Prison Break

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam T-Bag je men eden najboljših likov v PB, tak sick-bastard
smile-1.gif

Zadnjič se mi je celo mal Bellick zasmilu...lol...pa ne moreš no...pa še v tisti majčki gejevski okrog razkazuje bellyja. Smeh je.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jeeej to bo spet romantike med Michaelom in Saro...ma čist vsak pa tut ne more umret, matr sej pol pa res nimata za kej živet Linc in Michael...
cheer.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Meni sploh ni jasno, zakaj hudiča so šli že v štartu Saro ubijat, ker je bla daleč najbolj simpatičen lik. Po drugi strani je pa res, da vsaka limonada rabi eno 'vstajenje', če ne ni prava limonada
evil.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jah mal napetosti, mal psihično zbobnal Michaela (ker dokler ni Sara kao umrla, je bil skos tough, potem se mu je pa mal je*at za vse skupi začel.. ) , pa mal so romantikom orosil oči
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.349
6.146
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Meni sploh ni jasno, zakaj hudiča so šli že v štartu Saro ubijat, ker je bla daleč najbolj simpatičen lik.
"Ubili" so jo, ker se z njo niso uspeli dogovoriti glede plačila oziroma pogojev sodelovanja. Dodatni razlog je bil v tem, da je bila Sarah lani noseča - julija je rodila hčerko Kealo.

Tokrat je pogodbo podpisala za celotno sezono.
cheer.gif

Podobno se je zgodilo v nadaljevanki Monk, kjer tajnica Sharona (Bitty Schram) ni prišla na snemanje, ker je želela višje plačilo. In so enostavno pričeli serijo snemati z drugo igralko.

Nazadnje urejeno: