Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
narobe si razumel

itak se kiti s tujim perjem oz..lahko je tuđim kurcem mlatiti po koprivama. kaze kaj ma babo, ki je podedoval od nane...in tko 10-15 kolen nazaj, ko so vse skup odvzeli srbom, ali hrvatom, ki so za vsako ceno želel obdržat kožico

Ti ne razumeš, zemlja je dol od starih staršev, hiša ne,hiša je brand new. Mamo pa še tuki trikrat večjo hišo v elitni soseski.
Ti k pa tuki živiš in tvoji predniki, imaš zemljo, stanovanje,hišo, od starih pa nemorš folirat, kot en,ki pride iz tujine brez vsega in si toliko ustvari..
Pa dej eno pitanje softiču, zakaj si pa hišo tukaj naredil, če si v Avstriji delal?? A te to ne enači, kot z južnjaki, ki delajo tukaj in si delajo hiše dol? Za Avstrijce si ti isto gamad ubistvu čefur, katerega oni sovražijo in kolnejo zakaj dela v njihovi deželi.

zemlja je od starih staršev, kuča je brand new

jaz ti pa povem, da če men daš zemljo, tole iz ioglasa, psotavim brand new kučo v enem letu. jeba je kupit zemljo. in spet..zemlaj v vukojebinah, al pa v slo..je mal razlike. in spet..to je vse dedino, bakino, fotrovo.

in jaz sem vprasal, a to steje in ti pravis, da mojga deda imanje ne steje..ker je domacin. tvoj deda je dol tut domacin

in kaj ima sploh veze kdo ma kolk v tej temi. jaz trdim, d aimam povprečen bosanc manj od povprečnega janeza. da ima gastarbajter v 99% m,nogo manj od pvoprečnega janeza.

in ne mi zdej o dedi i baki.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sam si začeu o 18 kvadaratih!
Pa ti lahk sanjaš kok ma slovenc! Vprašu bi jz tebe po vojni, ki bi ti razfukala vse kar poznaš, kok bi še nakonc imeu!?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz sem rekel, da ma pvoprečni gastarbajter 12 kvadratov. ti si rekel, da je men lahko, k sem domorodec in naj se ne hvalim s podedovanim. in potem si pokazal slike kaj ima tvoj oče, ti še nisi dedoval..in napisla si, d aje tvoj oče dedoval po starem fotru.

torej si prekrsil dve zahtevi, ki si jih imel do mene

in zdej trdim, da je povprecni gastarbajter se mal..miselno podhranjen..ma se pentium1..al pa mogoče celo 286..
zakaj to trdim
beri gor. prav alergičen sem an te bedne fore, kjer se sogovornik v treh stavkih sam zakolje. to je men tok..primitivno in omejeno, d aje neki neverjetnega. in gastarbajtere grem stavt, da veliko vecino do samoumora skozi besed epripeljem v 15 min. ti si rbail cele dva, tri poste.

zdej pa k si ze tko ufuran v vse povej kaj si ti anredil kot domorodec tukaj..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Po temle sodeč izpit za avtobus.
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sprot pa pojdi obiskat dinottija, sam paz da ne boš imel seboj punce ti jo bo še oklofotal
evil.gif

Mogoče komu to mal čudn deluje ampak nekatere ženske rabjo tud tako vezo z trdo roko...sm sam doživel in pač ne "razumeš" dokler se ti ne zgodi...tko da ne obsojajte kr neki čez palc!
Pa nisem bil tepen da ne bo pomote ampak usmerjat njen lajf prek šamaranja in z trdo roko (njeni pogledi & želje ) mi pa tud ni blo...
stupid-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz sem rekel, da ma pvoprečni gastarbajter 12 kvadratov. ti si rekel, da je men lahko, k sem domorodec in naj se ne hvalim s podedovanim. in potem si pokazal slike kaj ima tvoj oče, ti še nisi dedoval..in napisla si, d aje tvoj oče dedoval po starem fotru.

torej si prekrsil dve zahtevi, ki si jih imel do mene
Softiču!

in zdej trdim, da je povprecni gastarbajter se mal..miselno podhranjen..ma se pentium1..al pa mogoče celo 286..
zakaj to trdim
beri gor. prav alergičen sem an te bedne fore, kjer se sogovornik v treh stavkih sam zakolje. to je men tok..primitivno in omejeno, d aje neki neverjetnega. in gastarbajtere grem stavt, da veliko vecino do samoumora skozi besed epripeljem v 15 min. ti si rbail cele dva, tri poste.

