Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
To je pač naslednja faza... saj smo že predebatirali.
Tako kot se "na komando" ne fiksaš s heroinom, kokainom in še čim v javnosti, tako se nekega lepega dne tudi ne boš več z nikotinom. Pa se lahko na trepalnice postaviš v svojem egoističnem kvazi liberalizmu.
Saj vem, da gre le za vprašanje časa in da bo kajenje prepovedano prej ali slej.
Mene bolj moti to enoumje, ta zaverovanost v svoje pravice, kjer retardiranci ne vidijo ne svojih grehov, ne pravic drugih ki jih kršijo oni.
To so praviloma isti ljudje, ki bi izvrševali sklepe Ustavnega sodišča le če so jim všeč, sicer pa jih ne bi. V naslednjem hipu pa imajo spet polna usta ustave, pravic ki jim jih le-ta daje, ipd.
Skratka gre za nenačelne izrodke, ki so nevarni za našo družbo in ki orgazmirajo ob pritlehnih populizmih ki s katerimi se norčuje iz njih Plemeniti.
Taki fašistki se zaradi vsega navedenega nimajo pravice pregovarjati o sprejemljivosti omejevanja kajenja.
Najprej naj pometejo pred svojim pragom, naj se oni odrečejo vsemu kar potencialno lahko moti mene, potem se bomo pa lahko menili.
Pri tem pa ne morejo uporabljati svojih vatlov in presojati kaj je nujno potrebno in kaj ne. Če oni odrekajo pravico presojanja drugim ko gre za njihove kršene pravice, se tej pravici odrekajo tudi sami, ko gre za tiste pravice, ki jih oni kršijo meni.
Oni pravijo da je kajenje razvada, ne pa veselje, užitek ali odvisnost, do katere bi lahko pokazali malček razumevanja.
Jaz pa pravim, da v mestih vožnja z avtom ni potreba, ampak razvada. Torej nepotrebna. Pika.
Ko se bomo strinjali vsaj toliko, da bomo priznavali drug drugemu enake pravice, pa se lahko začnemo pogovarjati. Do takrat pa niti slučajno.