Ramadan

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Okrog turcinov in kurcin.... ti ze ves kako gre to... 500 let ste jim ga vlekl zato te pa to preganja v sanjah. Ce pogresas te case me poisci in ga dobro potegni se enkrat. V pusioni ste najboljsi.
aplauz.gif

Za Kameleona; bos dobil pivo, ne boj se.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdo je omejen vi musliji ali KameleOn? Vi seveda, tolk se hvalte da je Sarajevo multi etnično oz, multi versko, potem pa nekaj človeka ponižuješ z omejenostjo. Boš videl Evropa že pri sebi spregleduje, ko bo še vas tam dol!

Zakaj ignoriras moj komentar?

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:

kle si se pa zmotil. turčin pa ne morem bit, pa da je ne vem kaj. nikoli in nihče ni imel z njimi nobenega intimnega odnosa.

Pitaj svoju babu
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.241
2.038
113
Emona / Carnium
1 in a million je hud komad btw.
zmaga.gif

A po tej logiki (o Turkih pedrih) bi držal, da manj imaš žena, večji [pedherchina] si? Kakšna je situacija pri vas, ki se deklarirate za "muslimane" (a.k.a. Turke)?
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.241
2.038
113
Emona / Carnium
Ok, ne bom več "jemal iz konteksta". Čeprav tega sploh nisem počel. Vidim pa, da je zate kontekst to, ko nekoga določiš za nekaj, da se potem lažje pogovarjaš.
Ti bi rad z vsemi debatiral (jaz ne) in dodaš, da se z nekaterimi ne da debatirati. Ok, ti 100% nisi kriv, da se ne da z vsemi debatirati. Od vseh 100% tudi v 1% nisi "kriv", da se ne da debatirati... Razumem. Meni je debata soočenje dveh oseb, ki se spoštujeta in predvsem razumeta, ni pa nujno, da se strinjata. Debatiranje pomeni argumentirano predstavljanje dejstev, ne pa mlatenje prazne slame.
In jaz ti napišem, da je meni vseeno kdo napiše, temveč mi je pomembno kaj je napisal. Ti pa mi na to odgovoriš, da naj vsaj enkrat pozabim, da to pišeš TI. Temu se reče funkcionalna nepismenost. Naredi nekaj glede tega, ker predstavljaj si, da boš narobe razumel navodila za doziranje zdravil ali kaj podobnega.
Objektivnost praviš? Hehe. Tebi je objektivnost tujka par exellence.
Zakaj pa bi, se sprašuješ na koncu. Well, wrong question.
Tolk od mene v tej debati. Fajront.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Okrog turcinov in kurcin.... ti ze ves kako gre to... 500 let ste jim ga vlekl zato te pa to preganja v sanjah. Ce pogresas te case me poisci in ga dobro potegni se enkrat. V pusioni ste najboljsi.
aplauz.gif

Za Kameleona; bos dobil pivo, ne boj se.
wink-1.gif

haha...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Prababa ti je obrezane najbolj rada mela, ker edino z takimi jeorgazme doživeljala! Takrt ti je babu rodila!
Drgač pa ti z svojo staro, razapdajočo in plesnivo kožico, že dolgo vagini blizu nisi pršu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ni zanimiv kako se spustis na nizek nivo, ko nimas vec argumentov. mentem ko jaz tebe tursko globalno drazim, gres ti na osebni nivo. gamad ko gamad. to da si turcin sam se poslabsuje vse

btw
a ti verjames, da ima obrezanost kako povezavo z orgazmi..jaz bi prej rekel, da vi obrezani 'prihajate' mnogo prehitro. in da ste umazani, zato ste obrezani..ker pač ne veste kaj je higiena

btw2
se vedno en vem zakaj amte 9 zensk. a je to tko k polcjao, k en v paru ebre, drugi pise. vi jih rabite pa devet, ker ene zna leze, ene sede

btw3
a misionarski polozaj poznate, al samo kozjega..mislim pasjega

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj sploh rineš, pojdi raje v Hercegovino al pa v RS tam ne praznujejo, pa še odojka boš lahko jedel

U RS sam že bio......ni slabo.....grem še mal vzdušje na drugo stran pogledat

Baje da ni za primerjat scooliranost v SA vs RS

Kako omejen mora biti clovek da naredi 1500km in ga pri tem skrbi samo ali se bo lahko napil (v mesecu posta) v vecinsko muslimanskem mestu.
bonk.gif
Poleg tega da je skoda casa (ze sama pot vzame precej) in denarja je tudi zelo neumno. Ostani doma ali se zapij v kakem zakotnem lokalu v SLO. Razlike za tebe ni.