Jz sm sam kontriru na tvojo tezo, 12 kvadratov in dol bajte. Kot si vidu eni majo tuki 400 kvadratov bivalne površine in še dol bajte!
smile-1.gif
To je poanta vsega mojega! A ti maš sam tuki podedovan in nikjer več, a jz mam tuki in dol! Pa moji tukaj niso nič dedovali, kot so tvoji!
In ja kupljena zemlja v sloveniji, takrat med najdražjimi parcelami v Ljubljani in okolici!
wink-1.gif
Prid pa poglej, pa se pejt v uno svojo vukojebino žret, ker BOSANAC, živi na boljši lokaciji, kot ti slovenac! Itak nč druzga neznate kot sam foušijo špilat!
A to da lahk zaribaš (samoumor) v besedah marsikerga Južnjaka, vedi da ta marsikateri južnjak bi teb prej glavo zaribu, predn bi ti odpru sploh ta svoj gobec, večno sedeč pred kompom in nonstop nabijajoč na forumih!
Tko, da ne hodi z južnjaki v dialog uživo preveč, ker drugič ga neboš mogu sploh več vzpostavt. Veš je razlika med takim južnjakom, kt sm jz,(k sm itak skor k čisti slovenc, no to vsaj rečejo slovenci ki me poznajo) in južnjakom od dol! Dol nebi meu možnosti, da pametuješ!
wink-1.gif

Pa v navalu strasti, ki jo občutiš, ko pišeš po forumu, se vsaj potrud, da mal odpravš slovnične napake oz vrstni red črk. Eh softiču, i ti si mi neki slovenac!
smile-1.gif

Aja kaj sm naredu kot domordec? Hehe nič, ker mi ni treba! Šolo sm naredu, zaposlen sm in živim život
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej šoli naziv, center prometnih al strokovnih strok, poklic, voznik. al kaj..zaposlen si..super..delaš za? zivis..lepo..jaz ne.

okol govorjenja..juznjake jebat v zivo je se lepse kot prek foruma. ampaks ej res..vi grizete glave..oapsni ste turci.. sploh k vam kdo rece turcine, napusi se kurcine..takrat vam kr zavre.

btw
ni ti treba brat..ne bos imel problemov s slovnico.

a punc ak so jo tepel..je slovenka, al druga ancija..pa 20 si jih pofukal..pa ti si car..a sem lahko tvoj kum

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Rd bi vidu to uživo! Glasen si za tastaturo, pazi da neboš enkrat nekje,kdaj stran od tastature!
wink-1.gif

Dovolj šole mam, da lahko teb v zelje skačem!
A ne žali turke, ker zihr si od njih nastau. Sej veš, da so turci jebavali slovenke plus ostali balkan, 500 godina!
wink-1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik mistique pravi:

Jaz nimam ne želje ne sposobnosti, tebi odvzeti možnosti oz. priložnosti za normalen pogovor. Reagiram na komentarje. Toliko pravice si jemljem. Tišina ubija. Neumnost pa še bolj. Nisem pa vedel, da si želiš debate ravno z menoj. O čem?

Misticu nisi fer. Moje besede jemljes izven konteksta, stavek po stavek citiras in na njega odgovarjas. To ni lepo. Odgovori na moj post kot celoto, vklopi mozgane tudi ti in dojemi bistvo.... ne se mi "haklat" na malenkosti in razstavljati poste na prafaktorje.... Kar se pa citiranega tice... debate si zelim z vsemi(tudi z osmico bi debatiral ce bi se dalo z njim debatirati). Smo na forumu. Tu smo da debatiramo, mar ne?

