Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem kje muslimane kam pošiljal..nisem
Si, ne lazi. Ne sili me da brskam po tisocih tvojih komentarjev. Ne delaj se finega.

išči

Citat:
a me kje motijo muslimani..ne
Zakaj potem sploh midva razpravljava ce te ne?
rolleyes-1.gif

ker tebe moti to, da nekdo lahko reče kaj čez muslimane, ne proti muslimanom..zajebana slovenstina in uporaba besed. pogooglaj kaj sem hotel povedat

Citat:
a sem kje rekel, da so muslimani v globalu primitivni in podpovprečni gled ena lego kjer bivajo. sem..IN ŠE ENKRAT LAHKO.
nikoli ne začenjam tem na temo nacie, vere..jebe s emi za te zadeve
Prvi del ok, tvoje misljenje, Drugi del in trditev da ne zacenjas tem o nacijah, verah.... kdo pa jih softicu ce ne ti??? Se v temi o sranju na wcju si pritegnil zelene. Razen ce si govoril o marsovcih, potem vzamem nazaj.....

kje sem zacel temo o verah, nacijah.

Citat:
in spet. motiš me ne, pošiljam te ne, niti te volim, niti te mrzim, za razliko od vaše sekte. mnenje o kosovu pa lahko imam. celo slovenci ga počasi dobivajo..pravega..ker počasi čutijo kaj delajo določene skupine pri nas.
Kaksne skupine in kaj delajo? Te daje preganjavica?

ne, berem časopis, hodim z odprtimi očmi okol in se ne derem merhaba in ne gledam samo noge tujih zena in istočasno svojo drzim na 'nišanu. hodim odprte glave in vidim marsikaj

Citat:
več pa ne bova. kje je resnica in pravica, ne bova midva ugotavljala. mnenja pa imava pač vsak svoja. v nečem sva si pa sigurno enotna..srbi so navadne pičke
Dokaj v redu stavek. Ceprav to da so picke nisem nikoli rekel.
ne-ne-1.gif

a niso pičke? al sam ne upaš rečt? al se ti ne zdi primerno rečt?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Rd bi vidu to uživo! Glasen si za tastaturo, pazi da neboš enkrat nekje,kdaj stran od tastature!
wink-1.gif

Dovolj šole mam, da lahko teb v zelje skačem!
A ne žali turke, ker zihr si od njih nastau. Sej veš, da so turci jebavali slovenke plus ostali balkan, 500 godina!
wink-1.gif

kle si se pa zmotil. turčin pa ne morem bit, pa da je ne vem kaj. nikoli in nihče ni imel z njimi nobenega intimnega odnosa.

bi pa..če bi bil turčin..šel na operacijo in zamenjal vero, nacijo..pustil bi se posvojit..tut salome

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:

To je vse kar ima veleum softi za komentirat?

Ne niso picke. Nikoli ne posplosujem (kar delas ti) in zaradi napak posameznika obsojam vse ostale. Vecina moje druzbe ob katerih sem odrascal so Srbi. Nikoli, tudi ko smo bili mocno opiti, nismo omenjali vojne. Od nje smo se distancirali, je pa verjetno vsak imel svoje misljenje in mnenje o njej.
Zakaj si ne bi upal rect? Sem na internetu, pisem lahko karkoli, kaj mi mores? Vendar nisem taksen tip cloveka ki bi se skrival izza ekrana, igral silaka in pametoval vsepovprek.... kot ti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz sem iz mame padel v slovenijo..nisem prisel ne z adrio, ne avtobusom, ne vlakom. tko da mene to ne hebe.

mene celo nic ne hebe. za razliko od tebe, vaju, ki imata kar nekaj tezav.

