Pritožba na prometni prekršek

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
[
Pa kava in mobitel tud nista brezveze omenjena se mi zdi.

Če se ti že tako zdi pa povej oz. navedi še konkretne dokaze-glede na to, da stalno drugim težiš zanje... Torej? Čakam na konkretno dokazljivost, da kava in mobitel pokažeta razliko pri pihanju!
stupid-1.gif
:):) "ignorepress"
Te podatke poišči tam, kjer so jih dobili policaji. Ki ti pravijo da pusti mobitel v avtu, ko greš k njim pihat.

ne prelagaj zdej iskanja name. TI trdiš, TI dokaži! Sicer sem pa pričakoval nek podoben odgovor
evil.gif
Saj tebe zanima, kar sam si poišči. Meni zadostujejo ugotovitve instituta za kakovost, da mobitel lahko vpliva na delovanje alkotesterja.

Sicer pa to ni edina stvar, na katero lahko vpliva mobitel. Še Boieng 747 je med njimi.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Fak jaz bom tudi začel klicati 113 za krišitelje CPP....hehe

kajn

Guru
5. okt 2007
2.784
1.614
113
Iskajoč brata
Jest mam pa drugo teorije glede mobitelov. Na njih se sedaj dobi ze veliko igračk in med njimi je tudi snemalnik zvoka.
Lahk se tud policaji bojijo, da bi snemal njihove govore in groznje.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Fak jaz bom tudi začel klicati 113 za krišitelje CPP....hehe
A imaš kakšne "prijatelje" ki jih boš zalotil pri vožnji v rdečo, nepravilnem prehitevanju....?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je pa res, da če anonimno nazanaiš, pa naznanjeni dokažem, da ga ni bilo tam, si ga pa grdo naj...
Inj kako naj naznanjeni dokaže, da ni peljal skoz rdečo, če je peljal v zeleno?

Khmm če anonimno naznaniš, praviš da ga lahko najebeš. A potem tista zajamčena anonimnost nič ne velja?
No sicer si ne delam utvar, da sem na anonimno številko 080-1200 kaj bolj anonimen kot na katerokoli drugo.
Sem napisal bedarijo. Prijava seveda ni anonimna.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
[
Pa kava in mobitel tud nista brezveze omenjena se mi zdi.

Če se ti že tako zdi pa povej oz. navedi še konkretne dokaze-glede na to, da stalno drugim težiš zanje... Torej? Čakam na konkretno dokazljivost, da kava in mobitel pokažeta razliko pri pihanju!
stupid-1.gif
:):) "ignorepress"
Te podatke poišči tam, kjer so jih dobili policaji. Ki ti pravijo da pusti mobitel v avtu, ko greš k njim pihat.

ne prelagaj zdej iskanja name. TI trdiš, TI dokaži! Sicer sem pa pričakoval nek podoben odgovor
evil.gif
Saj tebe zanima, kar sam si poišči. Meni zadostujejo ugotovitve instituta za kakovost, da mobitel lahko vpliva na delovanje alkotesterja.

Sicer pa to ni edina stvar, na katero lahko vpliva mobitel. Še Boieng 747 je med njimi.

Omenil si jih ti, torej mi TI dokaži, da je temu tako.

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pred časom vem, da je bilo nekje eno vprašanje na policijo, zakaj nebi vsak imel v avtu kamere, ap se potem samo pošlje prekrške na policijo

in so s policije odgovorili, da tega ne morejo uporabiti za kaznovanje

kako da lahko telefonsko prijavo pa uporabijo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Tudi ce se uporabi telefonska prijava, je potrebno kasneje bit naveden kot priča. Ker tisti ki bo izdal plačilca za prekrsek ki ga sam ni videl in nima price je neumen.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ne gre za to, da ce je nekdo naredil prekrsek in bo obvestil policijo, ki bo osebo tudi zaustavila in bo potem prical potem se seveda lahko izda palcilni nalog. na katerega se stranka lahko pritozi. Na koncu vse skupaj konca pred sodnikom (ker prekrskovni pritozbo zavrne) ki bo tehtal dokaze, v tem primeru pricevanje tebe in zagovor kaznovanega. Tam je pa odvisno komu verjame itd... Ce pa bi prekrsek zaznal policist potem pa sodnik avtomatsko verjame policistu ker je pac pooblascena uradna oseba (to sem malo posploseno anpsial ampak v osnovi je tako)

Osebno vidim problem takih posnetkov tudi v tem, da ne vem kdo bi vse to obdeloval. poleg tega: Ali bi hkrati kaznovali tudi tebe ce bi se na posnetku videl tudi kak tvoj prekrsek? Osebno menim da bi to vodilo v pojav nekih hobby policajev ki bi na koncu sami ogrozali sebe in ostale. vem da ti tega ne bi pocel, bi pa drugi... In ce se tega problema policija brani tako da rece da nic ne more...

Tudi sam sem pogosto v situaciji ko si zelim da bi enostavno ustavil cloveka ki pocne bedarije na cesti mu stisnil dve vzgojni in pocakal da pridejo prometniki (ponavadi bedarije vidim na avtocesti) in mu nabijejo kazen. Ampak v vecini takih primerov pomislim kje sem videl patruljo (ce je nisem potem je nekje na drugem koncu) in ali jesploh casovno mozno da bi ga ustavili preden gre z avtoceste. in ponavadi ni. in se peljem naprej in si mislim da vsak slej ali prej dobi svojo porcijo.