razbijanje gej parade u Beogradu!!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
lol, kaj pa ko škifi prletijo z plavo zastavo 101 pa kalašnikom
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Če bi bila gay parada v Lj bi se zbrali z ekipico in šli malo batine talat, sproti pa še mesto razbit??
evil.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
grozno!! Sej so sam ljudje no... peesda ste nestrpni... a so vam kdaj kej nardili? ... Kr neki...
rolleyes-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ne razumem ljudi, kako so/ste lahko tako nestrpni do soljudi.

Vsi enaki, vsi enakopravni.
zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Meni tudi grejo na nekaj (sploh s tem ker vseposod vidijo zarote itd.), ampak zid in strelski vod si zaslužijo predvsem navijaški debili. Jao kje so še toti zaplankani balkanci, naj kar ostanejo tam. Povrh vsega pa se tepejo kot babe..... jake zloglasne Delije in Grobari

Nazadnje urejeno:

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:

zmaga.gif

Ne razumem zakaj potem ne greš na cesto in vsem govoriš kako imaš rada svojega dragega? Če so derpeji nej bodo doma, ne pa da s grejo s tem na cesto in zanalašč provocirajo. Kar so iskali, to so našli.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:

zmaga.gif

Ne, sej jaz se povsem strinjam s tabo ... Ne razumem, kako se lahko v današnjih časih takšne stvari še dogajajo. Zakaj se pa potem ne razbije pol Ljubljane?

Da ne omenjam raznih navijaških fuzbalerskih južnjaških izpadov.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
sj ko smo mi en tedn travo kadil so nam bli tut vsi kul pa super.....poj smo pa nehal je pa tut to minil
smile-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
sj ko smo mi en tedn travo kadil so nam bli tut vsi kul pa super.....poj smo pa nehal je pa tut to minil
smile-1.gif

true, true...
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
sej demonstracije niso za to, da bi izzivali in vabili druge med sabo, pomoje so zato, da opozorijo ostale, da je čas da se začne drugače tud mal razmišljat in da nismo več v 18. stol.! pa zakon je treba prilagodit pa tko naprej... mene tud ne motijo, dokler me pustijo pri miru! in tud ne vem, kako vam je lahko enim fino, ko se tm tepejo? sej ima vsak pravico do demonstracij, a ne? k bi se pa lezbijke tm nage sprehajale pa lizale, bi pa vsi drkal ob cesti... butli!

ce pogledamo zgodovino se geyi ze od nekdaj! med navečjimi osebami zgodovine so bili geyi, raznik kralji, grofi, in ostali visoki plemiči...! eni odkriti, drugi so skrivali, sam bili pa som, sej zdej je pa tud isto! zame ni to neka bolezen 20. stoletja...

sicer nisem gledu celga prispevka, sam a policaji tud geye tepejo, al une tepejo, k so se na njih spravili?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Koliko je videti tepejo napadalce. Pa en policaj še reče: Bravo, svaka čast, tučete iza leđa . Skratka reve, ko jih je 100 na kupu so glasni, ena na ena pa je tiho ko bubica. Mater bi mu z veseljem preštel z onim policijskim pendrekom rebra