Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
iz 24h:
V intervjuju za enega izmed francoskih tednikov je igralka odkrila razloge za nenastopanje - odpoved je dala sama. Simpatična igralka je namreč prišla s porodniške, šefi nanizanke pa so ji sporočili, da namesto nje uporabljajo drugo damo, da po večini potrebujejo zgolj glas le te, tako, da zaenkrat v seriji ni mesta zanjo.
A se samo meni zdi ta stavek malo tak.. nasprotujoc si?
Pa sem mislil, da bo vsaj še ena ženska ostala v seriji... Boga Sarah. Američani res nimajo sreče s temi obglavljenji. Pa potem jo še Linc dobi po pošti Musly style.
Mar bi zadevo lepo zaključili na jahti v Panami.
Saj za pogledat je, ampak tale zadnji del mi je bil samo bleda senca prve sezone.
Jupol: Grozno, sem res upou na drugačen konc... To, d so tkole naredil s Saro...
To bo se hudo, k bo Michael zvedu, d je ni vec...
Drugace pa se mi zdi, da bi znala bit se cetrta sezona, čeprov bi blo to po mojem konkretno raztegovanje...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.