Pro Plus -50

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tak delavec stane podjetje za bruto znesek plače. Privarčuje bruto2. Agencija mora plačati vse prispevke plus njen zaslužek in povej sedaj kdo je prikrajšan. Plus da podjetje lahko prekine pogodbo z agencijo iz danes na jutri.

Barnik

Zelenc'
14. maj 2013
9
0
1
Še ena kost za glodat - sej vemo koliko je honorarcev, stalnih sodelavcev na Popu, rtvju, inšpektorji pa nič
wink-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz
Zelo malo gledam 24kur, pa me zanima, če so tudi delali tako štalo zaradi odpuščanja in posledične socialne bombe? V preteklosti sem tovrstno štalo večkrat videl v njihovih 24 kur.

Jaz pač veliko rajši gledam Rudolfa na 24kitchen kot pa tele kvazi novinarje na 24-ih kurah...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Pop TV na kokainu? Make sense
smile-1.gif

Citat:
Zaradi vsega naštetega naj bi kar nekaj članov »Popove družine« pristalo na psihiatričnih zdravljenjih in antidepresivih. Med njimi tudi nekaj znanih televizijskih obrazov. Psihični teror in menda tudi prehud delovni tempo naj bi kar nekaj ustvarjalcev predvsem resničnostnih šovov pripeljalo do zlorabe drog. Zlasti veliko naj bi jih zlorabljalo kokain, ki naj bi jim »pomagal zdržati tempo«. In ta naj bi bil resnično hud.

http://www.svet24.si/2013/05/psihicno-nasilje-na-pop-tv-

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nisem redno gledal, ampak nisem niti zasledil besede o tem. A je kaj na www.kur napisano?

Ko oni delajo prispevke o odpuščanjih seveda pričakujejo vse podatke, ko se pa isto dogaja pri njih, pa zaradi poslovne skrivnosti podatkov ne dajo. Upam da bodo od sedaj naprej vsi pri katerih se bo oglasila pop tv ekipa postopali enako.

I

Izbrisan uporabnik #488

Res se zelo malo piše o tem, tudi konkurenčni mediji so bolj ali manj tiho...

Mogoče bo pa svet na kanalu A poročal o tem
smile-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Me prav zanima koliko vas je tu gori takih, ki bi si upali javno pljuvat po svojem delodajalcu.
stupid-1.gif
Na pop tv ste se spravili ko neke hijene. Kaj so zaposleni krivi, da je tako?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj ti ni jasno? Če se pustiš na tako nizek nivo, potem lahko od delodajalca pričakuješ prav tako nizek nivo. Dobili so kar jim pripada, no azen športnih kateri nimajo veze s politiko!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Za tako nizek nivo so krivi nadrejeni kot so npr. programski direktorji in odgovorni uredniki. Ti pa boš lepo rekel svojemu odgovornemu: ne jaz pa že ne bom tako govoril in delal. Dajte no, lepo vas prosim. Namesto, da bi se uprli takemu odnosu delodajalcev, raje prilivamo olje na ogenj.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Me prav zanima koliko vas je tu gori takih, ki bi si upali javno pljuvat po svojem delodajalcu.
stupid-1.gif

Kdo je to rekel, da naj bi zaposleni pljuvali po njih? Ampak ko mediji hočejo podatke od Pro plusa jim ti ta o odpuščanju ne pove skoraj nič. In isto bi morale postopati ostale firme, ko bo pro plus hotel podatke od njih.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
stupid-1.gif

a je konec koncev pop tv kriv za globalno krizo ?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Kokrkol obrneš, dejstvo je, da se je Pop Tv v zadnjem letu močno poslabšal (primer so samo viktorji 2013, kjer niso dobili nobenega)

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.zurnal24.si/bodo-andreju-vzeli-gostilno-clanek-195301

Citat:
Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi Pro Plus poskušal sporazumno prekiniti pogodbo z zmagovalcem šova Gostilna išče šefa Andrejem Murkom. Gostilna naj bi poslovala slabše, kot so pričakovali, poleg tega pa naj bi televizijci razmišljali o novi sezoni šova in potrebujejo prostor.

Da se nekaj kuha, nam je Andrej potrdil: "Tega ne morem komentirati, je še prezgodaj. Za govorice sem slišal, vendar za zdaj ne držijo in vse ostaja tako, kot je. Seveda pa ni vse odvisno od mene. Več bom lahko izdal prihodnji teden, zagotovo pa si gostilno želim obdržati." Na vprašanje, ali je njegov posel v krizi, nam je odgovoril, da se trudijo za rešitev situacije.

Vprašanja smo včeraj naslovili tudi na našo komercialno televizijo, ki nam nanje še ni odgovorila.

priden.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

V nasem sistemu vidim da nekoga zaposlis preko s.p.ja samo golo izkoriscanje v svojo prid. Ce si firma ki si nemore privosciti imeti zaposlenega delavca pac naj ga nima ali pa naj ckrne, ker ce ne crkne ne bo samo zaradi delavca ki ga izkorisca in te lahko potem mecejo na cesto kot so to naredili na pro plusu. In to je zakaj, ker so bili pohlepni, se hoteli razsirit kot kuga po vsej slovenski sceni, delavci so vrjetno morali poslusati razne motivatorje in gledati grafe ki segajo v nebo od mazacev in ko se to izkaze da nebo slo mazaci poberejo mastne denarje in so se vedno zaposleni ali gredo mazat v drugo firmo, delavci naj se pa jebejo?

S.p. je za firmo zanimiv tudi zato ker se kadrovska nerabi stabo ukvarjat in ti izda samo placilo za usluge ti se pa hebes z vsem ostalim, kar mene osebno ne moti, ce je placa toliko visja da se vse pokrije.

Zagovarjanje kaj je v tujini in kaj ni, je pa itak bebasto dejanje, ker v primeru briga me odpuscanja pro plusa se zajebes z vsemi krediti in nacrti v zivljenju a hkrati je na alterju odprta tema o hotelu mama pri 30ih in zakaj niso ze vsi na svojem.

Ce zelis zagovarjati nek sistem mora biti to v celoti, ce bi v celoti bili vsi na s.p.jih potem bi bil boljsi obtok in bi me odpust brigal en qrc ker bi cez teden ze dobil novo sluzbo, zato neka socialna varnost mora biti, tako kot se pa nekateri argentinci oglasajo in pametujejo kako je v argentini je pa itak samo golo prepucavanje samega sebe.
467716-post_slo.gif

Bo pa tega čedalje več, saj je kriza odličen izgovor za to, da te delodajalec ne zaposli normalno.