Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Glava je prišraufana na blok in ni več povratka. Narejene so bile še določene modifikacije na menjalniku. Sedeži so notri. Je pa še ogromno za narediti in dejansko se je sedaj pol leta malo "zaspalo".
Drug teden je še drag race na Grobniku in za tja se pripravlja sedaj RS2, potem se bomo pa resneje lotili S1 in plan je, da se še pred snegom vozimo
30.08 v soboto in 31.08 v nedeljo sta dve dirki na Grobniku. Kvalifikacije se pričnejo okoli 10 do 11h, potem je malo pavze, potem okoli 13h začnejo tapočasni in ponavadi rata zanimivo po 16h uri vse do večera.
Vsi pridejo pokazat najboljše kar premorejo. Slovenski RS2 se bo potrudil izboljšati rekord nizkih 10s in če bo vse po planu, bo šlo pod deset sekund
V soboto zvečer je kao fešta na pisti, ker kaka tretjina tekmovalcev kampira na pisti. Druga tretjina gre v najete sobe, ostali pa domov. Mi bomo prespali v sobah. Načeloma neke hude fešte ni, le par pijač, ker so vsi zmatrani.
Nevem če se ti splača iti dol pogledat, jaz sem bil že dvakrat pa obakrat razočaran, organizacija na psu, finalne vožnje se dogajajo ob popolni temi (lani skoraj tuš udaril avto), pa vse se vleče pa vleče. Raje se idi samo kopat bo več haska, samo zaradi 402 dirke se sigurno nebi več peljal na grobnik.
Potem to ni v "rangu" slovenj gradca ali MS. Sicer sem bil tam pred 3-4 leti ampak takrat se mi je kar OK zdelo. Zdaj bi pa mal obudil "spomin" pa ovinek čez Reko do Kopra naredil. Mogoče si bi še mal "njhovo" ogledal (Učka?)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.