Janša

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Tko je. Ni se pa odveč spomniti, da je bil predsednik vlade, ki je zajebala Petrle, notranja in zunanja ministra pa Bavčar in Janša
Joj, joj. Kaj pa govoriš.
grin1.gif

Zdaj jih boš pa slišal...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Glej, se četi rabiš infrastrukturo, ti lahko tud eno bojo tm naštimajo da boš srečen ko bodo kasirali kljub prostemu pretoku blaga.
Zdaj pa povej en tak primer na svetu.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ ali pa tudi ne...

Od včeraj, ko sem napisal svoj prvi post v tej temi, do danes ste mojstri naklofali ene 20 postov, kjer samo neki prepucavate med sabo. Nihče od nasprotnikov arbitražnega sporazuma pa mi ni napisal, da Žbogarjevo ministrstvo zavaja javnost z razlago pojma "junction" in tega utemeljeno razložil. Nasprotniki arbitražnega sporazuma, a vam je zmanjkalo argumentov
17758-icon_confused.gif
Če vam je zmanjkalo argumentov, pol je čas, da to priznate in podprete arbitražo. 20 let sporov in sranja je bilo dost.

Verjamem pa da z rešitvijo mejnega spora s Hrvaško nekateri lobiji v Sloveniji zgubijo marsikaj. Ene velike teme za prepucavat in blatit nasprotnike ne bo več.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Zdaj pa povej en tak primer na svetu.
Daj raje ti povej en primer, kjer ladje prosto plujejo po tujem teritorialnem morju.
Glej, bilokatera država lahko plovbo skozi svoje teritorialno morje dovoli, prepove, računa ali ne, postavlja nevemkakšne pogoje..... kakor se ji zdi. Potem pa take it od leave it. Saj je to njen teritorij nad katerem izvaja svojo suverenost.