Protesti v Ljubljani

erikson

Guru
25. avg 2007
22.254
6.087
113
Brez investicije lahko samo čakaš, da se bo zgodil čudež. Lahko pa zgradiš in se odplačuje s parkirninami. Tako kot povsod po svetu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, saj to je vse ok, mene bolj tisti del zanima koliko je stalo in koliko bi moralo stati.

Torej klasika za Slovenijo in Zokija.

Kdo vse se je okoristil iz preplačanega posla, ki je verjetno tudi podpovrečno izveden, torej slabe kvalitete.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Zgodba bi verjetno postala zelo zanimiva, če bi videli kolko so stale, kdo je gradil in komu je kapnilo mimo.

Vsaka slaba stvar ima tudi svojo dobro plat. Boljše, da je mimo kapljal (šprical) denar, kot pa materijal. Zaenkrat še vse stoji. Drago sicer, ampak stoji.
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
A ti poznaš samo investicije z davkoplačevalskim denarjem? In katere investicije natančno si si zamislil? A 1,2 milijarde v TEŠ6 ni dovolj? Ali je 8 milijard, ki si jih je sposodil Pahor kaj zagnalo gospodarstvo, a so banke sanirane?

Kaj pa če bi država prodala deleže gospodarskih družb v katerih nima kaj početi. V državo bi priteklo kar nekaj denarja. Kaj pa če bi dokončno liberalizirali okolje in nehali ovirati tujce pri vstopu v Slovenijo in preuredili delavno-pravno zakonodajo tako, da bi ščitila dobre delavce in ne lenob?
Potem bi prišle investicije, brez da bi državi bilo potrebno karkoli investirati.

Če pa misliš, da naš bodo rešile investicije v gradbene jame in beton - potem...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Zgodba bi verjetno postala zelo zanimiva, če bi videli kolko so stale, kdo je gradil in komu je kapnilo mimo.

Vsaka slaba stvar ima tudi svojo dobro plat. Boljše, da je mimo kapljal (šprical) denar, kot pa materijal. Zaenkrat še vse stoji. Drago sicer, ampak stoji.
grin1.gif

Bomo govoril po prvem resnem potresu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ravno zaradi tega, ker znam brati, sem ti napisal : hudo enostransko. Navajaš napačne podatke - in edini "grešniki", ki jih imenuješ, so "desni". Prozorno.

Ni res, nikoli nisem favoriziral katere koli vladajoče strani. Obe struji sta skozi zgodovino delali iste svinjarije, le da vsaka zase in za svojo korist!
Nisem nikakršen politik in nikoli nisem bil politično opredeljen, niti v 80. letih, ko so bili tovrstni pritiski kar resni. Sem čisti tehnični človek in Bog mi je dal pamet, da lahko vidim, kam pes taco moli. Iz tako čistega tehničnega stališča so mi zadeve tudi jasne. Ja, tudi v Boga verujem!

V tehniki vladata matematika in fizika. Tu je lahko plus samo plus in minus samo in zgolj minus! Ne pa tako kot v ekonomiji in v bistvu vseh družboslovnih vedah, kjer je zelo enostavno narediti iz minusa dobiček in obratno!

Kako si lahko izplača nek manager miljonsko odpravnino, æe je pa zapustil firmo v rdečih številkah?

Nigel, s spoštovanjem itd, vedno si pronicljiv v debatah, ampak zakaj te vedno zanese v desno smer? Ali ne vidiš, da naš avto že dolgo ne gre več po sredini ceste in bo vsak čas padel v brezno , na desni ali na levi - saj je vseeno, brezno je brezno!

Desni in levi nimajo nič opraviti z gospodarstvom. Gospodarstvo je neodvisno od politike in zanj so drugačna pravila. Pa ravno gospodarstvo je tisto, ki državno politiko drži pri življenju in ne obratno, kot je pri nas praksa. Če mi to potrdiš, bom še naprej verjel v tvojo kompetentnost, sicer pa ne!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.109
113
blizu močvirne prestolnice
Zato, ker si nalagal, vse kar si napisal, so naredili Drnovšek in njegova banda! Tudi Cerkvi so levi dajali pufe, vprašaj kdo so bili nadzorniki in direktorji takrat!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.109
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kriminalec = kriminalec - pa če ima zvezdo na čelu ali križ za vratom

Sem kaj rekel da ni res? Mislim pa da je večji problem v tistih kateri so dajali pufe! Recimo, danes je v parlamentu oseba katera je bila v NS NKBM, seveda je zelo pametna, celo v pingvinski stranki je, pa vendar nima slabe vesti glede tega.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
a lahko kaj spregovorimo o pogačniku in njegovem "uspešnem" delovanju?

Pogačnik je bil uspešen dokler se ni zamenjala vlada.
K sreči je sedaj njegova stavba prazna in s tem nategovanje državljanov zaključeno.

Le KK bitch bi še morala odgovarjati, pa bi bilo.

Lepo, da si spo,nil nanj.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
marko pogačnik - nekdanji član nsi in glavni na SOD -u ko so "uspešno" prodajali državne deleže v slovenskih firmah

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj zdaj bo prevzel holding. Zato se nasmiha vedno pri tej zadevi.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ljudje bi enostavno morali vsakega z masko dol vržt, pa ga slečt.
evil.gif
Na koncu morajo vedno vse ljudje, ...-od zbiranja za reveže do huligane ukrotit, ....a socijalno in policijo, pa plačujemo za?
confused-1.gif

Dajmo pol še sodstvo ukinit in bomo še sodili sami
evil.gif