Protikadilski zakon - dve leti kasneje

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj veš, če nimaš argumentov, si jih zmišljuješ, ali probaš spremeniti temo.
Ne se preveč živcirat.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Si ti tudi dohtar?
Če nisi, ne pametuj brezveze.
Če si, napravi raziskavo, kot sem jo predlagal jerneju.
In ne spodbijaj nečesa, kar ne poznaš.
smirk-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

No, potem mi pa pokaži te tvoje, z resničnimi dokazi, podkrepljene teorije
smile-1.gif
.

Prav smešni ste. Črno na belem ti pokažem rezultate raziskave o bremenu kajenja v Sloveniji, pa še vedno mislite, da veste več kot strokovnjaki na IVZ.

Ah ja, mladiči polni testosterona.

Izkušnje, splošna razgledanost ter nekaj pameti te pripeljejo do tega, da ne razmišljamo s tujimi možgani.
shocked-1.gif

Pa lep pozdravček.
aplauz.gif

Grem na enega
cheer.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Si ti tudi dohtar?
Če nisi, ne pametuj brezveze.
Če si, napravi raziskavo, kot sem jo predlagal jerneju.
In ne spodbijaj nečesa, kar ne poznaš.
smirk-1.gif

Mislim, da ni odgovoril tebi.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Lol... koliko so nekateri preobčutljivi.
Ko bodo tik pred operacijo pisali oporoke se bodo pa streznili. Pa verjetno bodo zahtevali zlate pipe, ker so toliko prispevali v zdravstveno blagajno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ah ja, zasvojenci, polni endorfinov po čiku ali pa adrenalina pred njim.

Izkušnje, splošna razgledanost ter nekaj pameti te pripeljejo do tega, da znaš razumsko ovrednotiti argumente ter predvsem izločiti faktor subjektivnosti in samovšečnosti.

Pa lep pozdravček.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz plačujem davek, da sem lahko v svojem stanovanju, za katerega sem plačal precej preveč denarja in je moje!

Jeba je, da so tudi lokali v privatni lasti.

S debilnimi zakoni ki funkcionirajo po principu represije se je začelo že prej kot pred dvema letoma. In bo le še huje.
bonk.gif

Evo, debili v Ameriki so že začeli:
Newyorški župan Bloomberg bi prepovedal kajenje tudi v parkih in na plažah

Prav zanima me koliko časa bo tole potovalo do nas, glede na to da povsem nekritično povzemamo vse idiotizme ki si jih omislijo zaplankani Američani. Če je treba gremo tudi v Afganistan. Bomo pa še nehali kaditi po komandi.
bonk.gif

Fak, koga si mi jemljemo za vzor!
uf-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Natanko o takem zgrešenem primerku kot si ti je pisal v soboto Dežuloviæ. Takole opisuje gospo Olgo H:

Gospa Olga je človeško bitje enaindvajsetega stoletja: samozavestno in samozadostno, neverjetno podobno človeku, vendar zaradi evolucije z zakrnelim občutkom za "solidarnost", primitiven socialni vzorec človekovih davnih prednikov.

Še sreča da je Dežuloviæ Hrvat in kotr tak genetsko nesposoben napisati kaj pametnega.
Ta pa še v Srbiji živi.

Še sreča, da je tako. Sicer bi te lahko bilo celo malce sram.
Čeprav je pa res, da sta za občutek sramu nujna vsaj dva predpogoja: kanček vesti in zrno zdrave pameti.
Pri tebi pa, kot bi bilo nalašč, ni moč zaznati ne enega, ne drugega.
Tako da samo bog ve kaj je res...
Pa saj je vseeno! Dežuloviæ je Hrvat, in to zadošča, anede?

Za tiste ki so sposobni prebrati in razumeti tudi kaj več od Telebajskov je tule še link do celotnega Dežuloviæevega teksta -> KOLUMNA

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

To je pač naslednja faza... saj smo že predebatirali.

Tako kot se "na komando" ne fiksaš s heroinom, kokainom in še čim v javnosti, tako se nekega lepega dne tudi ne boš več z nikotinom. Pa se lahko na trepalnice postaviš v svojem egoističnem kvazi liberalizmu.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ampak res!
Človek gre v park...
In to z avtom. Po možnosti dizlom, ker je ceneje, ane?
bonk.gif

Zakaj pa sploh hodiš v Tivoli in tam rineš svoj grd rilec v kadilce? Izogni se jim, placa je več kot dovolj.
Izvoli in se do nezavesti nadihaj svežega zraka s Celovške in Tivolske!
Najbolje pa bo, da greš v Sibirijo, ali se pa po Humarjevem vzoru zaplezaš v Himalaji.

