Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
3000 € je premalo.....idealno bi bilo tri pravomocne tozbe zaprtje dejavnosti in nikoli vec bit privatnik ali druzbenik,zaplenitev zasebne lastnine in obvezen zapor
Govorim o naročnikih ne o privatnikih
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
3000 € je premalo.....idealno bi bilo tri pravomocne tozbe zaprtje dejavnosti in nikoli vec bit privatnik ali druzbenik,zaplenitev zasebne lastnine in obvezen zapor
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ja v zadnjih par letih je tako...kaj pa ce ti povem,da stranka v ZELENEM (0 blokiranih dni itd) naenkrat mi je ostala dolzna 30.000€...
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Pa gre v Sloveniji vedno več profilov v to smer da se zaposluje preko s.p.-jev. Kar mogoče niti ni narobe, se bodo ljudje počasi navadili na odgovornost, ki je v Sloveniji kronično primanjkuje.
Pri meni sva dva zaposlena, ostali ki delajo zame/z mano imajo vsi svoje firme s.p. ali d.o.o.
Zaenkrat drugače ne gre, oziroma niti ne želim poslovati na drugačen način.
Imeti več zaposlenih potegne za sabo nabavo kombijev, orodja, bolniške, dopusti... Ko sem naredil kalkulacijo sem ugotovil, da je škoda živcev za vse to. Sicer bi bil RVC višji, samo se ne splača jebat.
Lahko nastane problem, da je za njih na trgu več dela kot pri tebi še posebej če so dobri. Prikovani nate ne bodo in z premajhnim plačilom pri tebi lahko gredo drugam. Ker tvojega sektorja ne poznam razmišljam bolj o tej opciji na področju mojega delovanja.