Protesti v Ljubljani

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
zakaj na lastne? sej protestniki hočejo da gre. Nej ap še plačajo volitve. V MB tega vprašanja ni

Protestniki zgleda,da hočejo,da Zoki ne gre.

17.05 Zoran Jankoviæ je pred Mestno občino Ljubljana šel mimo okoli 30 protestnikov in jim vehementno stisnil roko. Vse je lepo pozdravil. Poudaril je, da se ničesar ne boji, in verjame, da bo policija vestno opravila svoje delo.
http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/tri-proteste-v-ljubljani-spremlja-mnozica-policistov

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.108
113
blizu močvirne prestolnice
Če hočemo spremembe, morajo oditi tudi taki kot so Jankovič in skoraj vsi iz PS, Lukšič in skoraj vsi iz SD, Janša in vsi iz SDS, Desusovci, ter razni direktorji direktoratov ter seveda sodniki in tožilski ceh!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik turbox pravi:
Citat:
zakaj na lastne? sej protestniki hočejo da gre. Nej ap še plačajo volitve. V MB tega vprašanja ni

17.05 Zoran Jankoviæ je pred Mestno občino Ljubljana šel mimo okoli 30 protestnikov in jim vehementno stisnil roko. Vse je lepo pozdravil. Poudaril je, da se ničesar ne boji, in verjame, da bo policija vestno opravila svoje delo.
http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/tri-proteste-v-ljubljani-spremlja-mnozica-policistov

Kangler se tega ne upa :p

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.108
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zakaj ne pride kasnej? Pussy!

aplauz.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
156
63
Res ne razumem teh Ljubljančanom, obenem pa občudujem Mariborčane. Uprli so se korupciji.

Ljubljančani za razliko se niso, pa čeprav je Kangler prava mravljica v primerjavi z Zokijem, kar se korupcije tiče

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Jaz uporabljam preprost preskus tistih, ki govorijo, da so vsi politiki enaki:
Če so torej vsi enaki, potem predlagam, da na naslednjih volitvah voliš Janšo, saj po tvoje ni razlike. Si za?

Sem, seveda, ker sem ga tudi že volil. Pa sem bil zopet razočaran. Po duši sem liberalec in imam mamo, ki mi je že v rani mladosti izbila iz riti laž in krajo. Samo kvaliteta velja v življenju. Najbolj se bojim reklamacije in vse na svetu naredim, da ja ne bi do tega prišlo. Ker nič ni zame bolj groznega, kot da greš po cesti in te je sram!

Popolnoma iste vrednote pričakujem od naše vladajoče garniture. Zato tudi tolikokrat ignoriram volitve, kar sicer vem, da ni prav. Pa mi ti pojasni, kako naj moj glas vpliva pri teh kandidatih, ki se v bistvu izmenjujejo na vrhu že 20 let, naredijo pa nič v dobrobit Slovenije, veliko pa za svojo rit - težko dokazljivo, ampak občutki pa so in to močni! Pa ne samo pri meni. Razočaranje je veliko. Z mojim podpisom na volitvah pa to javno krajo samo legaliziram.

Janšo sem v preteklosti že volil, ker se mi je zdel v danem trenutku še najmočnejši od kandidatov. Nekako se mi zdi, da je treba kdaj tudi s palico po mizi udariti in on to zna, za razliko od Pahorja. Ampak evo - namesto da bi reševal državo, mu je prva naloga preimenovanje vojašnic in podrediti medije!

Brez veze, dokler pri nas ne bo uzakonjena osebna odgovornost, ne bo iz vsega skupaj nič! Pipistrel je šel ven, Jakopina sta šla ven, samo mi mali capli še optimistično vztrajamo tu ...
uf-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej je jasno,vazn,da je neki naredu za folk u lj....pa nima veze a je lopov. Neumn razmislajo. Se prav je vecina lopovov,ker bi vsi isto delal....jebes moralo. Pa sam na svojo rit mislt....men je kul,za druge me pa briga....pa a je lev al desn.omg!

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
156
63
Seveda je nekaj naredu, ampak jaka muda, če jih je še kako zadolžil in sedaj še dolgo dolgo ne bo mogli več nič naredit

Se tega sploh zavedajo?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Seveda je nekaj naredu, ampak jaka muda, če jih je še kako zadolžil in sedaj še dolgo dolgo ne bo mogli več nič naredit

Se tega sploh zavedajo?

Pa kje najdene podatke da je LJ ne vem kako zapufana??? A vse kar na 24ur.com preberete verjamete?
Vedno se gleda zadolženost na prebivalca!

Evole zapufanot občin leta 2009 www.finance.si/file.php?id=20166
in leta 2012 http://www.delo.si/gospodarstv...li-dolgovi.html - kliknite na tabelo.

In zdej napišite koliko občin ki so zakreditirane več ali podobno kot LJ, zgleda kot LJ.
...tisti ki se najdete v teh občinah, in sedaj pluvate po LJ...pojdite svojega župana vpašat.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.253
6.087
113
Zoki je prižgal novoletno okrasitev Ljubljane.
cheer.gif

Razsvetljena Ljubljana

V Ljubljani so prižgali 64 kilometrov luči, ki so jih obesili na drevesa in sedem smrek, tudi na največjo na Prešernovem trgu, ki je visoka 15 metrov.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik turbox pravi:
Citat:

Besede se da obrniti, slika (in predvsem ton) pa ne laže. In pravkar je bil po televiziji vidno razburjeni Zoki, ki z besedami "dajte nam mir" (ali nekaj podobnega) preganja novinarje, v ozadju pa se sliši huronsko žvižganje in klici "lopov si".

In to sredi "njegove" ljubljane.

P.S.: policija je potrdila da so vsi v petek prijeti huligani iz ljubljane. Tako da oenjanje žirovskih sds nacijev nekako ni več na mestu.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.486
1.589
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če hočemo spremembe, morajo oditi tudi taki kot so Jankovič in skoraj vsi iz PS, Lukšič in skoraj vsi iz SD, Janša in vsi iz SDS, Desusovci, ter razni direktorji direktoratov ter seveda sodniki in tožilski ceh!
Pozabil si na NSI!!!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
ker bedn naslov in članek. Uni so bli na Slovenski on je pa panično bejžal? Ker bi kao zihr obkolil. Kr neki