Protesti v Ljubljani

mistique

Guru
16. jun 2009
13.716
1.501
113
Emona / Carnium
Zdej lahko nehajo protestirat. Precednik je izvoljen.
hysterical-1.gif

Hahaha. Ta je bla pa dobra: "Zoki spoki!"
hysterical-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zoki je prižgal novoletno okrasitev Ljubljane.
cheer.gif

Razsvetljena Ljubljana

V Ljubljani so prižgali 64 kilometrov luči, ki so jih obesili na drevesa in sedem smrek, tudi na največjo na Prešernovem trgu, ki je visoka 15 metrov.

Zoki ma volovska muda
cheer.gif

KAPO DOL!
aplauz.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Lahko je imeti muda, če ti kordon policije na wolfovi odreže večino protestnikov stran. Če bi imel RES muda, bi šel na kongresnega ali pred parlament, in to potem zvečer.

Definitivno pa ima nejvečja muda med slovenskimi politiki (in v svojem okolju največjo podporo)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Še nisi slišal za t.i. neveljavne glasovnice?

Zdaj, se lahko politika izgovarja na vreme, proteste...in ne vem kaj še vse, če pa bi šli vsi volit in bi tisti, ki zdaj niso šli volit, oddali neveljavne glasovnice, pa bi bilo le-teh več, kot veljavnih bi bilo to neprimerno boljše sporočilo politikom, kot zdaj.

a lahko nehaš s tem sranjem? a lahko nehaš tupit gluposti okol?

če velecenjenim politikom ni jasno, da folk ni prišel na volitve, ke rjih ima poln anus, pol je to dost žalostno.

ampak verjamem, da si modeli rišejo laž o vremenu. no, potem naj se pa vporašajo kako bi te ovce za njmi šle v snegu, mrazu v vojno.
preveč radikalno. vojne ne bo.

no, so šli pa v posočje, pa železnike, pa še kam. narod za svoje gre čez drn in strn, al kako pravite janezi.

in nehite sprejemat neke floskule, laži in nehite jih braniti z nekimi bednimi otroškimi forami.

doma mulcu rec, mali, zuni je 2 mestra snega, treska, sneži, -20 je, sam pr sosedovih te čaka kinder jajc..pa da vidiš kako gre.

ps
na živce mi grete tisti, ki vedno valite krivdo na druge, iščete izgovore. poglejte resnici v oči. politiki..od a do ž vas ne hebejo 5%. manj k baba doma. a je to čudno? ni. a bo akj drugače? ne, dokler iščete izgovore za nehebanje in delate delitve.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Podobno je z demonstracijami softi, še vseeno protestira zelo mali procent ljudi, no, v MB sicer številka 15.000 ni več tako mala, ampak vseeno...

Vseeno oblastniki rečejo, da protestira manjšina in da pač...se vedno najde nekdo, ki je proti.

Konec koncev, če bi šli na proteste, vsi tisti, ki so volili tirka, bi bil to daleč največji protest pri nas, pa bi še vedno veljalo, da je pahor legitimno izvoljen predsednik.

Tisti, ki ne gre volit, je podobno, kot če ne gre na proteste. Doma, na kavču, je pač proti, ko pa je potrebno to pokazati, pa mu nekako ni, oz se mu ne da. Sporočilo je tukaj zelo jasno, ni dovolj proti, oz ni dovolj velike krize, da bi se premaknil. In to je tisti "izgovor".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no pa poglejmo mene

že lep čas sem kle označen za enzadovoljneža in nej pokam z vlakom, če mi kleni ok.. to sceno anjbrž poznaš?

in sem že x let nezadovoljen z delom države, političnim vodstvom itd.
to tut tukaj povem. to povem tut v kakem krogu prijateljev, znancev.
to povem tut na vsakih volitvah. jih ignoriram, ker se cenim mal več k 5 dek zenfa. da bom jaz hodil 500m do volišča obkrožat nezadovoljivo, ali pa oddajat enveljavno? ne, bom doma, ne bom se pustil motiti. al bo tapkal po alterju in se sproščal, se igral z otroci, mogoče delal, al pa enostavno bulil v tv.
a bom šel na proteste? v mraz, dež, med množice, ki ne veš kaj jim dogaja? ne. zakaj že. jaz sem svoje povedal na volitvah.

a rabiš še bolj civiliziran način sporočanja odjebite?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Vem, kaj hočeš povedati, do neke mere te razumem.

