Ramadan

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
risanje karikatur je sovrastvo? hecas se?
karikatur je narisal..karikaturist. pika
spet me ocenjujes. spet narobe
ne sovrazim muslimane. pravociram..ne..sploh ne..povem mnenje..nisem zahrbten. zalim..s cim. ja..na zivce mi grejo z bogostjo..tko k klosarji s fehtanjem. katerih obicajev ne amram..kako se sploh mara obicaj. da ti pomagam..to rkc in atleta imam cca enak odnos..bozic mi ne pomeni nic..sam amram potico.
zdijo s emi zaostali..in..a je to sovrastvo

recva tkole
americani so mi butasti, zaostali, omejeni, rad imam vice na njihov racun, rad imam fore, ki jih kazejo kto neumne, pisam jim se na zgodovino, obozujem rek jebo jih kolumbo..sam sovrazim..ne..zakaj..a ti ves kaj je sovrastvo? mam obcutek d ane ves.

jaz nesptrpnosti ne sirim. povem svoje mnenje. nestrpnost siris ti, ki me oznacujes kot..non muslim persono.to je nestrpnost do mene osebno. amopak..tut an to s eposcijem

Moj celoten komentar si vzel iz konteksta in si ga prilagodil ter napisal spet en kup neumnosti. Ok, ne vem kaj je sovrastvo. To bi lahko rekli da je lepa vrlina cloveka, da ne ve za sovrastvo. Prej bi rekel da si ti narobe razlagas besedo nestrpnost....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v trbovljaj se mianret dobi z manjso modifikacijo, a

Z potisnimi raketami v temeljih?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to da domobrana ocenis kot pravokatorja je nestrpnost do tega uporabnika.

kaj je sovrastvo pa ne ves, ne razumes..v kolikor si preprican d ajaz sobvrazim

tole okol konteksta pa ne razumem. lahko ponoviva krog, ce ti bo lazje..mam cas

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
No jaz ga pa nimam, delam jutri na zalost.

Na kratko; risanje karikature je sovrastvo; da zato ker v vzroku za risanje karikature tici sovrastvo. Ce ti ni mar za nekoga, in ga kot si rekel niti volis niti ga ne volis, zakaj potem ga ne pustis pri miru?

In ne Softi, ne brukaj se, to ni nestrpnost. S tem da sem rekel da je tema provokacija, ne sirim nestrpnosti, ampak izrazam mnenje. Namrec rasna ali verska nestrpnost mora vkljucevati ocitne trditve ki nasprotujejo nacelom neke vere ali pripadnikom razlicnih eticnih skupnosti in vkljucujejo zaljive besede, hujskanje, groznje.... Razumes? Ti kot tako liberalen in demokraticen clovek bi to lahko razumel.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:

Na kratko; risanje karikature je sovrastvo; da zato ker v vzroku za risanje karikature tici sovrastvo. Ce ti ni mar za nekoga, in ga kot si rekel niti volis niti ga ne volis, zakaj potem ga ne pustis pri miru?

Nam so v srednji šoli lepo razložili definicijo karikature.....satire in njun pozitivni namen!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..ti si izrail menje..jaz pa sovrastvo
ti menje, karikaturist pa sovrastvo

risanje karikature je baje umetnost. zame..način izražanja nekih pogledov. daleč od sovraštva

in kle se men kaze bogost islama. vsako nestrinajnje dobi etiketo sovraštvo.

zdj pa vzami..slovenske novice v roke, na zadnji strani je nekoc bila akrikatura. in ams v zadnjem letu vsaj 10 na temo cerkve, 30 an temo politike. pa je to sovrastvo

a hribar, k se zajebava s politiki in oponasanjem sovrazi?
a jaz k recem atlet, gimnasticar sovrazim
a ti k reces..srbija ko nokia..vsako leto manjsi model sovrazis
a k recem [censored] sovrazim
k napisem da so ajnezi hlapcevski sovrazim

dej dojam moc besede sovrastvo. sovrastvo veje ven iz izija. in ga razumem, ampak ne odobravam. pa ne zato, ker bi bilo neupraviceno, ampak zato ker sebe unicuje. zivet s sovrastvom ne mores. ubija tebe

mistique

Guru
16. jun 2009
14.230
2.031
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:

Kdo pa ne dela jutri? Softi?
grims-1.gif

Citat:

In ne Softi, ne brukaj se, to ni nestrpnost. S tem da sem rekel da je tema provokacija, ne sirim nestrpnosti, ampak izrazam mnenje. Namrec rasna ali verska nestrpnost mora vkljucevati ocitne trditve ki nasprotujejo nacelom neke vere ali pripadnikom razlicnih eticnih skupnosti in vkljucujejo zaljive besede, hujskanje, groznje.... Razumes? Ti kot tako liberalen in demokraticen clovek bi to lahko razumel.

