Ramadan

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
Citat:
Uporabnik reality pravi:
goba ne or RKC-jevem

o hipohonderskemu....
hysterical-1.gif

Moj križ dela perfektno. Sicer pa teb za računalnikom sedet tud ne more biti hudo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Hahhahahaha prvo jz ne pijem, ne kadim, drugo, Slovenka nikol me nebo mogla tožit, ker nebo mela razloga zato!
smile-1.gif

Itak pa mešaš jabuke z hruškami osmica, tko da kaj čem teb razlagat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam men ni jasno..ne vela podedovano, dal si slike podedovanega..torej..ne mal tko dvolično pa po lastnih merilih..ni to resnicno zivljenje, d aje treba svoje uveljavljat, al pa đihad. postavil si pravila, zdej se jih drzi..ce so slabva, so pac slaba.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej ste podedovali..ti lahko kažeš podedovano v bosni in ustvarjeno v sloveniji

jaz pa hne podedovano v sloveniji in ustvarjeno v avstriji?

Kaj pa ustvarjeno v Sloveniji iz 0 in 0 podedovano velja?

Lepo enim, da že mladi dedujete.
tongue-1.gif

Kaj kurca ti pomaga podedovano pri +60?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
narobe si razumel

itak se kiti s tujim perjem oz..lahko je tuđim kurcem mlatiti po koprivama. kaze kaj ma babo, ki je podedoval od nane...in tko 10-15 kolen nazaj, ko so vse skup odvzeli srbom, ali hrvatom, ki so za vsako ceno želel obdržat kožico

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Ej da se vrnemo nazaj v okvirje teme.....

Jutr piæhim za SA pa sm dans pričo sa unim mojim zemotom na šihtu in me mal skrbi

Prav glede na to da je dol Ramazan in da so tm mal bl verni muslimani se vam zna zgodit da bo NO Alko
frown-1.gif

Zdej pa mene zanima:

A) kolk etnično čisti so to v SA da mogoče zahaklamo kakga Vukašina če se nam bo pilo pivo

B) a se zavedajo da so dol tud turisti k bi namest čevape + jogurt raj čevape + pivo

Hvala za modre nasvete in plava navodila....

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Aia a pa se da glede na Ramazan če bo frka z strežbo alkota le tega prosto kupvat v dučanih al majo tm dol tud kakga Mula Hasana Kebroviča k to ne pusti k nš keber po 9ti
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj sploh rineš, pojdi raje v Hercegovino al pa v RS tam ne praznujejo, pa še odojka boš lahko jedel

U RS sam že bio......ni slabo.....grem še mal vzdušje na drugo stran pogledat

Baje da ni za primerjat scooliranost v SA vs RS

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sigurno se da sam paz da ne naletiš na thesmosa, al pa Bog ne daj na eazya, boš takoj ob kožco
evil.gif

Ne brini.....bom se probu izogibat šabanom
smile-1.gif
Ipak ne bomo na domačem terenu...

Aia pa vse najbolše......da te ne bo kak šaban u nočnih morah tlaču
tongue-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
narobe si razumel

itak se kiti s tujim perjem oz..lahko je tuđim kurcem mlatiti po koprivama. kaze kaj ma babo, ki je podedoval od nane...in tko 10-15 kolen nazaj, ko so vse skup odvzeli srbom, ali hrvatom, ki so za vsako ceno želel obdržat kožico

Ti ne razumeš, zemlja je dol od starih staršev, hiša ne,hiša je brand new. Mamo pa še tuki trikrat večjo hišo v elitni soseski.
Ti k pa tuki živiš in tvoji predniki, imaš zemljo, stanovanje,hišo, od starih pa nemorš folirat, kot en,ki pride iz tujine brez vsega in si toliko ustvari..
Pa dej eno pitanje softiču, zakaj si pa hišo tukaj naredil, če si v Avstriji delal?? A te to ne enači, kot z južnjaki, ki delajo tukaj in si delajo hiše dol? Za Avstrijce si ti isto gamad ubistvu čefur, katerega oni sovražijo in kolnejo zakaj dela v njihovi deželi.