Prodajajo se dihurčki

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Koliko pa to kaj stane?

"Rabljenega" s kletko lahko dobiš tut đabe na podarim.si, sicer pa odvisno na bolhi so od 60-120, odvisno od "kvalitete",
ali so čipirani, cepljeni, enako kot kak buldog, lahko dobiš kaj osnovnega brez vsega za 350€, lahko pa šampijona za 2.350€...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Stanejo do 80eur, v Tucano v BTCju ga pa lahko vidis, stane pa 180eur.

@Malcom: Kaj pa tisti Ruški jazbec, to bi mene imelo imeti, ma kdo to ali podobnega?

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Za dihura je fajn, če ima čimveč prostora na voljo - najraje imajo če so prosto spuščeni v stanovanju. Ker so to zveri, in ne glodalci, tudi ponavadi ne uničujejo stvari v stanovanju (izjema je kakšna sedežna
smile-1.gif
), ne bo pa se zgodilo da bi vam obglodali omare, stole, mize...
Je tud neverjetna razlika, med dihurjem, ki recimo živi v stanovanju spuščen, med ljudmi ... in takim, ki je zaprt v kletki.

Ne prehranjujejo se z lepilom
smile-1.gif

Cena je mogoče kar visoka za nekatere. Poznam ljudi, ki dihurčke prodajajo za 300€, na bolhi pa najdeš ljudi, ki jih prodajajo za 60€...
Okvirna cena za te dihurčke je od 100-120€. So veterinarsko pregledani, socializirani, navajeni drugih živali (psov) in ljudi. Sicer trenutno še grizejo (med igro - kot vsi mladički), jih pa tega odvajamo. Po dogovoru bo dihurček pred oddajo tudi cepljen in čipiran.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.036
11.156
113
to je zdaj moderno da imaš neko nedefinirano "domaco" zival, ki je bila vcasih v naravi (kune, dihurji veverice itd)... bolniki.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Potrebo opravljajo vedno na eno mesto, lahko se jih navadi na mačji wc. Prej sem še pozabla omenit, da če jih imamo spuščene po stanovanju, je priporočljivo tudi umaknit rože, ker drugače bodo z največjim veseljem izkopali zemljo iz vseh lončnic
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja, sej drugace pa ne delajo škode... kaj je narobe s tabo?

hysterical-1.gif

Ja ampak meni tudi ni jasno. Navedla si da ne delajo škode, mogoče kvečjemu na kavču, pa potem si še dodala da je za pričakovati tudi kakšno pogrizeno pohištvo, lončnice,...kaj pa ostane, TV in ploščice?
smile-1.gif

Ne resno, sej vem kako je to pri maldih psih, ko jih razganja. Je tudi tukaj tako da radi uničujejo samo ko so še bolj mladi ali pač tako je?

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Napisala sem da niso glodalci, zato obglodanega pohištva NE BO. Je pa res da radi kopljejo, zato je pač dobro umaknit rože. Za sedežno sem pa napisala da je možno, ker je samička pri kolegici jo poškodovala. In raje opozorim vnaprej, kot pa da bi potem blo to presenečeje, ki ga bodoči lastniki niso pričakovali.
Načeloma pa je to tako, ko so mladički (vsaj z uničevajem sedežne recimo), po zemlji bodo vedo radi kopali
smile-1.gif
.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to je zdaj moderno da imaš neko nedefinirano "domaco" zival, ki je bila vcasih v naravi (kune, dihurji veverice itd)... bolniki.

V italiji naj bi bilo po domovih 35% toliko dihurjev, kot je mačk. Podobno velja za nemce in AU (fredhen; nevem kak se prav napiše)

Sicer pa je tudi mačka, pes, riba, želva, hrček, bil včasih v naravi, tako da nevidim razlike med nekom ki ima mačko in nekom
ki ima dihurja.

Sicer si pa ti tak negqativec za vse razen zase in svojo staro mazdo tak da ti niti ne zamerimo....