Pol ti bo ta vic zihr smešn:Sem skoraj tu doma in na Ptuju bi prej zmagali Severina, Grašo, Parni ali Gibonni...
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Pol ti bo ta vic zihr smešn:Sem skoraj tu doma in na Ptuju bi prej zmagali Severina, Grašo, Parni ali Gibonni...
Ker je Ptuj znano SDS gnezdo, bi človek mislil, da jim bolj paše frajtonarca.
Torej, cigumigu iz serbia ali kako že napiše (ne) cenjeni forumaš paše tudi najbolj poštenim v Slo?to je res, na Ptuju SDS dobi največ glasov od vseh volilnih enot v SLO, po drugi strani pa so vsako leto koncerti "malo niže" izvajalcev do konca polni... tisti, ki organizirajo koncerte, pa jim je itak važen samo profit, samo očitno na Ptuju se lahko z lahkoto dvorana napolni z južnimi izvajalci....
očitno volivci strank in obiskovalci koncertov nimajo povezave..... pa je verjetno na teh koncertih ogromno SDS volivcev.... ker, hebiga ga, balkan smo še vedno
Seveda saj je pol srbije v Sloveniji.Kot se vidi, se je trlo folka.
Še zate, genij..Seveda saj je pol srbije v Sloveniji.
Spet se s formo ukvarjaš, namesto z vsebino.Cvililili, balkanski cvililili napiše in ne cigumigu saj je slednje slabšalni izraz za igranje na godalo in tega pa Ceca pač ne izvaja.
Seveda saj je pol srbije v Sloveniji.
Kar se vsebine tiče sem v zvezi s kraljici balkan cvililija na ptujskem kurentovanju že napisal vse kar sem želel tako da se potem menda ja lahko posvetim še formi. Sploh ob predpostavki, da je bil izražen pomislek o pravilnosti navedenega izrazaSpet se s formo ukvarjaš, namesto z vsebino.
Je to zgolj interna fora, ker gre za repliko Slobodnjaku? Al' ni v vsebini preprosto nič novega in komentarja vrednega...še iz časov nastanka skupne fotografije Irglove in Čorbe?
vprašanje je kerga muzičara pol pa te papke spodi v seznam
vprašanje je kerga muzičara pol pa te papke spodi v seznam