kaj praviš na volitve?
žalostno, da desnica podpre barbiko?
žalostno, da abrbika pri taki udeležbi sploh sprejme pozicijo?
žalostno, da desnica podpre barbiko?
žalostno, da abrbika pri taki udeležbi sploh sprejme pozicijo?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Na koncu morajo vedno vse ljudje, ...-od zbiranja za reveže do huligane ukrotit, ....a socijalno in policijo, pa plačujemo za?Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ljudje bi enostavno morali vsakega z masko dol vržt, pa ga slečt.
Dajmo pol še sodstvo ukinit in bomo še sodili sami
Manjšina, večina je pokazala, da noče nobenega več od tehCitat:
Dojemite - volilci smo pokazali, da hočemo sodelovanje.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sodelovanje se je pokazalo ko je SDS rušila reforme... seveda sedaj ko se je veter obrnil pa podpirajo (te) pahorja. kao da je boljši kot turek... a je samo zlizan s JJ... ker pač želi pozornost...
drugače pa daj, nigl razsvetli me kakšna konkretna vloga je predsednikova... razen da je vrhovni poglavar SV...
aja okurca lahko predsednika vlade... jim reče da ni ok to kar delajo... tega pa določeni nočejo slišati.. .so le zdelel pr koritu...
Večina je pokazala, da jim je vseenoCitat:
Uporabnik capl pravi:
Manjšina, večina je pokazala, da noče nobenega več od tehCitat:
Dojemite - volilci smo pokazali, da hočemo sodelovanje.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
je pa zanimivo da so že zdavnaj ta desni podprli pahorja (u bistvu so "minirali" svojga zvera...)
zanimivo da so lansko leto pluval čez njega... uničeval reforme... zdej pa podpora...
Ja, sj vem, tako si eni prestavljate demokracijo,......a veš, tudi bojkot, je ene sorte volitve in izraz mnenja.Citat:
... Jaz bi dal vsakemu, ki se neupravičeno izogne volitev 10EUR kazni!
Ja, je naredu, ampak tudi jst lahko marsikaj naredim s kreditom, ki ga bo plačal nekdo drug, pa moj sosed tudi, pa kelnarca z našega bifeja tud.....Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Folk je neumn,pa se se kar daje levi desni. Al so pa doma ker jim je cist uredu. A vseeno upajo na se boljse case
...nardil za to pa nebi nic. Ce damo v procente je en procent folka na cestah,to ni dovolj. Pa zoki lopov jim je pri srcu,ker je velik naredu za lj....wrong! Je naredu,ampak to ne opravicuje dejstva da krade. Folk je se kar slep ocitno.