Ma to je nadomestilo 40 let starih radiatorjev v stari hisi in talno odpade...Zakaj pa nisi šel v talno?
Če so finance problem, potem vzemi rabljene za četrtino cene ali celo manj. Če nimaš nekih posebnih zahtev, potem dobiš solidno ohranjene skupaj z ventili in priključki za 20 ali pa 30 evrov.
Kupil pred kratkim za 50 evrov tri radiatorje skupaj z ventili, glavami in konzolami.
Prodam kopalniško lojtro 60/90 z dodatnim električnim grelcem.
Zdravo,
Zanima me, katere firme (najraje nemske ipd.) se priporoca za nove radiatorje za celo hiso (13 kosov, voda)?
Nek srednji razred, ne najcenejsi in ne najdrazji.
Hvala,
Lp
Zdravo,
Zanima me, katere firme (najraje nemske ipd.) se priporoca za nove radiatorje za celo hiso (13 kosov, voda)?
Hvala,
Lp
Vogel & Noot. Tudi Korado so dobri.
Lahko kaj več poveš, magari na ZS?Prodam kopalniško lojtro 60/90 z dodatnim električnim grelcem.
ne nori s starimi radiaroriZakaj pa nisi šel v talno?
Če so finance problem, potem vzemi rabljene za četrtino cene ali celo manj. Če nimaš nekih posebnih zahtev, potem dobiš solidno ohranjene skupaj z ventili in priključki za 20 ali pa 30 evrov.
Kupil pred kratkim za 50 evrov tri radiatorje skupaj z ventili, glavami in konzolami.
Prodam kopalniško lojtro 60/90 z dodatnim električnim grelcem.
Zdravo,
Hvala,
Lp
Un za 400 ima boljši izkoristek.