hahaha...
nic ni prefina, sej je ena kobila.
pac ne pase na slovensko prireditev zato ker je srbijanka.
nic ni prefina, sej je ena kobila.
pac ne pase na slovensko prireditev zato ker je srbijanka.
Ceca res ne pase na kurentovanje. Je mnogo prefina. Za poleg te horde divjakov v kožuhih bi veliko bolje sedli kaki hardkor Krajišnici....
Dejansko bi pasali na kurentovanje....najbolje kar Rammsteini...
Poglej priponko 63104
Odlično napisano in se strinjam, ta čefursko-šminkerska scena res ne paše med kurente. V rock / punk / metal vodah bi za kurentovanje našli bolj primerne glasbenike in poslušalce.Ceca res ne pase na kurentovanje. Je mnogo prefina. Za poleg te horde divjakov v kožuhih bi veliko bolje sedli kaki hardkor Krajišnici....
Točno tako. IMHO je problem v glasbeni zvrsti in niti približno ne v tem, da kot Srbijanka na slovenski tradicionalni prireditvi nima kaj počet. Sem kar malo pobuljil, ko sem videl post od msenjurja, takšno razmišljanje bi bolj kakšnemu ksenofobnemu nacionalistu pripisalta čefursko-šminkerska scena res ne paše med kurente.
Ti prideš ?Sj ste arsenoviĆa javno podprli.
Nč jokat zdj. Pejt gor pa boste plesali srbsko kolo
Eno so šege in običaji ter vse kar tradicionalno & geografsko spada zraven in balkanski frililili to pač ni, bodo to prej kakšne slovenske zadeve. Drugo je pa potem žuranje v šotoru kjer se pa dogajanje povsem logično prilagaja obiskovalcem in ker vemo da "samo milijon nas še živi" je potem scena takšna kot je - napol balkanska.Očitno še noben od vas ni bil v šotoru na Kurentovanju v Ptuju.
Poguglajte si goste zadnjih let.
Verdijevo Aido ne bodo predvajali ?pa sej je čist primerno za ptujsko klientelo.
Kaj je pisec hotel povedati?Eno so šege in običaji ter vse kar tradicionalno & geografsko spada zraven in balkanski frililili to pač ni, bodo to prej kakšne slovenske zadeve. Drugo je pa potem žuranje v šotoru kjer se pa dogajanje povsem logično prilagaja obiskovalcem in ker vemo da "samo milijon nas še živi" je potem scena takšna kot je - napol balkanska.
Pisec je hotel povedati, da Ceca na kurentovanje ne spada niti približno a vseeno razume zakaj se kljub temu tam znajde.Kaj je pisec hotel povedati?
Saj ne bo Ceca skakala med kurenti - v "šotoru" aka festivalski dvorani bo - tam pa jo bo gledalo/poslušalo "izbrano" občinstvo, ki bo plačalo vstopnino.
A nimate ravno v Lj največjih jugo žurk v privat lokalih? Včasih vam "jugovičke" zapojejo kar pred magistratom.
To je zgolj pustna povorka in predstavitve pustno/folklornih skupin dan prej, vse ostalo okoli "Kurentovanja" pa je ena velika (pol)privat čaga......... enim od najbolj poznanih tradicionalnih slovenskih kulturnih dogodkov.
Pa saj to pravim, kar narod želi, to narod dobi ne glede na neusteznost. Pa naj bo to Ceca na kurentovanju ali pa Golob na čelu vlade.Mile Kitić, Severina, Parni valjak, Jasmin Stavros, Grupa Vigor Mišo Kovač,... sami naše gore listi.
Ko voli nek izvoli. Jaz vem da tam mene ne bo.