Ponavljam!
Ko boste TI in tvoji somišljeniki nehal onesnaževati MOJE okolje, se lahko začnemo pogovarjati o tem kako vašim prefinjenim noskom in predvsem glavam bolanim škodi cigaretni dim.

Do takrat pa kot rečeno: Adijo, Himalaja vabi!
Pa ne pozabite na vrečke za smeti, da boste lahko pospravili za sabo!

Saj dreke za svojimi psi in mačkami že tako ali tako pobirate, kajne?
A da ne čisto zmeraj in povsod?
Ja kako je pa to mogoče???
Pa tako ste zagreti za čisto okolje?!
crazy1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Lol... kakšni obrambni mehanizmi se sprožajo tu na forumu. Zelo podobno kot pred uvedbo obstoječega zakona, ki nas je zaščitil pred dimom v gostilnah in lokalih.

Pa še eno glede pasjih drekcev, da ne boš spet čuden izpadel:
Na Rožniku, v hribih, po poljih ipd pasjih drekov niti slučajno ne podpiram prav zato, ker sem zagret za čisto okolje
wink-1.gif
. Naprej pa sam razmisli.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

To je pač naslednja faza... saj smo že predebatirali.

Tako kot se "na komando" ne fiksaš s heroinom, kokainom in še čim v javnosti, tako se nekega lepega dne tudi ne boš več z nikotinom. Pa se lahko na trepalnice postaviš v svojem egoističnem kvazi liberalizmu.

Saj vem, da gre le za vprašanje časa in da bo kajenje prepovedano prej ali slej.

Mene bolj moti to enoumje, ta zaverovanost v svoje pravice, kjer retardiranci ne vidijo ne svojih grehov, ne pravic drugih ki jih kršijo oni.
To so praviloma isti ljudje, ki bi izvrševali sklepe Ustavnega sodišča le če so jim všeč, sicer pa jih ne bi. V naslednjem hipu pa imajo spet polna usta ustave, pravic ki jim jih le-ta daje, ipd.
Skratka gre za nenačelne izrodke, ki so nevarni za našo družbo in ki orgazmirajo ob pritlehnih populizmih ki s katerimi se norčuje iz njih Plemeniti.

Taki fašistki se zaradi vsega navedenega nimajo pravice pregovarjati o sprejemljivosti omejevanja kajenja.

Najprej naj pometejo pred svojim pragom, naj se oni odrečejo vsemu kar potencialno lahko moti mene, potem se bomo pa lahko menili.
Pri tem pa ne morejo uporabljati svojih vatlov in presojati kaj je nujno potrebno in kaj ne. Če oni odrekajo pravico presojanja drugim ko gre za njihove kršene pravice, se tej pravici odrekajo tudi sami, ko gre za tiste pravice, ki jih oni kršijo meni.
Oni pravijo da je kajenje razvada, ne pa veselje, užitek ali odvisnost, do katere bi lahko pokazali malček razumevanja.
Jaz pa pravim, da v mestih vožnja z avtom ni potreba, ampak razvada. Torej nepotrebna. Pika.

Ko se bomo strinjali vsaj toliko, da bomo priznavali drug drugemu enake pravice, pa se lahko začnemo pogovarjati. Do takrat pa niti slučajno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Društvo za pravice odvisnikov", predsedni Zmagovalec Plavokrvni...

Argumentirana debata prevpovedana!

Dovoljeni izrazi in floskule:
- mi imamo prav
- kdor se ne strinja z nami, se moti
- ilustracije, primerjave in prispodobe so dovoljene le, če podpirajo naša stališča, sicer so prepovedane
- nam tak paše, ostali pa potrpite !

Ob štirih pa pol gedo vsi domov iz vrtca (en žal v parlament).

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Lol... kakšni obrambni mehanizmi se sprožajo tu na forumu. Zelo podobno kot pred uvedbo obstoječega zakona, ki nas je zaščitil pred dimom v gostilnah in lokalih.

Obrambni mehanizmi? Pred čem pa?
Če si morda spregledal - ne kadim in mi cigaretni dim smrdi. Zgolj meni osebno bi bil ta zakon prav všeč.

Priznam pa da me je strah enoumja, nasilnega uveljavljenja večinskega prav, zaplankanosti in ozkosrčnosti ljudi, pomanjkanja razumevanja za sočloveka...

@hooger:
Če je dajanje prednosti konsenzu pred vsiljevanjem svojega prav razlog za to, da se z nekom težko živi, potem imaš prav.

Nazadnje urejeno: