2 meseca nazaj sem letel z Emirati iz Benetk v Manilo, nazaj pa iz Kuala Lumpurja v Benetke. Oboje prestopanje v Dubaju.
Kar lahko rečem za Emirate je samo KAPO DOL. To pa je strežba in skrb za stranko, udobje in ohranjenost letal je tudi na najvišjem nivoju. Pa nazaj grede sem še letel z A380, ki je pa sploh top udobje v ekonomičnem razredu.
Če boš letel z Emirati in boš prestopal v Dubaju ter boš moral čakati 4ure na letališču obvezno izkoristi voucher za zastonj kosilo, ki ga dobiš samo na enem mestu, mislim da je to okoli gate 130, tam nekje...sicer pa prašaj na informacijah.
V Dubaju lahko spiš na ležalnikih, ki so pa tudi precej skriti, so pa blizu središča glavnega terminala...ne znam ti boljše povedat kje so, lahko bi ti pokazal na zemljevidu letališča.
S Qatarjem še nisem letel, sem slišal, da so prav tako odlični.... lahko pa rečem same fenomenalne pohvale glede Emiratov..
Kar se pa tiče vremena na Tajskem, bil sem letos Aprila in Maja tam pa ni bilo skoraj nič sledu o monsunu... bi bil vesel kakega naliva, pa ga skoraj ni bilo, če pa je bil je bla pa samo 20minutna plohica, ki je samo osvežila. Še dobro da nisem zapravljal za raincover za svoj backpack.
Aja kar se pa tiče letalskih kart sem jih pa nabavil preko
edreams.com , v zadnjih treh letih sem dvakrat koristil ta iskalnik in vedno sem našel najcenejše karte preko njih, pa čeprav sem naredil cele študije kje bi dobil čim cenejšo karto. Nikoli nobenih problemov pri njih.