Kameleon kaj pa če sebo dobro izkazalo za SLovenijo. Sej je lepo da zagovarjaš svoje argumente samo nevem zakaj si tako negativen.
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
preostalih 1/4 pa je takšnega mnenja kot KameleON, ki si rešitve mejnega vprašanja ne želi rešiti drugače kot z vojno... Ker seveda vsebine arbitražnega sporazuma niti približno ne razume...
Vsak član volilne komisije na volišču dobi za tole plačano... In jaz sem tudi med njimi. Plačano pa sploh ni slabo, za tistih nekaj uric sedenja.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hmm, kak pa boš služil? Pivo prodajal zraven?
Se strinjam , da je vsaj polovica refendumov v Sloveniji bedarija.
A 100 metrov nazaj je bilo v barvah slovenske zastave, pred obalo pa v šahovnici? Ali kako si to videl?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne veš JAZ sem polapismen in nevem da sem v Kanegri gledal leta 94 slovensko morje 100m od obale sedaj ga pa gledam na polovici zaliva.....
Govorila sva o prostem pretoku blaga. (plačljivem)Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj ima plačevanje uporabe umetno zgrajene in vzdrževane prometne infrastrukture veze s plovbo po odprtem morju?Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kako? A nisi še zadnjič pisal, kako bi fajn zaračunaval cestnino tujim tovornjakarjem?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa sem mislil, da v EU velja prost pretok blaga ...
Mi se pogovarjamo o plovbi skozi hrvaško teritorialno morje.Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj ima ladja na odprtem morju veze z uporabo plačljive infrastrukture?
Ker plovbe po odprtih morjih se nikjer po svetu ne plačujejo.
Tko je. Ni se pa odveč spomniti, da je bil predsednik vlade, ki je zajebala Petrle, notranja in zunanja ministra pa Bavčar in JanšaCitat:
Uporabnik zakon pravi:
.....Mejni spor bi se moral reševati že takoj na začetku, ne pa čakat skoraj 20 let, da so nam hrvati jemali malo po malo. Če bi takoj na začetku, ko so recimo hrvati zgradili mejni prehod plovanije na naše ozemlju, mi lepo poslali tja bagerje, ga podrli ne bi prihajalo do takih problemov.
Joj, joj. Kaj pa govoriš.Citat:
Tko je. Ni se pa odveč spomniti, da je bil predsednik vlade, ki je zajebala Petrle, notranja in zunanja ministra pa Bavčar in Janša
Zdaj pa povej en tak primer na svetu.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Glej, se četi rabiš infrastrukturo, ti lahko tud eno bojo tm naštimajo da boš srečen ko bodo kasirali kljub prostemu pretoku blaga.
Daj raje ti povej en primer, kjer ladje prosto plujejo po tujem teritorialnem morju.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zdaj pa povej en tak primer na svetu.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Glej, se četi rabiš infrastrukturo, ti lahko tud eno bojo tm naštimajo da boš srečen ko bodo kasirali kljub prostemu pretoku blaga.