Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Ne slikaj z ekrana...žogo primi v roko in slikaj
Še dobro, da moja inteligenca premore vsaj malo višji IQ, kot ga je imel Avstralopitek. Tega pa za vaju s SHARK-om ne morem rečt...Citat:
Uporabnik Zemljan pravi:
Zanima me SISTEMIK, ali se imaš ti za inteligentnega ali neumnega? Vprašanje velja tudi za vse ostale, vključno z mano. Vprašanje pa leti na pregovor, ki ga imaš v vsakem postu (SISTEMIK): "Težava sveta je v tem, da so inteligentni ljudje polni dvomov, neumni pa so popolnoma prepričani. Charles Bukowski "
Enako kot od Sharka tudi od mene še niste slišali nobene žaljivke, zdaj si bom pa še jaz privoščil eno čisto majhno nesramnost: vidim, da je večina tu prepričana v uradno znanost, le malo pa je takih, ki dvomijo....
Tako je, nic osebnega. Sprasujes me ali je tako ocnjevanje ljudi splosna praksa. Ce bi jaz kot policist prisel do tebe iz nekega sluzbenega razloga in bi ti sveto trdil da je zemlja ravna, bi v tistem trenutku sprejel odlocitev, da ce bos skodil sebi ali okolici da na kraj poklicem zdravnika, ki bo ocenil ali si potreben pregleda pri psihiatru. Ce bi ti nekoga klofnil bi dobil poloznico. Ce pa bi nekoga klofnil in mene prepriceval da je zemlja v resnici ravna pa bi ti na kraj poklical zdravnika. Se ne rabiva poznat zato.Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne. To da berem take zadeve na javnem forumu in ne v kakem zborniku primerov psihiatricne strokeCitat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Prvo sem mislil da je troll. Sedaj me skrbi.
Kaj te skrbi? A to, da si živel v zmoti, da je zemlja krogla?
Presenečaš me,da kot policaj na tak način sodiš ljudi,ki jih osebno ne poznaš in preden si ogledaš vse dokaze...a je to je splošna praksa,ali zgolj slučaj?
Ker če je to splošna praksa,mora po mojem to skrbeti nas ostale...pa nič osebnega,samo debatiramo
je pa zanimiva ta stran:Citat:
Pa še seveda Uradna Hitrost Zemljine rotacije.
Pri ekvatorju,kjer je obseg Zemlje 40,070 kilometrov in dan dolg 24 ur je hitrost rotacije 1670 kilometrov na uro.Ta hitrost se nekoliko zmanjšuje,odvisno od zemljepisne širine,recimo pri ZŠ 45 stopinj,ker 45=707 in hitrost je 707x1670=1180 kilometrov na uro.To formulo lahko uporabite za hitrost rotacije pri katerikoli zemljepisni širini.Potem se Zemlja vrti okrog sonca z hitrostjo 107.000Km na uro.Potem se Sončni sistem vrti okoli galaktičnega centra z hitrosjo 675,000 kilometro na uro in še naša galaksija naj bi drvela skozi vesolje z hitrostjo 3,600,000 kilometrov na uro.
Če vse skupaj združimo dobimo:
1,670 + 107,000 + 675,000 + 3,600,000 = 4,383,670 Km/H
Z drugimi besedami,mi drvimo skozi vesolje s 4,4 milijoni kilometri na uro,čeprav se nam zdi,kot da smo čisto pri miru???"Verjetno smo a ne?"
Zatajili smo lastne občutke,zaznavanja,percepcijo realnosti,opazovanja,videnja.Nekaj časa razmišljajte o teh hitrostih,ker WTF!!!
No s tega linka...Citat:
Uporabnik Zemljan pravi:
Morda boste na tem linku dobili odgovor na kakšno vaše vprašanje: Buden.jimdo.com