rabljene cote

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Če jih peljete na RK, morate dodati original račun od pralnice .. jim ni dovolj, da jih opereš doma .. Sam jih raje zažgem, kot pa jih dam RK.

HUMANA je bila vpletena v škandal, tako da jih tudi tja ne nosim več. Če zabojniki še obstajajo, je vprašanje, kdo jih zdaj prazni
grin1.gif

Nazadnje, ko smo čistili klet, je bilo za dva kombija vreč samo dobrih cot (slabe smo skurili). Te smopa dali osebno tistim, za katere smo vedeli, da bi jih radi imeli in jihm bodo koristile.

Tudi dobrodelnost ni več to, kar naj bi bila. Original račun od pralnice za RK
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.605
1.136
113
Titograd
Ja, RK se malo zajebava bi jaz rekel, je oma hotela dati nekaj oblačil od dedka na RK, nekatera sploh niso bila nošena ali so bila nošena 1 ali 2 krat, so hoteli račun od kemične čistilnice..... je rekla samo hvala lepa in vrgla vstran
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.281
113
42
Jah če si sposodim svojo temo :d A ma kdo od starih staršev kkšne oldskull hlače, reklce ka jih ne rabi. To bi pa jst vzel.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ja, RK se malo zajebava bi jaz rekel, je oma hotela dati nekaj oblačil od dedka na RK, nekatera sploh niso bila nošena ali so bila nošena 1 ali 2 krat, so hoteli račun od kemične čistilnice..... je rekla samo hvala lepa in vrgla vstran
bonk.gif

Zanimivo, pri nas v LJ niso zahtevali računa( kako leto do dve nazaj), ko sva z drago nesla cunje... očitno sva imela srečo... ker po čistilnicah pa tudi ne bi nosil cunj...
ne-ne-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kloshar če so srajce vzamem jaz :D

Vse srajce so L, oz. nekje 41, 42. Tistih taboljših pa več nimam (ne vem firme, konjiček je bil gor), me je mama spomnila, da se je to malemu bratracu zdajalo.

Na, poglej si, če ti je kaj všeč.

Te dve črni sem kupil in nikoli oblekel.
smile-1.gif

So pa firme Labod, Mura, Lerros.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
tok grdih srajc pa še ne... stari čudno da niso še iz frotirja... to jaz oblečem samo za žagat in poliestrat..

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ste vi to sigurni s tem računom od čistilnice? Pred nekaj čas je bila debata o tem, pa je bilo celo na TV, in tam so rekli, da to ni res. Da ne zahtevajo nobenih računov.
Veljalo pa naj bi pravilo, da se oddajo take cunje, ki si jih sam še pripravljen obleči. Se pravi ne totalno zguljene, itd...

Res pa, da je to bilo že nekaj časa nazaj. Bi bila dobrodošla informacija iz prve roke.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.097
113
v lokalni ostariji
torej po tv so se hotli naredit lepe. je pa možno da ko so imeli polna skladišča da niso hoteli novih sprejemat pa so z računi zatežil...

aja jaz stare cunje uporabim za roke brisat;)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Če jih peljete na RK, morate dodati original račun od pralnice .. jim ni dovolj, da jih opereš doma .. Sam jih raje zažgem, kot pa jih dam RK.
V katerem kraju se ti je to zgodilo in kdaj? Ali samo ponavljaš neke zlobne govorice iz neznanega vira?
frown-1.gif

V Ljubljani na Viču vzamejo vse. Veseli so tudi igrač in opreme za otroke, ker organizirajo letovanja na Debelem rtiču.

Humanitarni center

Stvari se lahko odda tudi preko strani www.podarimo.si.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Štajerska, kakšno leto nazaj.

Očitno so s tem prenehali, če zdaj ne zahtevajo tega. Očitno jim je začelo primanjkovati stvari.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

HUMANA je bila vpletena v škandal, tako da jih tudi tja ne nosim več. Če zabojniki še obstajajo, je vprašanje, kdo jih zdaj prazni
grin1.gif

Nazadnje, ko smo čistili klet, je bilo za dva kombija vreč samo dobrih cot (slabe smo skurili). Te smopa dali osebno tistim, za katere smo vedeli, da bi jih radi imeli in jihm bodo koristile.

Tudi dobrodelnost ni več to, kar naj bi bila. Original račun od pralnice za RK
bonk.gif

Kje to? A si slišal od nekoga ali se je to tebi zgodilo?
V Radovljici 110% ne zahtevamo računa od pralnice ker jaz pomagam tam. Samo prosimo, da je saj približno čisto ker nekateri nimajo niti pralnega stroja in se včasih kar pri nas preobleče v nove obleke.
Do sedaj so bile vse obleke, perilo in podobno oprani ene 2x smo dobili še direkt iz trgovine ker se je ta zaprla.
Edino kar mi še vprašamo je če lahko donatorja vpišemo v knjigo zaradi statistike, če pove pove, če pa ne pa tudi prav. Hvala da ste prinesli vsak dobi od nas.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.605
1.136
113
Titograd
Tudi naša izkušnja je od tu, skoraj 2 leti nazaj. Možno da so se stvari spremenile, ampak takrat je tako bilo. Cunje pa skoraj vse praktično nove
bonk.gif