Tebe jebe obcutek manjvrednosti..... Mislis da bos bolj spremeljiv "domacinom" ce bos pljuval po svojih. Verjetno kombinacija napacne izbire zivljenskega sopotnika in kake traume iz preteklosti. V vsakem primeru ne delujes "zdravo". Ocenjevati tujega zivljenja po kvadratnih metrih in plocevini na parkingu kaze na pomanjkanje cm spodaj. Baje to medicina danes lahko resi...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj sploh rineš, pojdi raje v Hercegovino al pa v RS tam ne praznujejo, pa še odojka boš lahko jedel

U RS sam že bio......ni slabo.....grem še mal vzdušje na drugo stran pogledat

Baje da ni za primerjat scooliranost v SA vs RS

Kako omejen mora biti clovek da naredi 1500km in ga pri tem skrbi samo ali se bo lahko napil (v mesecu posta) v vecinsko muslimanskem mestu.
bonk.gif
Poleg tega da je skoda casa (ze sama pot vzame precej) in denarja je tudi zelo neumno. Ostani doma ali se zapij v kakem zakotnem lokalu v SLO. Razlike za tebe ni.

BTW, "RS" je del BiH (od majhne vasice do BL), SA pa mesto. V bistvu edino mesto v BiH (pa se to pogojno). Primerjati zadeve na tvoj nacin je ...
stupid-1.gif

Za tebe je "RS", po moznosti kaka narodnjak kafana, cenene pijace, cenene zenske in si zmagal za cel vikend. Sicer bos od vsega skupaj imel sam smrljive obleke ampak nima veze.
priden.gif

pozdrav iz SA btw

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
@Thesmos ločim med vehabijami eazyevega kova in med ostalimi neproblematičnimi muslimani! Glede na to da se zemo brije, dela za 2 (like me-oba sva novinca), nas ne obremenjuje z vero v karkol, pije z sosedom Francom, zna več slovenskih od mene... Wtf model zna še jodlat
cheer.gif
ne vidim nobenga tozadevnega problema da bi mel občutek da ga mam kakorkoli za manjvrednega! Sem prepričan da bi se model ogradil od vehabij...in da razmišlja podobno kot jaz...

1) eazy ni vehabija
2) kaksen je problematicen musliman v tvojem zblojenem svetu?
3) kolega ,ki ga ocitno zelo spostujes
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

To je vse kar ima veleum softi za komentirat?

Ne niso picke. Nikoli ne posplosujem (kar delas ti) in zaradi napak posameznika obsojam vse ostale. Vecina moje druzbe ob katerih sem odrascal so Srbi. Nikoli, tudi ko smo bili mocno opiti, nismo omenjali vojne. Od nje smo se distancirali, je pa verjetno vsak imel svoje misljenje in mnenje o njej.
Zakaj si ne bi upal rect? Sem na internetu, pisem lahko karkoli, kaj mi mores? Vendar nisem taksen tip cloveka ki bi se skrival izza ekrana, igral silaka in pametoval vsepovprek.... kot ti.

torej si hinvec? druzis se s srbi in jih imas kao rad..k kamelči pa njegov sodelavec. in pod črto..poznam enga, dva turčina, k sta zmogla distanco, spostovanej in odnos med in po vojni. ostali ste se grupirali in tolkli idleologijo. kar je precej noramlen po jav, ampak v vasem črednem pravilu pač izstopa

in srbi so pičke..generalizirano in ob najvisjem moznem odstopanju 10%

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj sploh rineš, pojdi raje v Hercegovino al pa v RS tam ne praznujejo, pa še odojka boš lahko jedel

Kako omejen mora biti clovek da naredi 1500km in ga pri tem skrbi samo ali se bo lahko napil (v mesecu posta) v vecinsko muslimanskem mestu.
bonk.gif
Poleg tega da je skoda casa (ze sama pot vzame precej) in denarja je tudi zelo neumno. Ostani doma ali se zapij v kakem zakotnem lokalu v SLO. Razlike za tebe ni.

BTW, "RS" je del BiH (od majhne vasice do BL), SA pa mesto. V bistvu edino mesto v BiH (pa se to pogojno). Primerjati zadeve na tvoj nacin je ...
stupid-1.gif

Za tebe je "RS", po moznosti kaka narodnjak kafana, cenene pijace, cenene zenske in si zmagal za cel vikend. Sicer bos od vsega skupaj imel sam smrljive obleke ampak nima veze.
priden.gif

pozdrav iz SA btw

lej lej lej kako zaničevanje tistih, ki so te pustili živega..jao jao jao..biæe rata, a?

no..rs je vas, ki vas v turskem emstu hebe v mali in veliki mozag..če sploh obstaja to pri vas..in vam drka plane in nacrte na celi crti. enkrat vam bo pa s ekaj drugega.

btw
od vseh genocidov nad turki, ste pozabili unega 400 eltnega..kako to niste nikamor zapisal..k ste hebal balkance na vsakem koraku.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz sem iz mame padel v slovenijo..nisem prisel ne z adrio, ne avtobusom, ne vlakom. tko da mene to ne hebe.

mene celo nic ne hebe. za razliko od tebe, vaju, ki imata kar nekaj tezav.

