Predvčerajšnjem sem si kupil 1000 mg kapsule Omega 3 (fish oil) zaradi njihovih tako zelo opevanih pozitivnih učinkov na srce, ožilje, možgane ... V teh treh dneh sem zaužil štiri kapsule - predvčerajšnjem eno, včeraj dve, danes eno. Kakšni dve uri po zaužitju sem opazil zelo čuden občutek v možganih, nekakšno omotico, kot bi bil zdrogiran/okajen. Včeraj ponoči sem se zbudil v paniki, glavo sem imel čisto motno, v ustih ogaben okus po ribah, rigalo se mi je, srce nabijalo in šele s pomirjevalom mi je uspelo nazaj zaspati. Danes sem vzel eno po kosilu, po dveh urah zopet opazil tisti čuden občutek v glavi. Ta je po šestih urah prešel v nekakšno tiščanje v glavi (glavobol) in manjšo slabost. Noč, upam, da bo mirnejša, kot je bila včerajšnja.
Se je srečal kdo s takšnimi simptomi ob jemanju? Bi lahko šlo za alergično reakcijo? Teh kapsul očitno ne bom smel več jemati - priporočate kakšno alternativo?
Se je srečal kdo s takšnimi simptomi ob jemanju? Bi lahko šlo za alergično reakcijo? Teh kapsul očitno ne bom smel več jemati - priporočate kakšno alternativo?