Ptuj in ceca

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.593
113
Emona / Carnium
Sem skoraj tu doma in na Ptuju bi prej zmagali Severina, Grašo, Parni ali Gibonni...

322128833_1423018068230912_1998128429313130877_n.jpg
Pol ti bo ta vic zihr smešn:

2. okt 2007
3.803
2.283
113
Ker je Ptuj znano SDS gnezdo, bi človek mislil, da jim bolj paše frajtonarca.

to je res, na Ptuju SDS dobi največ glasov od vseh volilnih enot v SLO, po drugi strani pa so vsako leto koncerti "malo niže" izvajalcev do konca polni... tisti, ki organizirajo koncerte, pa jim je itak važen samo profit, samo očitno na Ptuju se lahko z lahkoto dvorana napolni z južnimi izvajalci....

očitno volivci strank in obiskovalci koncertov nimajo povezave..... pa je verjetno na teh koncertih ogromno SDS volivcev.... ker, hebiga ga, balkan smo še vedno

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V bran Ptujčanom je treba povedati, da je bila drugi dan na sporedu Sidharta in je bila dvorana tudi polna.:)

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
to je res, na Ptuju SDS dobi največ glasov od vseh volilnih enot v SLO, po drugi strani pa so vsako leto koncerti "malo niže" izvajalcev do konca polni... tisti, ki organizirajo koncerte, pa jim je itak važen samo profit, samo očitno na Ptuju se lahko z lahkoto dvorana napolni z južnimi izvajalci....

očitno volivci strank in obiskovalci koncertov nimajo povezave..... pa je verjetno na teh koncertih ogromno SDS volivcev.... ker, hebiga ga, balkan smo še vedno
Torej, cigumigu iz serbia ali kako že napiše (ne) cenjeni forumaš paše tudi najbolj poštenim v Slo?

Alex

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
Cvililili, balkanski cvililili napiše in ne cigumigu saj je slednje slabšalni izraz za igranje na godalo in tega pa Ceca pač ne izvaja.

• Všeč mi je
Reactions: Svobodnjak

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.593
113
Emona / Carnium
Cvililili, balkanski cvililili napiše in ne cigumigu saj je slednje slabšalni izraz za igranje na godalo in tega pa Ceca pač ne izvaja.
Spet se s formo ukvarjaš, namesto z vsebino. :zardelalter:
Je to zgolj interna fora, ker gre za repliko Slobodnjaku? Al' ni v vsebini preprosto nič novega in komentarja vrednega...še iz časov nastanka skupne fotografije Irglove in Čorbe? :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Svobodnjak

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
Spet se s formo ukvarjaš, namesto z vsebino. :zardelalter:
Je to zgolj interna fora, ker gre za repliko Slobodnjaku? Al' ni v vsebini preprosto nič novega in komentarja vrednega...še iz časov nastanka skupne fotografije Irglove in Čorbe? :fredi:
Kar se vsebine tiče sem v zvezi s kraljici balkan cvililija na ptujskem kurentovanju že napisal vse kar sem želel tako da se potem menda ja lahko posvetim še formi. Sploh ob predpostavki, da je bil izražen pomislek o pravilnosti navedenega izraza :fredi: