raus!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
....če je pa en sam (ali pa dva) pa itak ni dretja.

takrat so pa popolnoma asimilirani in obvladajo tako slovnico kakor tudi slovensko književnost

Očitno nisi še na taprave, ker tisti tapravi, ki tudi mene motijo BTW, po pravilu trenira boks i slične gluposti. Takšen najprej zobe razbija, ker razmišljati ne zna. Jaz ne bi bil tako suveren in pameten. Kar pa dvomim, da si takšen na ulici, se več ali manj ****** preko foruma.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Kdo govori o tebi osebno? Govorim o povprecnem Slovencu, ce si pa ti zategnjenc, ki doma natepava samo zgance, ne mara sporta, in ljudi obsoja na podlagi trenerke katero nosi, potem bi jaz tebe in tvoje starse povprasal po vzgoji in "evropskem" zivljenju.

Roko na srce, se ne strinjam tukaj z večino prispevkov, ki se tičejo naše južne brače. Dejstvo pa je, da večina trenirkarjev v fedrsupergah so navadni nekulturni neotesanci, s primitvnimi navadami svojih staršev in sociološko neprilagojenostjo. Preziram jih in se mi ne smilijo niti malo. Normalne službe ne bodo nikoli ne dobijo, ker za njih je vse "jebanje u mozag". Potem pa v drogo ali pa kakšno low paid job. Potem se pa to posplošuje na vse "zemote".

Velika razlika je med gradbincem, ki pride s trebuhom za kruhom in mu je Slovenija samo točka, kjer dobi denar, vse ostalo je dejansko nepomembno. Generacija malih južnjakov, ki so v veliki večini bili tukaj rojeni, šolani itd. se dejansko primer zgražanja.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Turci su jebali 500 godina slovenske mame i žene, in tko pač je!
Zdj ti jz nism kriv, da maš v seb delež turske krvi, in da zarad tega sovražš svoje prednike! Pač sprijazni se, če ne boš kmal, v Polju pristau.
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Zdj ti jz nism kriv, da maš v seb delež turske krvi, in da zarad tega sovražš svoje prednike! Pač sprijazni se, če ne boš kmal, v Polju pristau.
wink-1.gif
Tole pa ne bo glih 100% držalo , sigurno so bili primeri ko so jih presenetili , v glavnem pa je bila obramba in organizacija opozoril o njihovem prihodu na največjem možnem nivoju ,za takratne cajte.
Na balkanu ,sploh v srbiji je pa res bilo kot praviš in to je zgodovinsko dokazano ,kljub poskusu prikrivanja.
Enkrat so vpadli turki in načrtno množično posiljevali , drugič so jim ti vrnili v isti meri , tak da geni so kr dober premešani.
Od kod pa misliš sploh ideja načrtnega množičnega posiljevanja in pridržanja žrtev dokler ne preteče čas možnosti splava , ki se je dogajalo v zadnji balkanski vojni. Nam to še na pamet ne bi padlo , ajd da jo nategneš ,ne rečem da ne bi mogoče tudi mi take svinjarije delali, vsaj nekateri , ampak da ji načrtno narediš otroka , to pa je skrajno bolano in v civilizaciji že stoletja izumrto.
....pa če si že glih na tem nivoju ....-slovenski janičarji so tudi po balkanu harali....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.702
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Roko na srce, se ne strinjam tukaj z večino prispevkov, ki se tičejo naše južne brače. Dejstvo pa je, da večina trenirkarjev v fedrsupergah so navadni nekulturni neotesanci, s primitvnimi navadami svojih staršev in sociološko neprilagojenostjo. Preziram jih in se mi ne smilijo niti malo. Normalne službe ne bodo nikoli ne dobijo, ker za njih je vse "jebanje u mozag". Potem pa v drogo ali pa kakšno low paid job. Potem se pa to posplošuje na vse "zemote".

Velika razlika je med gradbincem, ki pride s trebuhom za kruhom in mu je Slovenija samo točka, kjer dobi denar, vse ostalo je dejansko nepomembno. Generacija malih južnjakov, ki so v veliki večini bili tukaj rojeni, šolani itd. se dejansko primer zgražanja.

To zemo.....pa o ovakih ti ja pričam!
zmaga.gif

Nč grem do zemota k takim ( zgoraj opisanim) reče čefurji, na pivo da poplaknem prebrano
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.702
113
Je pa res da mu æale lih ne priča po naše...kljub 30 let građevine kod nas....al jebiga
smirk-1.gif

jurckopankar

Zelenc'
17. dec 2011
18
0
1
ja uvjek pricam po nase kdje god dodem kod lekara kad kupujem leb kod socialke
sto da se mucim slovenski kad su svugdje moji zemoti

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
pet minut za kulturo

Citat:
kak vere bramba je bila dežela,
kako pri Sisku Kolpe so pijani
omagali pred Kranjci Otománi,
vam bo Homerov naših pesem pela.

klik

Kje so Turki ordinirali vemo, kje in zakaj so Kolpo pili pa tud.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Slovenskih janičarjev je bilo zlo mal, tko da te geni niso daleč prišli. Je pa zelo velik Slovencev, temnih kot turkov. Jz osebno poznam enga "čistokrvnega" slovenca, ki je bolj črn k jz. S tem, da je njegov lastni brat, blond.
Mal si preberte tale link o janičarjih.
Janez janičar.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Citat:
Kako to mislis na Zahodu? Je Slovenija zate Zahod al kako?

Zadeva je čist odvisna od posameznika. Zame je Slo center. Za Švabe je jug, za makaronarje vzhod... itd.Zahod bi bla lahko mogoče za Madžare. Tehnično. Figurativno pa lahko še za marsikoga. Bilo pa prošlo. Al pa tud ne. bomo vidl. U tunelu usred mraka nešto sija. Upam, da ne zvezda petokraka, nism pa zihr.
Dodal bi samo, da smo za Eskime mi vsi taspodni.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Če jaz kaj poznam zgodovino, se je to dogajalo Srbom in Hrvatom, tam nekje do Siska, dokler vas Slovenci nismo obranili pred turškim kurcem.

edit: Je že Fonzl podal primeren link
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
hahahahah slovenci? Misls par sto slovenčkov, k je blo pod avstrijci in mađarI?
Glej za turke tedaj ste bli pičkin dim, pa tud zdj ste. Kok pa je res čistokrvnih slovencev, miljon, miljon pa pol? To ma vsako manjše selo v turčiji tok folka...
Da ne bo pomote, jz nism turčin, niti ne navijam za njih, ampak za vas slovence smo mi vsi od dol, ki nismo kršæani, turki, še posebi za to pičko od 8-ke!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
smirk-1.gif

Ti se kar tolaži. Dejstva so v zgodovini zabeležena. Par sto slovenčkov, ja. Vas je rešilo, ja.
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:

Da ne bo pomote, jz nism turčin, niti ne navijam za njih, ampak za vas slovence smo mi vsi od dol, ki nismo kršæani, turki, še posebi za to pičko od 8-ke!
Sem že par postov zgoraj napisal, da smo za Eskime vsi taspodni, od dol. Tko da to je relativno. In za nas ste vi tudi od dol, jebat ga, nismo mi krivi. 8-ka pa ni [censored], preverjeno. Je tip.
smile-1.gif