Ramadan

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Falil si poanto.

Ti si nekomu hebal mater ,ker ocitno mislis da imas pravico do tega ali pa da dejstvo da si bil pijan to opravicuje. On bi to dejansko moral sprejeti kot salo saje njegoav mati pokojna in je vse ok. Sem kaj zgresil?
crazy1.gif

Nauk tega zgodbe bi moral biti da alkohol ni za tebe ,ker ga ne "prenasas" dobro. Prej ali slej te bo in te je verjetno ze pripeljal v tezave. Ali se bo zgodilo ,ker si nekoga slucajno odrinil, hebal mater ali napacno pogledal je pa popolnoma vseeno.

Ne, ni tako.

Pijani smo bili vsi razen njega, ki je bil na svojo željo designated driver.

"jebem ti mater" je bilo mišljeno kot "ah, jebem ti mater tja bi pa res še lahko zapeljal" in ne kot nek kreg med nama. To, da je človek vzel dobesedno in tako resno (pazi, smo prijatelji od otroštva) mi pač ni jasno.

Alko je že jeba, ampak sploh pijanega človeka je treba z rezervo vzeti, je pa ven privrela nič drugega kot tista tipična bosanska "ti meni že ne boš mamo" kar dlje od same poante besed nebi moglo biti.

No, kar sem želel povedati ni bilo to, ampak da človek zaradi svoje mentalitete tega ne bo odpustil, pa se bolj motiti nebi mogel. Zdej a ti kapiraš al ne ne vem, bolje ne znam razložiti.

(PS, nimam nobene gonje proti bosancem ipd., samo poudaril sem tisto kar je nekdo prej napisal - ne pozabite oz. sej pozabiti se tistih vojnih grozot ne sme, bolj..... ne znate niti živeti s tem naprej, pa nihče ni rekel, da je bilo lepo)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Ne, ni tako.

Pijani smo bili vsi razen njega, ki je bil na svojo željo designated driver.

"jebem ti mater" je bilo mišljeno kot "ah, jebem ti mater tja bi pa res še lahko zapeljal" in ne kot nek kreg med nama. To, da je človek vzel dobesedno in tako resno (pazi, smo prijatelji od otroštva) mi pač ni jasno.

Alko je že jeba, ampak sploh pijanega človeka je treba z rezervo vzeti, je pa ven privrela nič drugega kot tista tipična bosanska "ti meni že ne boš mamo" kar dlje od same poante besed nebi moglo biti.

No, kar sem želel povedati ni bilo to, ampak da človek zaradi svoje mentalitete tega ne bo odpustil, pa se bolj motiti nebi mogel. Zdej a ti kapiraš al ne ne vem, bolje ne znam razložiti.

(PS, nimam nobene gonje proti bosancem ipd., samo poudaril sem tisto kar je nekdo prej napisal - ne pozabite oz. sej pozabiti se tistih vojnih grozot ne sme, bolj..... ne znate niti živeti s tem naprej, pa nihče ni rekel, da je bilo lepo)

Ker del ti ni jasen.... Ti ali vi, je cisto vseeno ste v pijanem stanju provocirali ljudi okoli sebe in je potem njihova reakcija problematicna? To da ti je "zameril" je se najmanj ,kar ti se lahko zgodi in si lahko hvalezen da se je koncalo pri temu.

Lahko pa ti (ali vi) napijate, si izberete nakljucen vecer in vsakemu mimoidocemu na Copovi hebete mater. Bos videl kako dolgo bo trajalo da bos naletel na pravega
smirk-1.gif
Na osebo ,ki bo tvojo "salo" razumela drugace od tebe.

Torej moralni nauk za VAS je... Alkohol ni za vas, nihce vas ni dolzan "tolerirati" ali "razumeti" ,ker ste pijani. Karkoli dobite (zamero ali tudi kaj vec) je posledica vasih dejanj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Tudi ce vse odmislimo da zadeva kriminalna, nemoralna, perverzna ostaja dejstvo da je sam most del kulturne dediscine celega sveta i se bo v primeru vecjih posegov (in to bo taksen) brisan iz UN seznama

o čem ti to, matere ti

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Vi ne razumete. Jaz sem enkrat močno pijan "jebem ti mater" prijatelju (ki je to seveda vzel dobesedno, da se bom lotil njegove preminule mame), pa po 1 letu še vedno ne govori z mano. Predstavljaj si kaj se zgodi šele, če mu dejansko kaj narediš. Aja, govora je o Bosancu. No Slovencu, pač Bosanske korenine. Muslimanu.

