raus!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Žensko jzik tepe, ne dedc. Še nisi slišal vica o grgranju, ko mož pride pijan domov?
wink-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Od dol, ne pomeni nič, od gor tudi ne pomeni nič. Zemljepisna lega, ne pomeni, privilegij. Drgač slovenci, kot narod v celi zgodovini od kar obstajajo, niso nikoli nič naredili. Vedno si bili nekomu hlapci. Lastniki so se pa menjavali. Zato mi ni jasno, zakaj taka vzvišenost? Slovenci so pika v svetu.
Eee 8ka nepismena, reče se Bošnjak! Drgač sm se rodil v Sloveniji, tko k tvoja mama in sestra!;)
8ka je pa naci ritopik, kar je že zdavnaj ugotovoljeno. Aja pa še pedofilček povrh.:)

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Od dol, ne pomeni nič, od gor tudi ne pomeni nič. Zemljepisna lega, ne pomeni, privilegij.
Ja sej, zato sem pa rekel, da mo za Eskime etsetereetsetera.
Vzvišenost? Kvečjemu zavedanje o svojem intelektualnem potencialu, ki ga tudi udejanjamo.
Za 8-ko si pa mal prestrog: pač je zagret katolik, kar pa še ne pomeni, da je avtomatsko naci ritopik ali celo pedofil. Te stvari že mejijo na sovražni govor.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ne ne mislim. Mislim, da smo si vsi enakopravni! Človeka sodim po tem, kakšen je do drugih, ne po veri ali naciji.
Edino preziram, take rasistične omejence kot si ti!
8ka je sam prvi mene začel žalit, z raznimi imeni in to se je začelo že nekaj časa nazaj. Če je zagret katolik, to je njegova stvar, samo to naj zadrži zase in ne ponižuje in obsoja, njemu drugačnih. Vračam mu pa samo milo, za žajfo.

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Se pravi Turki so sprejeli Islam od Arabcev in so avtomatsko Arabci? Slovenci so pokristjanjeni od Salzburške škofije, so zato Bavarci(Avstrijci, Nemci)? Mal se zamisli, nad svojimi besedami!
Vidm, da ti je omara ostala v spominu! To kar je Sony pisal za svojo sestro, prvo se prepriči, če je res, potem pa obsojaj! Pa tudi če bi to bilo, kaj to tebi mar?
Ti se brigi za svoje posle, jz se bom za svoje. Če pa ti kaj ni všeč, bodi dedec, pa mi to povej v obraz.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Meni ni problem povedati v obraz, če pa kaj pade po obrazu, bo potem tudi nekomu po tošlu! Saj se brigam za sebe, toda tudi te se daj, ne pa z žaljivkami!

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Zame si ti tazgorn. Kar je pa bol al manj brezveze, če nism glih z biciklom.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Slovenci smo mogoče res pika v svetu, čist možno tud da smo hlapci. Sam... kaj si pa pol ti? Hlapec hlapcev al kaj? Ne štekam čist, kaj si hotel povedat???
confused-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ma un je palamudiu, da je odbranu turke. Ubistvu so pa odbranl turke Avstrijci in Mađari. Slovenci so bili hlapci teh dveh narodov.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Itak da smo bli hlapci.

To sploh ni dvoma. Tud moj praded, recimo. Je bil hlapec. Gastarbajter, v Bosni. Pa še sam ni šel tja po svoji volji, ampak ga je firma poslala. Ne vem čist zihr, k.u.k. armee al neki tazga se je rekl tej firmi... Jest ga sicer nisem poznal, ampak je bil tak, čeden fant, blond, mišičast, lepo oblečen - federpuš na kapi, planika na ovratniku pa tm ene zvezdice... nimam pojma kaj so delal dol... jebatga, hlapci pač...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Itak da smo bli hlapci.

To sploh ni dvoma. Tud moj praded, recimo. Je bil hlapec. Gastarbajter, v Bosni. Pa še sam ni šel tja po svoji volji, ampak ga je firma poslala. Ne vem čist zihr, k.u.k. armee al neki tazga se je rekl tej firmi... Jest ga sicer nisem poznal, ampak je bil tak, čeden fant, blond, mišičast, lepo oblečen - federpuš na kapi, planika na ovratniku pa tm ene zvezdice... nimam pojma kaj so delal dol... jebatga, hlapci pač...

Lepo si napisal HLAPCI. Amm do kdaj je bil dol? Do Cera? Je tam kosti pustu al je prej damu ******?

edit:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
hahahahah slovenci? Misls par sto slovenčkov, k je blo pod avstrijci in mađarI?

To so bili strašni junaki...iii, kaj nisi videl slik, ki sem jih prilepil v neki drugi temi? Recimo leta 1878 so na izetu v Bosno Osmani cepali kot muhe...recimo pešak Jaka Škodlar je sam v nekaj sekundah pobil pet turæinov...