Citat:
Prilagajanje nivoja nima veze z dejstvi. Jaz lahko na več načinov povem eno in isto stvar. Ravno tako se v nekaterih stvareh lahko strinjam s teboj, v drugih s softijem, v tretjih pa morda tudi z 8888
hysterical-1.gif
. Torej, berem kaj je napisano, ne kdo je napisal. Poskusi še ti tako.
Kako da ne? Daj enkrat pozabi da tole pisem jaz in odgovori objektivno. Kako se jaz lahko s teboj pogovarjam na normalen nacin ce zalis Muslimane? To je kot ce bi ti poslusal punk, jaz bi te oznacil za punkerja, v vsaki temi bi se spotaknil ob njih in kot ti pravis "reagiral na komentarje" in pisal kaksna podla zalega je to, kako jih je treba zapret, kaksno sranje od muzike je to, da jo je treba prepovedat in vsak ki to poslusa je [censored] na kvadrat. Ko bi ti prilepil kaksen link z youtuba bi ti jaz rekel "A so se debili ko to poslusajo" in podobno.... Mar bi se potem z menoj normalno pogovarjal v kaksni drugi temi? bi malo morgen....

Citat:

Za konec pa še anketa: če si musliman, kdaj si nazadnje napisal kaj pozitivnega o kristjanih? Če si Bošnjak, kdaj si napisal kaj pozitivnega o bosanskih Srbih, Hrvatih. Če si intelektualec, kdaj si napisal kaj pametnega?

Zakaj pa bi? Mislis da sem jaz na ta forum prisel zaradi sirjenja vere? Ali razpravljanja o le tej? Ce ne bi bilo dolocenih osebkov na tem forumu se meni nikoli ne bi bilo potrebno izjasniti kdo sploh sem in debatirati o veri sploh. In prilepi mi tisti moj komentar ko sem uzalil kaksnega kristjana. Nikjer nisem rekel da sem intelektualec, glede pametnih izjav pa lahko povem da je stvar vsakega posameznika kako sprejema kateri odgovor in se odloci kaj je pametno in kaj ne. Vidis da si zabluzil. Da si se odmaknil od bistva. Kar ne prenesem so nepotrebne zalitve. Se posebej od neizobrazenih ljudi kateri pljuvajo vsepovprek ne da bi se o doloceni zadevi pozanimali iz razlicnih virov. Prav tam izvira nestrpnost: v zahojenosti in neizobrazenosti.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
A ne žali turke, ker zihr si od njih nastau. Sej veš, da so turci jebavali slovenke plus ostali balkan, 500 godina!
wink-1.gif

Sej to pa zahebava tegale naseg mekanog. Vsako sovrastvo ima nek svoj izvor. Ampak ne, on je ponosni Slovenc, on je kao neki boljsi od tistih ko so z avtobusi prisli delat iz drzav bivse Juge.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem kje muslimane kam pošiljal..nisem
Si, ne lazi. Ne sili me da brskam po tisocih tvojih komentarjev. Ne delaj se finega.

Citat:
a me kje motijo muslimani..ne
Zakaj potem sploh midva razpravljava ce te ne?
rolleyes-1.gif

Citat:
a sem kje rekel, da so muslimani v globalu primitivni in podpovprečni gled ena lego kjer bivajo. sem..IN ŠE ENKRAT LAHKO.
nikoli ne začenjam tem na temo nacie, vere..jebe s emi za te zadeve
Prvi del ok, tvoje misljenje, Drugi del in trditev da ne zacenjas tem o nacijah, verah.... kdo pa jih softicu ce ne ti??? Se v temi o sranju na wcju si pritegnil zelene. Razen ce si govoril o marsovcih, potem vzamem nazaj.....

Citat:
in spet. motiš me ne, pošiljam te ne, niti te volim, niti te mrzim, za razliko od vaše sekte. mnenje o kosovu pa lahko imam. celo slovenci ga počasi dobivajo..pravega..ker počasi čutijo kaj delajo določene skupine pri nas.
Kaksne skupine in kaj delajo? Te daje preganjavica?

Citat:
več pa ne bova. kje je resnica in pravica, ne bova midva ugotavljala. mnenja pa imava pač vsak svoja. v nečem sva si pa sigurno enotna..srbi so navadne pičke
Dokaj v redu stavek. Ceprav to da so picke nisem nikoli rekel.
ne-ne-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz sem iz mame padel v slovenijo..nisem prisel ne z adrio, ne avtobusom, ne vlakom. tko da mene to ne hebe.

mene celo nic ne hebe. za razliko od tebe, vaju, ki imata kar nekaj tezav.