Prometni kolaps Medvode / Medno ?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem že en 3x napisal: naverite se na kup iz Medvod, Šk. Loke ipd (bi se hitro moralo zbrat par jurjev ljudi), pa v Lj pred DRSC oz. v DRSC red naredit. Če je treba, pa še na ministrstvo.

Kakšna je pa krivda DRSC pri vsem skupaj? Če ne dobijo denarja ne morejo obnovit. Ali je tu še kako politično ozadje?

Kakšna je krivda DRSC? Oni do po zakonu dolžni vzdrževati ceste. Konec debate.

...za kar potrebujejo denar. Ki pa ga dobijo ali ne dobijo od ministrstva. Vsaj tako jaz razumem situacijo.

To je njihov problem, ampak zrihtat morajo.

Jaz ti pa iskreno želim in privoščim, da tako pronicljiv um postane direktor firme, zdajšnje ali kake druge.

Pa da te potem ko lastniki enkrat preveč pipco zaprejo in ne bo cvenka za plače, delavci na kol nataknjenega ven iz pisarne nesejo.
Ker to je tvoj problem, denar za plače zrihtat moraš.

Točno tako, moraš. Če ne znaš/zmoreš, lahko vedno daš odpoved (in jasno poveš, zakaj si jo dal).

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...kzs

No danes zjutraj se je pot iz Lj. v ŠKl dobro iztekla.
Čakanja v Mednem ni bilo, prišel ravno na zeleno. Je pa na zapori bila policija in dva cestna delavca sta ročno odpirala/zapirala vsako smer tako, da so čas odprtja prilagajali številu nabranih vozil na vsaki strani.
V smeri proti Ljubljani je bila recimo ob 6.45 kakšnih 150 m dolga kolona čakajočih.
Bomo videli kako bo popoldne za nazaj..

Ob 7:25 proti LJ ni blo gužve, očitno ste šli vsi po stranskih poteh. Promet je uravnavalo 5 ljudi (4 darsovci + 1 policaj). Kolk nas to dodatno stane?
Ob 17:20 iz LJ je bila mal večja gužva, promet je urejal semafor. Semaforje so pa tko trapasto namestili, da svet to še ni vidu, ravno na ovinku, nič ni pregledno. Dej prosim ne vozite zdej tam kot pri norcih, bolj na izi.

majč

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Nič nas dodatno ne stane, ker je ta folk itak tam v službi in so zaposleni za 8 ur. Nekaj pač morjo delat.

Rahlo pa dvomim, da je tam bil DARS, saj je to izven njihovih pristojnosti. Lahko se pa motim.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Po moje je hotel napisat DRSC-jevci.
grin1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Zdej ne vem ali se vsi tega mostu izogibajo, samo včeraj in danes zjutraj še nisem videl tako prazne ceste
smirk-1.gif

Tudi popoldne sem čakam max. 10 minut, sem bil hitrejši kot tisti, ki so šli okoli mimo hotela.
cool-1.gif

Če bo ostalo tako naj bo most kar zaprt
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Policaji mahajo naj pospešijo. In morda potem šefi kolon celo pospešijo na več kot 60 km/h na tem odseku.
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Saj moraš tudi v rdečo zapeljati, ker policaj je nad semaforjem po hiarhiji. Vsaj ko sem jaz izpit delal.
Lahko pa da bo sedaj policaj mahal za pospeševanje, dvesto metrov naprej pa nekdo z liziko, ker te bo kolega nameril.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Lahko pa da bo sedaj policaj mahal za pospeševanje, dvesto metrov naprej pa nekdo z liziko, ker te bo kolega nameril.

Zjutraj na radiu je že bilo, da je radar v Mednem.
hysterical-1.gif

Je pa res, da policaj maha na odseku 90, radar pa je na odseku 50, 300 metrov stran.
tongue-1.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
Dejansko je vožnja s konstantno hitrostjo še najbol tekoča in ustvarja najmanj zastojev.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Ampak večina konstantnežev ne vozi tako zaradi tekoče vožnje in neustvarjanja zastojev, ampak zaradi pišmeuhovskega odnosa do cestnih pravil in signalizacije, ker se usedejo za volan in odpeljejo s takšnim avtomatizmom kot se doma sprehodijo do smetnjaka in nazaj. Se pravi z možgani na off.

Back on topic: če prav razumem zapisano na tem odseku tudi med rush hours ni pretirane gužve? Če se človek takole znajde v Škofji Loki in se dopoldan (ne pred 9h) odpravi proti Šentvidu, ni nobenega razloga za ovinek čez Kranj in na AC?

Nazadnje urejeno:

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Do danes je bilo tudi ob 7h zjutraj cesta normalno prevozna - bila je tudi bolj prazna kot prejšnji teden!

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmm zanimivo...

a v zaporo pri dolu se pa ne spuščate?

me zanima kakšna je tam situacija...zna biti še huje kot v mednem...

Včeraj zjutraj proti LJ ob 6:20, kolona 8 vozil, čakalna doba 15 sekund.

Včeraj zjutraj proti LJ ob 6:55, promet urejala 2 policista, brez čakalne dobe.

Včeraj popoldne proti Dolu ob 16:15, promet urejala 2 policista, brez čakalne dobe.

Danes zjutraj proti LJ ob 6:10, semafor v smeri LJ ugasnjen, v smeri Dola utripala rumena luč. Nobenih zastojev z nobene strani.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz to nebi preveč naglas govoril okrog, ker bodo sedaj vsi, ki si iščejo druge poti šli spet po tej cesti. Ker so prej bili zastoji že brez semaforja, pa da bi sedaj s semaforjem bilo boljše...

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Zapora pri Mednem je očitno naredila tisto, kar si okoliški prebivalci Mednega želimo že dolgo - preusmerila Škofjeloško in Kranjsko brezvinjetno maso vozačev, da so ubrali druge poti. Mogoče so se celo odločili za uporabo avtoceste (križ božji pa tooooooolk draga je vinjeta)

KrEden

Zelenc'
10. avg 2010
16
0
1
Lustall
Citat:
Uporabnik krko pravi:
. . .

Včeraj zjutraj proti LJ ob 6:20, kolona 8 vozil, čakalna doba 15 sekund.
Včeraj zjutraj proti LJ ob 6:55, promet urejala 2 policista, brez čakalne dobe.
Včeraj popoldne proti Dolu ob 16:15, promet urejala 2 policista, brez čakalne dobe.

Danes zjutraj proti LJ ob 6:10, semafor v smeri LJ ugasnjen, v smeri Dola utripala rumena luč. Nobenih zastojev z nobene strani.

Da te dopolnim glede Zasavske ceste in mosta čez Mlinščico:

- Za včeraj zjutraj proti LJ okoli 6:20 ure (še brez policajev) lahko potrdim tvojo navedbo (kolikor se spomnim).
- Za včeraj popoldne iz LJ okoli 16:25 ure je bila "čakalna" doba vsaj (kolono sem potem zaobšel) 5 minut, tako da dvomim o tvoji navedbi, je pa v približno desetih minutah in ob špicah možna tudi takšna sprememba.
- Za danes zjutraj proti LJ okoli 6:20 ure (policaja sta se ravno razkomotila) je bil zastoj (že) za vsaj 5 minut.

Zgleda, da imaš dober tajming!
wink-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Šuti bog te jeb'o
evil.gif

Ne govori neumnosti, da se ne bodo spet mase usule nazaj na Medno. Danes je bila gužva za popizdit!
grims-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Nekje sem prebral, da bodo urejali promet "ročno" še danes, od jutri naprej samo semaforji.