BTW, "RS" je del BiH (od majhne vasice do BL), SA pa mesto. V bistvu edino mesto v BiH (pa se to pogojno). Primerjati zadeve na tvoj nacin je ...
stupid-1.gif

Za tebe je "RS", po moznosti kaka narodnjak kafana, cenene pijace, cenene zenske in si zmagal za cel vikend. Sicer bos od vsega skupaj imel sam smrljive obleke ampak nima veze.
priden.gif

pozdrav iz SA btw

lej lej lej kako zaničevanje tistih, ki so te pustili živega..jao jao jao..biæe rata, a?

no..rs je vas, ki vas v turskem emstu hebe v mali in veliki mozag..če sploh obstaja to pri vas..in vam drka plane in nacrte na celi crti. enkrat vam bo pa s ekaj drugega.

btw
od vseh genocidov nad turki, ste pozabili unega 400 eltnega..kako to niste nikamor zapisal..k ste hebal balkance na vsakem koraku.

koga sem zaniceval in kdo me je pustil zivega?
crazy1.gif

Cela Balkan je vukohebina, BiH ena vecjih, "RS" je pa vukohebina vukohebin. "RS" ne jebe nikogar ampak se davi v dreku in zivi samo od ostankov "prodaje" Telekoma Srbiji. Sicer pa vlada "RS" zivi samo do mesanja dreka. Vse dokler Americani ne zgubijo zivce, potem pa ....
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:čez svoje nikoli ne pljuvam..povem pa kako krepko. sprejemljiv domačinom..če so domačini slovenci, potem sem sprejet. nimam hilde za direktorco, nimam hasota za sodelavca in ne delam za zuhrijo..tko da bolj sprejet ne moreš bit. mojega sopotnika ti ni treba mešat v to. je odličen. je dobro nadomestil mamo in oceta..ti pa nisi očitno našel sopotnika, pa še vedno smrkaš za kostmi.

če nisem zate zdrav, sem srečen.

res je. zivljenje s ene ocenjuje po kvadratnih metrih zivljenjskega prostora, po avtu in po hrani, obleki. ocenjuje se ga po dolzini tica. zato ste balkanaci tam kjer ste..prevec se kurcite in mlatite po koprivah. raje bi v hisah anredili kak wc, kopalnico, mogoče kako drugače civilizirali. ampak vazno je it z velkim ticem v slovenijo v tlako pod hildo in zidarja, vozit golfa2, zivet v 12 metrov se s tremi, spat na pogradu pri svojih 40 in vec letih..ampak v bosni bit pa..bekrija

Bolj ,ko porines nos v rit domacinom bolj bos "njihov" kajne.
smirk-1.gif
Taksno razmisljenje je tipicno za ljudi ,ki so doma po "vplivom" in brez jajc da bi kaj ukrenili glede tega. Glede na tvoje izbruhe bi podvomil v tvojo sreco.

Ce se zivljenje ne ocenjuje po kvadratih ali plocevini potem ne zacnjaj moronske debate in primerjave kdo kaj ima ali nima. Kdo je kaj podedoval ali ni. Kdo je komu kaj senkal ali ni. Kdo ima WC ali nima, kdo ima kopalinico ali ne. Kaj tebe briga kdo kaj ima ali nima doma? Bi moral tebi polagati racune?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja uni iz rs so te pustil zivega.

in ja, drzi..mesajo drek..k ameriki poči, poči še njim..in spet boste vi potegnili kratko..ne se naslajat ob ameriki, ki rabi en mesec, d apusti pehoto..iz zraka pa ne bo dosti pomoci. in tega dne se jaz ne veselim..ce se ti..kapo dol

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ohoho..ma smo se razjezili..a

seveda d aje vazno primerjat gastarbajterje, ki se hvalijo dol kaj imajo..in seveda je zelo pomebno vprašanje kje serjete doma. ker..cist za medklic..po grabiščih v sloveniji srjete okol, pa po objektih in rit si perete s flasam. to nekak ni slika za civiliziranega slovenca.

sam čle doma nimaš wc, drugega ni za pričakovat. kle se učiti slovenački za dva sata..ne pa higena od malih nogu.

btw
zakaj mate obrezane
in zakaj mate mnogozenstvo

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Uni iz "RS" niso bili niti blizu mene ce ze filozofiras o tem.

In ni prav nic pozitivnega ali pamenega v mesanju dreka. Sedaj se mesajo drek okoli 100mio nepovratnih sredstev za BiH ce "RS" sprejeme dolocene reforme. "RS" mesa drek, resitev je simple. Americani bodo zadevo resili tako da bo druga stran dobila sredstva. "RS" pa naj veselo mesa drek se naprej. Bomo videli kdo bo prej zapiskal.
smirk-1.gif

Da Americani pohodijo vse po vrsti ne potrebejejo ne pehote, ne lealstva, samo ene obisk in zadeva se bliska. Zagotovo si opazil kako so na Kosovu resili "balvan revolucijo"
smirk-1.gif