Ampak pasivni ljudje niso nikoli spreminjali zgodovine.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Citat:

Zoki ma volovska muda
cheer.gif

KAPO DOL!
aplauz.gif
Ljubljančani ste butli. Včeraj sem si rekel, evo to so prave demonstarcije, ko sem po TVju videl, da imajo ljudje v rokah slike Janše, Kučana, Tuerka, Jankoviæa in druge, se pravi ključne ljudi, ki so odgovorni za stanje v državi (krivec ni samo en!), obenem je bilo pa slišati "Maribor mi smo z vami".
Pol vam pa Zoki prižge lučke in ste blaženi. Res, Mariborčani si lahko veliko pomagajo z vami.
Pridite tudi naslednjič, vam bo Zoki častil kuhano vino.
hysterical-1.gif

Jeb.em.ti ozkogledneže, ki so prodani za male pare. Zajček, izvoli korenček, ...
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vem, kaj hočeš povedati, do neke mere te razumem.

Ampak pasivni ljudje niso nikoli spreminjali zgodovine.

kaj torej predlagaš?

demonstracije..ene 10 razgretih z avtomati..pa da spremenijo zgodovino?

a nismo mi demokratično kulturni? na protestih se lahko mirno stoji, nič ne meče, lepo govori in ne dere. politiki bodo to spoznali kot dejanje nezadovoljstva.
minimalna volilna udeležba pa vsekakor ni vreden znak nestrinjanja.

al je kako drugače?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Ja in kaj ti pomaga, če politiki to spoznajo, a misliš da se ne zaveda, da so nepriljubljeni? Pred volitvami pač malo populizmov namečejo, to pa je to.

Spremenit bi se moralo marsikaj, žal recepta za začetek sprememb ne poznam, ampak sem pa prepričan, da v dotičnem primeru Kanglerja, brez nasilja žal ne bo šlo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa dejva počas pelat zgodbo..pomret vse je enostavno

zdej maš 30% folka k voli, 70 nezadovoljnih.

kaj misliš o opciji, da se policija pridruži nezadovoljnim MIRNIM protestnikom? sej ej konec koncev 70% policije nezadovoljne, ali pa več.
in ti policaji lepo pohopsajo te naše politike in na Dob z njimi?
udar.
aha..sej mamo tut v vojski sliko 70% nezadovoljnih?

ali ne bi bilo za pričakovati, da mirni policisti, vojaki, protestniki anredijo mirni udar, čisščenje?
je verjetnost upora velika?
ja po številu sodeč jih je manj, vprašanje pa kako so zagreti. verjetno jih nekaj je, ampak se jih da obvladat. tudi 30% zadovoljnih s politiki je večinoma mirnih pasivnežev. večina jih je itak prepričanih v usodo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Ja saj to ne bi nič spremenilo, bi pač po ulici hodli skupaj, z rožicami, ali zakaj misliš da bi to bilo kaj drugače?

Drugo pa je, v MB, če ni policije, ulica linča kanglerja, tisto pa bi bila že fajn resna zadeva, ker, koliko vem, mora policija skrbet za red in mir

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
nisem omenil, da sem zajubljen v njega
evil.gif

pravim samo to, da je prvi in edini, ki se je sploh upal spustit v bližino...kar je glede na parole in situacijo pohvale vredno
aplauz.gif

ostalih sploh ni vredno omenjat...
bonk.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Noben ne podpira razsutja stvari,stavb,policajev. Js mislm,da vodilni,se prav Kangler,zoki in ostali enostavno vrzejo stevilo protestnikov v procente in k jim vrze vn 1 % prptestnikov se gladko nasmejejo in gonjo svoje naprej. Zato....Folk,treba je na cesto!!!!! Za stevilko! Ne pa doma po tvju pizdit pa bit kao proti....to ni nic!