Pro Plus -50

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Sicer pri nas je tako in tako vseeno ali si zanimiv ali dober ali pa nisi. V službo se hodi, da se denar dobi in ne, da se ga zasluži. In tisti, ki dobi več je baraba in mu je treba vzet.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
redface-1.gif

evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
No verjetno je tudi razlika kaj si predstavljamo kot dobrega delavca

Nekdo, ki marljivo dela za trakom, to ni. Pa če se eni na zobe vržete.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
ksz...

tole sem napisal 11.8.2012

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tole s POP NON STOP SO ZAJEB... Premalo naročnikov dobili, šli v minus in zato obesili oglase na POP TV in A Kanal ter jih hkrati vsebinsko osiromašili (stroškovno pocenili) in začeli molzti. Za moje pojme fail poteza, ena od večih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
No verjetno je tudi razlika kaj si predstavljamo kot dobrega delavca

kaj pa je? Lenuh nesposoben?
Ekonomistov, trgovcev s kitajsko robo je dovolj v btc. Nekateri pišejo da jih bo počasi preveč.
Kaj pa je keramičar ki mu šef reče da ima jurja BB preveč? Sam pa ve da zasluži lahko 2. In ko gre na svoje ta prejšnji šef začne jambrat kako ne dobi kadra ob 100k+ nezaposlenost.

Ravno zadnjič prispevek kako nam manjka določenih profilov (tudi zdravnikov), nekaj dni prej pa prispevek, kako nekaj 100 zdravnikov ne dobi službe po končanem šolanju. Pa kdo je tu nor, da v bundi in s čajem v roki hodi po plaži sredi julija?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kaj pa je? Lenuh nesposoben?

Nezanimiv, zamenljiv kadarkoli s komurkoli, magari z robotom itd. Skratka idealen profil za minimalca in teroriziranje s strani delodajalca.

Citat:

Ekonomistov, trgovcev s kitajsko robo je dovolj v btc. Nekateri pišejo da jih bo počasi preveč.

Seveda jih bo preveč, če je bil pa to nekaj časa najlažji način. Zdaj bojo pač počeli kaj drugega. Mogoče pekli piškotke in jih lično pakirali, da bo dodana vrednost. Kaj jaz vem. Če mene vprašaš imajo ekonomisti pri poslu prednost. Pri nas je itak problem, ker jih gre na tisoče to študirat, ker jih nič ne zanima in nekaj preprosto morajo. Potem je pa vizija zavod, če ne gre slučajno kak računovodja v penzijo.

Citat:

Kaj pa je keramičar ki mu šef reče da ima jurja BB preveč? Sam pa ve da zasluži lahko 2. In ko gre na svoje ta prejšnji šef začne jambrat kako ne dobi kadra ob 100k+ nezaposlenost.

Evo ti perspektivnega poklica, kjer bo delavce težko izkoriščat. Sem pa prepričan, da so itak skoraj vsi na privat, ker drugače se ne splača ne "šefom" ne delavcem.

Citat:

Ravno zadnjič prispevek kako nam manjka določenih profilov (tudi zdravnikov), nekaj dni prej pa prispevek, kako nekaj 100 zdravnikov ne dobi službe po končanem šolanju. Pa kdo je tu nor, da v bundi in s čajem v roki hodi po plaži sredi julija?

Pri dohtarjih nobene norosti. Premalo jih je, da bi jih več zaposlili pa ni denarja niti v sanjah. Prej bodo kakšnega odpustili, če mene vprašaš. Je pa prašanje, zakaj jih ni več popolnoma privat? A je to pri nas sploh možno, tako kot je v tujini?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
to sploh ni vprašanje. Glavni problem je, ker so zdravniki del JS, kjer je befel nobenega zaposlovanja. Verjetno se z enakimi problemi sooča vsa operativa JS, kjer jih je vedno manjkalo, razen za biroracijo je blo vedno dovolj kandidatov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Fiasko smo napovedali že ob odprtju...

eto

Citat:
So pač takšni časi, da si ljudje kuhinjo na tem nivoju lahko privoščijo bolj na enkrat na mesec kot večkrat na teden. Zame so sedaj bolj aktualni drugačne vrste izzivi. Zdaj dva tedna ne bom delal nič, odšel v hribe, na morje ali na Kolpo, skratka nekaj povezano s športom, da izklopim možgane "na off", ker to res potrebujem. Potem pa se bom zakopal v ponudbe, ki že prihajajo in se, upam da, čim bolje odločil, kako bom nadaljeval,"

Sploh če jim prodajaš drage eksperimente
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
KSZ

Novinarka Pop TV Katarina Matejčič je naznanila slovo in še zadnjič prispevala svoj del v informativno oddajo 24ur, kjer je dolga leta obravnavala področje gospodarstva in notranje politike.