Prometni kolaps Medvode / Medno ?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem že en 3x napisal: naverite se na kup iz Medvod, Šk. Loke ipd (bi se hitro moralo zbrat par jurjev ljudi), pa v Lj pred DRSC oz. v DRSC red naredit. Če je treba, pa še na ministrstvo.

Kakšna je pa krivda DRSC pri vsem skupaj? Če ne dobijo denarja ne morejo obnovit. Ali je tu še kako politično ozadje?

Ozadje je mačehovsko obnašanje vlade do česarkoli, kar ni njihov neposredni parcialni interes. Za banke bomo zmetali milijarde, ne spraskamo pa denarja za par faking mostičkov. Za tole svinjarijo bi moral letet najprej minister, potem pa še vlada.
jezen.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem že en 3x napisal: naverite se na kup iz Medvod, Šk. Loke ipd (bi se hitro moralo zbrat par jurjev ljudi), pa v Lj pred DRSC oz. v DRSC red naredit. Če je treba, pa še na ministrstvo.
Sem ti napisal: zakaj tega ne organizirate pri AMju? Lahko pritegnete še Velenjčane....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Kakšna je pa krivda DRSC pri vsem skupaj? Če ne dobijo denarja ne morejo obnovit. Ali je tu še kako politično ozadje?

Ozadje je mačehovsko obnašanje vlade do česarkoli, kar ni njihov neposredni parcialni interes. Za banke bomo zmetali milijarde, ne spraskamo pa denarja za par faking mostičkov. Za tole svinjarijo bi moral letet najprej minister, potem pa še vlada.
jezen.gif

Samo pravim, ker se zliva jeza nad njimi, pa po moje sami niso krivi za stanje. No čeprav je zgleda ta Ficko z vsemi žavbami namazan, kolikor je bilo videt v nekaterih medijih. Član katere stranke pa je? Najdem ga samo v nekaj člankih na SLS-ovi strani, kar bi se tudi skladalo s prenovo kapelice z denarjem za ceste.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
no, del krivde vseeno nosi DRSC. na direkciji so namreč dobro poznali stanje mostov, pa so vseeno dajali prednost sanacijam drugim, recimo manj prometnim odsekom. omenjene mostove pa so prišparali za konec, da so lahko z njimi naredili pritisk na ministrstvo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.147
113
Obnova kapelice na stroške DRSC je imela prednost pred mostovi.

Ficko je imel pač svoje prioritete.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Kakšna je krivda DRSC? Oni do po zakonu dolžni vzdrževati ceste. Konec debate.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem ti napisal: zakaj tega ne organizirate pri AMju? Lahko pritegnete še Velenjčane....

Bomo z veseljem poročail in podprli protestnike.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

...za kar potrebujejo denar. Ki pa ga dobijo ali ne dobijo od ministrstva. Vsaj tako jaz razumem situacijo.

Zato me pa zanima kakšno politično ozadje imajo te polovične zapore, zakaj se ne dodeli denar.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To pomeni da si:
-ne upate
-se vas ne tiče...

Vsi bi samo z veseljem stopili na koncu zraven in se fotografirali... Z operativo se naj pa drugi hecajo. Bah. Čisto isti vzorec sem doživel v petek.

@all: tisti ki se vizite skozi Vidice, bodite pozirni na oglasno tablo na križišču pri semaforju pri gostilni... Da ne boste marca po nepotrebnem obtičali v koloni ob izvajanju protesta CI...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

...za kar potrebujejo denar. Ki pa ga dobijo ali ne dobijo od ministrstva. Vsaj tako jaz razumem situacijo.

Zato me pa zanima kakšno politično ozadje imajo te polovične zapore, zakaj se ne dodeli denar.
Ministrstvo ga pa dobi kje? Od davkoplačevalcev... Se pravi po tvoji logiki morali protestirati pri davkoplačevalcih???
bonk.gif

Protestira se pri tistem, ki je direktno odgovoren. DRSC. Če oni to ne morejo zagotoviti, naj oni protestirajo stopnico višje...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Včeraj ob sedmih zvečer sem šel iz Lj čez Medvode. Se mi je ravno prižgala zelena in sem šel brez ustavljanja skozi
smile-1.gif
, sporočite kako bo jutri zjutraj!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Bolj šlampasto res nebi mogli narediti, upam, da bo kakšna nesreča, ker semofor je čisto na ovinku
bonk.gif

Jutri zjutaj bo res pestro, ko bom šel v službo
uf-1.gif

Ali je kakšen kandidat, da bi se dobili ponoči in zmetali tiste plastične stožce in semaforje za cesto
aplauz.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Ministrstvo ga pa dobi kje? Od davkoplačevalcev... Se pravi po tvoji logiki morali protestirati pri davkoplačevalcih???
bonk.gif

Protestira se pri tistem, ki je direktno odgovoren. DRSC. Če oni to ne morejo zagotoviti, naj oni protestirajo stopnico višje...

Menda so "protestirali" na ministrstvu, pa se seveda nič ni zgodilo. Za to svinjarijo bi moral letet najmanj minister.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

To je njihov problem, ampak zrihtat morajo.

trance0

Fizikalc
13. jan 2013
487
25
28
Slovenija
Zaradi pritiskov javnosti in zelo verjetno neznosne gneče v konicah se bo bržkone dokaj hitro 'našel' denar za najbolj kritične odseke cest. Upam le, da se ne bo že pred sanacijo zgodila kakšna huda prometna nesreča.

P.S.: Prispevek o financiranju obnove kapelice je najbrž tipični pokazatelj kako denar, ki bi moral iti v pomembne infrastrukturne projekte, odteka drugam...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Del denarja se je že našel - pa da ne bom se enkrat pisal si poglejte tukaj.

Gorenjci in Zasavci še morate dvigniti glas - drugače bodo zapore še 2015 al 2016.
crazy1.gif

Aja - spomladi bodo objavljeni rezultati pregledov se nekaj premostitvenih objektov (20? se ne spomnim koliko tocno). Pazi sad: K sreči ni noben od teh na kakšni pomembnejši cesti (cesti prvega reda) - bodo pa sledile seveda omejitve tudi na teh objektih.
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Bomo z veseljem poročail in podprli protestnike.
Značilno.

Mar nisi ti nekaj povezan z neko avtomobilistično revijo? Ali intelektualni doseg in mnenjski vpliv te revije ne presega opisovanja poteka bočne linije avtomobila doseglivega 0,01% Slovencem?
Mar novinarji ne delate v interesu javnosti? Mar niste "sedma sila"? Ste "sedma sila", ko je treba hujskati in podpihovati, ko pa drek prileti v ventilator ste pa samo "neodvisni" popisovalci stanja? Če že toliko jajc nimate, da bi vi, kot vodilma avto-moto revija organizirali voznike iz vse Slovenije (ni težava samo Medno), potem pričakujem vsaj kakšen uničujoč članek o (ne)delu AMZS. Zakaj natančno že obstaja AMZS? Da dobro živi na račun monopolnega posredovanja na AC? Zmorete vsaj to?

Dokler v vaši reviji ne bo konkretnih korakov, tako dolgo ti tudi na forumu ni treba podpihovati slabe volje in hujskati k protestom. Walk tha talk ali pa STFU.