Prometna

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
kako pa bi bilo v takšni situaciji. Nekdo zavija v desno in naredi malo širši ovinek in ima desni smernik, med tem pa ga poizkuša nekdo, ki se mu zelo mudi prehitevati po desni? Saj vem malo smešna situacija, ampak zelo možna.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
ce je nekdo vozil pred tabo, zavil desno (malce na siroko), ti pa si sel za njim in se skusal zrinit po desni mimo, si kriv ti ker ga v koncni fazi nimas kaj prehitevat v kriziscu (sploh ne po desni) poleg tega gre za nevarno voznjo. Ce sta zavijala na dvopasovnico in je on recimo s polovico avta zapeljal na levi pas pa se lahko tud nejga strafa ker nima kaj po levem pasu vozit. Ampak povzrocitelj bos se vedno ti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Pa že takrat je bilo tisto da mora vretence imet neki konkretni zamak da se prizna poškodba...je prav določeno kolikšen zamak more bit.

Ni bilo in še zdaj ni, ko gre za AO. In dobiš odškodnino, če pač trdiš, da te boli, greš na urgenco, poškodbamehkih tkiv, ovratnic ipd ...
Drugače je pa pri AO+, to so uvedli zaradi goljufij ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
jaz pa sem mislil, da je tisti, ki je pijan vedno kriv
confused-1.gif

Se ti zdi to logično?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
kako pa bi bilo v takšni situaciji. Nekdo zavija v desno in naredi malo širši ovinek in ima desni smernik, med tem pa ga poizkuša nekdo, ki se mu zelo mudi prehitevati po desni? Saj vem malo smešna situacija, ampak zelo možna.
Saj to se redno dogaja v križiščih samo, da pri zavijanju v levo in ne v desno. Če se postaviš pravilno v križišče po "avtošolsko" te skoraj vsak po notranji strani "prehiti"
bonk.gif

Balkanci.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pač...mi smo se pogovarjali....predvidevam ,da če pokličeš rešilca brez potrebe se ga verjetno tuddi plača.To je tekla debata med udeleženci,policijo in reševalcem.Drugače pa ne vem ,če ga je plačala in če se ga sploh plača.

Pokliči policijo brez zveze ,samo njihova ura je draga kot sam hudič.......to pa je iz prve roke....sosed od moje babice je klical policjo ,da ga je babica napadla-fizično......a bla je pa ta čas na njivi......aja....pa tisti sosed je bil na pol mlajši od naše babice takrat.......no ma je moral plačat ,da so prišli gor brez zveze in je takrat znašalo 200 mark na policaja na uro...prišla sta pa dva.
Da je pa plačal je pa povedala njegova mati....je bil pa tip alokoholik...pa ga je malo sral okrog.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Pač...mi smo se pogovarjali....predvidevam ,da če pokličeš rešilca brez potrebe se ga verjetno tuddi plača.To je tekla debata med udeleženci,policijo in reševalcem.Drugače pa ne vem ,če ga je plačala in če se ga sploh plača.

Pokliči policijo brez zveze ,samo njihova ura je draga kot sam hudič.......to pa je iz prve roke....sosed od moje babice je klical policjo ,da ga je babica napadla-fizično......a bla je pa ta čas na njivi......aja....pa tisti sosed je bil na pol mlajši od naše babice takrat.......no ma je moral plačat ,da so prišli gor brez zveze in je takrat znašalo 200 mark na policaja na uro...prišla sta pa dva.
Da je pa plačal je pa povedala njegova mati....je bil pa tip alokoholik...pa ga je malo sral okrog.

Ne plača se teh stvari.
wink-1.gif

Ona je poklicala 112 kjer so jo vezali na PHE ali reševalno postajo. Tam se je dispečer ali zdravnik odločil za izvoz in s tem je stvar zaključena kar se tiče plačila. Ok če se na licu mesta ugotovi drugačno stanje in gre za očitno zavajanje potem se lahko napiše račun.Glede na to da so gospo odpeljali pa ne.