Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A ne gre proga spodaj?
pa resto sem jaz nekaj zamešal
Si mogoce imel v mislih nadvoz v Stanezicah, kjer je spodaj ena makadamska cesta in po njej prides v Tacen ...
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A ne gre proga spodaj?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In kaj bo? Za vodiško obvoznico so jasno povedali da ni denarja. Pa bi jo morali že 1984 zgraditi (torej se vleče še iz juge). Na to, da bo CI izvedla protest (sprožanje semaforja na prehodu za pešce) pa so poslali policijo, ki je vodstvo CI obvestila da bo oglobila vsakega z 400€ zaradi oviranja prometa?!
Ali denar je ali ni je irlevantno, DRSC je dolžan zagotovit da so ceste normalno prevozne. Kako dobi denar, je problem šefa DRSC, ampak če ne opravijo svojega dela, so zreli le za KO, ampak za malo obiska z ulice.
Je direktor DRSC ovadil tiste, ki so jim vzeli denar (minsiter/vlada)? Ni. Je denar, ki ga mora DRSC dobit, da izpolnijo svojo zakonsko obvezo, od vlade zahteval na sodišču? Ni. Je, če vse to in še kaj drugega, odpove, odstopil? Ni. Potem je kriv. Pika.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A ne gre proga spodaj?
Si mogoce imel v mislih nadvoz v Stanezicah, kjer je spodaj ena makadamska cesta in po njej prides v Tacen ...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In kaj bo? Za vodiško obvoznico so jasno povedali da ni denarja. Pa bi jo morali že 1984 zgraditi (torej se vleče še iz juge). Na to, da bo CI izvedla protest (sprožanje semaforja na prehodu za pešce) pa so poslali policijo, ki je vodstvo CI obvestila da bo oglobila vsakega z 400€ zaradi oviranja prometa?!
Ali denar je ali ni je irlevantno, DRSC je dolžan zagotovit da so ceste normalno prevozne. Kako dobi denar, je problem šefa DRSC, ampak če ne opravijo svojega dela, so zreli le za KO, ampak za malo obiska z ulice.
Je direktor DRSC ovadil tiste, ki so jim vzeli denar (minsiter/vlada)? Ni. Je denar, ki ga mora DRSC dobit, da izpolnijo svojo zakonsko obvezo, od vlade zahteval na sodišču? Ni. Je, če vse to in še kaj drugega, odpove, odstopil? Ni. Potem je kriv. Pika.
Je odstopil, Ficko namreč.
Dokler je za nič dela dobival lepo plačo pa še kakšne % kje, je bil nenadomestljiv, sedaj pa....
Citat:
Uporabnik tony pravi:
saj ima trasa cel kup tunelov čez male kuclje (bog ve, da hribov v Pomurju ni) - če je že bilo treba tam peljati traso, bi lahko delali vkope čez vse 4 pasove kot na Dolenjki.
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Ni tam malo pred Lendavo en taki tunelčič?
Aha, neka vrsta nadvoza je (več komadov):