Jaz mislim, da nestrpnost ne pomeni nasprotovanja načelom neke vere ipd. Ker, kdo je rekel, da so ta načela univerzalno in absolutno pravilna in najboljša za vse?
ne-ne-1.gif
Temu se lahko reče: debata. Imej močne argumente, utemelji jih in gremo dalje.
Nestrpnost je npr. poskus nekoga, da ti prepreči prakticiranje tvojih "načel" (bolje povedano: pravic, ki ti jih zagotavljata ustava in zakoni). Tako je v sekularnih državah.

EDIT: mi ne grejo teli citati dons.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
To ni poskus predstavnika IS BiH ampak Patriotske lige (cisto druga stvar). IS je naceloma proti. V vsakem primeru je to nepomembno. To je samo skupnost ene majhne drzave. Je tebi vazno kdo vodi neko versko skupnost v Tunguziji?! Kaj je absolutno najhujsa stvar ,ki jo je ali bi lahko storil? Nic! Je 10 let storil karkoli zaradi cesar bi bil neprimeren? V vsakem primeru je mandat in izbira "njihova" stvar.

Kardinal Puljic ni obtozil muslimane za nevracanje Srbov&Hrvatov ampak muslimane, pravoslavce in tujce zaradi Daytona (in tretjega entiteta). Nihce tega ni razumel groznjo.

>>V čem je problem, da je lokalni predstavnik islamskih vernikov sodeloval na dogodku ob začetku gradnje Kamengrada?

Tole verjetno nisi mislil resno? Na lastno roko je pod himno "Boze pravde",na ozemlju BiH podprl (tudi sicer kriminalno) gradnjo objekta na lokaciji ,kjer je zgorelo takrat se zivih 60 zensk in otrok (Bikavac). Nekdo bi gradil zabavisce ,kjer so goreli ljudje in tebi je problem signal Islamske skupnosti?
crazy1.gif

Probaj odpreti diskoteki v kaki slovenski jami polni kosti iz WWII pa sporoci kaksni bodo signali. Velja? Me prav zanima kdo iz RKC bo prisel. V bistvu kdo normalen bi prisel.

Poleg tega da je to celo obmocje polno sekundarnih in terciarnih jam.... Teren zgleda takole:
P1000042_jpg.jpg

P1000040_jpg.jpg

P1000038_jpg.jpg

(da, to so cloveske kosti).

Idealno za zabavisce, piknike in podobne druzinske zadeve.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Sicer pa "signal" sploh ni prisel iz Sarajeva. On je bil tam sluzbeno brez odobritve ali vednosti nadrejenih. O njegovem njegovem nepooblascenem nastopu tam je signal v centralo poslal knjegov kolega (iz sosednjega mesta).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Tole temo sem par dni bral, ker mi enostavno ni zneslo vsega v kosu prebrat. Zadeva bi morala po parih stran v spam. Vmes je blo pa se par postov zaradi katerih bi se lahko sel kdo malo hladit v toplice. Pa ne ciljam na vasa mnenja ampak par stavkov je blo dobesedno takih, da ste sami sebe ponizal.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mislim da so eni razočarani, ker Mekani ne mara muslimanov, čeprav je tema namenjena njemu.
evil.gif

Zanimivo, da musliče moti "karikatura" s krstami, tista z eksekucijo muslimanke pa ne...

Kamele0N

23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zanimivo, da musliče moti "karikatura" s krstami, tista z eksekucijo muslimanke pa ne...

Damn Dude! V vsesplošni agoniji se je to kar spregledalo...dober fokus!

P.s.; mogoče jim je pa gor devic zmanjkal pa zato odobravajo
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
od kje zdej teb, d ane amram muslimanov.

pa kaj se boste vse spomnili. a sem kje napisal, d ajih en amram, al sem smao podal kako kriticni opazko..jo podam tut cez slovenijo, ameriko, evropo, rkc, pa se kaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj ne smem

rečt da je union sranje, fructal povprečje, reno pa avto

rkc zboljenih vrednost, islam cudnih nazorov

pahor nesposoben, jansa pa njegov kolega iz solskih klopi