Ptuj in ceca

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.593
113
Emona / Carnium
izbira da te kap...
a to je vse kar majo srbi za ponudit? cigumigu?

ko sem bil jaz mlad, so bli idoli, električni orgazam, šarlo akrobata, riblja čorba...

zdej pa sam mačja godba al kako? :sprasujemse:
Repetitor, Artan Lili, Damir Avdić, Seine, Vizelj, Šajzerbiterlemon,...ni to Šarlo al pa Azra, Idoli, ampak se doŁ vseeno dogaja veliko več, kot le turbo jad&beda.
Medtem, ko na mainstream medijih Alter in na Petoviji pa drma Ceca & CCCCo.
Bi pa pričakoval, da Mile dobi kak glas več :evil:

FoXl16eWIAABjBu

škoda ker niso kandidirali Atomik haromik, zlatko dobrič in podobni...mogoče bi lahko celo naši prišli do nastopa

• Haha
Reactions: Piton

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
glavno da je v Sloveniji posebej označeno da je en večer slovenski. Ker pač ostali niso.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.751
-155
113
Zato pa maš filharmonijo, cankarjev dom, kino šiška, youtube,...frajtonarco na kredenci. Valda ne greš na kolektivno preganjanje zime...tko kot ne greš na pustovanje, v planico,...
pred mano je pisal da majo "za vse okuse"
zdej pa ti men razlož razliko v okusu med aktualovo galamo, debilnimi čuki z debilnim pepetom in ...ne vem ... natalijo verboten, pa še gadi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
no ja... kakor za koga.

ne vem zakaj vedno to prepričanje, da je le lastno mnenje in okus edino pravilno.

fantje vsi živijo od tega, lepo živijo. Ne rabijo na šiht hodit. Torej bi rekel, da so ljudje pripravljeni kupovati vstopnice.

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
Ajde, za vsakega bo nekaj, je že mimo, bla je to ena taka vzgojna iz strani politike, IMO.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Sicer mi dol visi kdo kaj posluša, zaradi mene magari Thomsona, ampak da bo alter tisti, ki bo odločal kaj je sprejemljivo in kaj ne:valjamse::bonk:

pred mano je pisal da majo "za vse okuse"
zdej pa ti men razlož razliko v okusu med aktualovo galamo, debilnimi čuki z debilnim pepetom in ...ne vem ... natalijo verboten, pa še gadi
Presneto..pepe ni debilen, je pa namenjen najmlajšim, tako da če že nastopa ima ciljno/dotično publiko. Mmogrede lik Pepeta je zakon. pejt še ti tja jim boš pomagal peti..slavni ribič Pepe gre okrog sveta...