Tebe jebe obcutek manjvrednosti..... Mislis da bos bolj spremeljiv "domacinom" ce bos pljuval po svojih. Verjetno kombinacija napacne izbire zivljenskega sopotnika in kake traume iz preteklosti. V vsakem primeru ne delujes "zdravo". Ocenjevati tujega zivljenja po kvadratnih metrih in plocevini na parkingu kaze na pomanjkanje cm spodaj. Baje to medicina danes lahko resi...

čez svoje nikoli ne pljuvam..povem pa kako krepko. sprejemljiv domačinom..če so domačini slovenci, potem sem sprejet. nimam hilde za direktorco, nimam hasota za sodelavca in ne delam za zuhrijo..tko da bolj sprejet ne moreš bit.
mojega sopotnika ti ni treba mešat v to. je odličen. je dobro nadomestil mamo in oceta..ti pa nisi očitno našel sopotnika, pa še vedno smrkaš za kostmi.

če nisem zate zdrav, sem srečen.

res je. zivljenje s ene ocenjuje po kvadratnih metrih zivljenjskega prostora, po avtu in po hrani, obleki. ocenjuje se ga po dolzini tica. zato ste balkanaci tam kjer ste..prevec se kurcite in mlatite po koprivah. raje bi v hisah anredili kak wc, kopalnico, mogoče kako drugače civilizirali. ampak vazno je it z velkim ticem v slovenijo v tlako pod hildo in zidarja, vozit golfa2, zivet v 12 metrov se s tremi, spat na pogradu pri svojih 40 in vec letih..ampak v bosni bit pa..bekrija

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Softič ti si zgubljen primer! Nesocializiran in čisto omejen z svojim domišljijskim svetom, ker se resničnega bojiš, zato ne stopiš ispred svojega praga, če prej se ne prepričaš, da ni južnjakov bliz.

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.098
6.282
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

bonk.gif

stupid-1.gif

priden.gif

pozdrav iz SA btw

Kdo je omejen vi musliji ali KameleOn? Vi seveda, tolk se hvalte da je Sarajevo multi etnično oz, multi versko, potem pa nekaj človeka ponižuješ z omejenostjo. Boš videl Evropa že pri sebi spregleduje, ko bo še vas tam dol!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Napuši se 8ka!

ne ne..to ni stari rek..to neki ti zdej izumljas

pravilno je

turčine, napuši se KURČINE.

tko ge..in ne ti men glumit zdej toporišiča in neke nove reke ven metat.

btw
kaj je pa 32 rekel anrobe. hvalite se, kako ste juga v malem, kako ste odprti za vse, kako ej sarajevo zibelka multietničnosti, kako tam lepo vsi zivire..in kako bi tkao bilo lahko tudi po bosni..a enmu janezu niste zmozni brez nacionalno verskih izpadov ponudit pivo. a je to multietnično.? padete na osnovnem, prvem vprasanju, pogoju iz multiwetničnosti.

in nehite se hvalt kako ste strpni, odprti in..vata za vse drugacne..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
btw

še zdej ne vem a med ramadanom kaj akvsate al ne..ženske, dekleta..ne koze..to vem, da med ramadnaom ne smete

in se zdej en vem zakaj sem..kukrkol si me ze oznacil..

bos zmogel zapisat..al sem tak, ker ti ej to prerok rekel v teh halucinacijah ramadana.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
A znaš kej novga povedat? Matr si bedn s temi svojimi. Zih si biu tepen v mladih letih od čapcev, pa maš zato tako razmišljanje. Pa še vedno ne znaš pisat!