Rc igrače

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
No prostor ni problem, imamo kar dobro progo, ki je trenutno zopet v prenavljanju, že tretjič. Skoraj vsako leto popolna prenova
wink-1.gif
www.blatnidol.com
Ja za lipo baterija bi pa ja moral imeti kompatibilen regler.

felixxx

Zelenc'
15. sep 2010
9
0
1
Maribor
www.trendom.si
Pozdravljeni

V naši spletni trgovini RC Center ponujamo kvalitetne izdelke po dostopnih cenah. Za vse izdelke SO DOBAVLJIVI nadomestni deli.
Da so cene visoke so grde obtožbe. Poglejte si recimo koliko stane pravi profesionalni model z vsem potrebnim, da ga lahko sploh uporabljaš. Samo polnilec+akumulator pride 70€ in več!
Za vse, ki si pa želijo profesionalnih izdelkov pa dobra novica, spremljajte nas kajti kmalu bomo razširli svojo ponudbo tudi v profesionalne vode in bodo prišli na svoj račun tudi tisti, ki prisegajo na firme.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Nisem nikjer napisal, da imate visoke cene. Povedal sem samo kaj sem jst kupil in kdaj.
Tudi nisem napisal, da so izdelki ne kvalitetni, ampak, kaj sem jst doživel in se iz tega naučil.

Lahko poveš kaj več glede 1:28 modelčkov? Zakaj se jih ne da več dobit, se jih bo še kdaj dalo...??

felixxx

Zelenc'
15. sep 2010
9
0
1
Maribor
www.trendom.si
1:28 modelčke ni mogoče dobit, ker jih preprosto dobavitli ne dobavljajo, ker je po njih premalo povpraševanja. Bom pa videl kaj se da naredit in jih probal vključit v našo ponudbo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A jih sploh še delajo? Jst sem res cel net okol obrnu in razen pri kakem "sumljivem" kitajcu jih ni za dobit:( Al pa iz usa, kjer je pa že začetna cena previsoka.
Gledal sem za xmods in miniZ

Z dobro ceno in malo reklamce ni vrag, da ne bi šli v promet. Lahko naslednji veseli december namesto helikopterčkov v cityparku prodajate avtke;)