Sam se ti pa prov vid da si neasimiliran teleban.......vsakmu Janezu je že 300x jasno da se čefurjem NE SMEEEEE jebat mamicu
cry12bpy.gif
:

pozdrav.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Vi ne razumete. Jaz sem enkrat močno pijan "jebem ti mater" prijatelju (ki je to seveda vzel dobesedno, da se bom lotil njegove preminule mame), pa po 1 letu še vedno ne govori z mano. Predstavljaj si kaj se zgodi šele, če mu dejansko kaj narediš. Aja, govora je o Bosancu. No Slovencu, pač Bosanske korenine. Muslimanu.

Take zamere do celega sveta [censored]. To ne bo nikoli pozabil, pa čeprav je bilo čisto izven konteksta.

Ti si nezgoda kad popiješ. Ti bi, da se biješ.
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

Sam se ti pa prov vid da si neasimiliran teleban.......vsakmu Janezu je že 300x jasno da se čefurjem NE SMEEEEE jebat mamicu
cry12bpy.gif
:

pozdrav.gif

To je stvar osnovne vzgoje za vse. Zagotovo se spomnis spota iz Avstralije in kako je mulec drk@l dokler ni dobil po glavi. Tukaj velja isto. Vsakomur je jasno da bo dos dobil enkrat dobil po glavi ce provociras, od koga in zakaj pa je pa stvar "srece". Se se nisi sposoben kontrolirati v alkoholiziranem stanju je resitev da nehas piti. Ali pa sprejemes vse morebitne posledice svojih dejanj.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Al pa če dojameš napisano in nehaš na loop nabijat bedarije.

Ti ne dojemas. Boli nekoga k. ali si ti pijan ali nisi. To ni njihov problem. Nimas ti kaj komu hebat mater (ali poljubna zalitev). On ni dolzan razumeti tvoje stanje ali "sale". Stekas? V 99% primerov bos od kogarkoli (Slovenca, Bosanca, Francoza, Americana, Romuna ali Bolgara) dobil enako ali se hujso reakcijo. Kak znan francoski nogometas bi ti recimo lahko spustil celno pred nekaj 100mio gledalci.

Zagotovo se spomnis da su se tudi v slovenskem parlamentu klofutali zaradi "manjsih" stvari klofutali sami Slovenci. Pa v drugih parlamentih tudi. Nikjer nobenega "cefurja" ni bilo zraven. Kaj sele na ulici....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Ti vidiš razliko med:

1. JEBEM TI MATER

2. DAAAAJ JEBEMTIMATER VOZI NAS JOŠ TAMO

?

Odgovori prosim samo z DA ali NE, ker se mi ne da več brati loop skript kretenizma.

NE, nobene razlike ni. To je samo tvoja racionalizacija.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Aha ok. Samo to me je zanimalo, zdaj vidim s kakšno osebo se pogovarjam.

(prodam poceni belo lacoste torbico)

Nimam Lacoste torbice, nisem nikoli imel Lacoste torbice, nimam briljantine, zlatnega lanca, avta iz VW/BMW/..., ... Lahko dodas se kak primitiven stereotip. Ze to da ljudi sodis po oblacenju govori precej o tebi?! Predvidevam da se imas za superiornega gleda na populacijo? Pa ne samo to verjetno. Poleg tega je opazovanje moskih na taksen nacin znak latentne homoseksualnosti.

Zaprosi kakega Bosanca da ti razlozi bosanski jezik glede teh zadev ,ker ti ocitno zadeve niso jasne. V izogib morebitnim nesporazumom v prihodnosti.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
So za vas ženske nule?

To bi lahko vprasal tebe osmica:

"Vsaka ženska, ki moli z nepokrito glavo, onečaščuje svojo glavo – kot bi bila obrita. Če ženska ne pokrije svoje glave, bi si morala obriti lase; in če je sramota za žensko, da nima las, si mora glavo pokriti. Moški naj ne pokriva svoje glave, saj on je podoba Boga; ženska pa je podoba moškega. Moški namreč ni prišel iz ženske, temveč ženska iz moškega; niti ni bil moški ustvarjen za žensko, temveč ženska za moškega. Zaradi tega razloga bi morala ženska imeti na glavi simbol avtoritete moškega."

Povej nam osmica, kje je to zapisano in kdo je tole izjavil? Vem da ti ves, ostalim bom pa namignil da tole ni Koran.